moco Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Děkuji Maxovi za obchod, vše proběhlo v rámci standardu "CHRNMG gentleman" a doporučuji k dalšímu použití Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Se spozdenim: vse ok, super pokec, rychlost na jednicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Ac to byl nehodinkovy obchod,tak mohu rict,ze jsem naprosto spokojen.Perfektni jednani,vynikajici vstricnost a jeste lepsi pokec.Co vice napsat,proste a jednoduse Maxe doporucuji a tesim se,ze treba casem uzavreme nejaky hodinkovy obchod Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 Tady pan kolega naprosto v topu, domluva perfektní, osobní setkání na čas a u dobré kávy pokec o životě..to mi vždycky zvedne náladu a jsem rád, že takoví lidé tady jsou. Bylo mi ctí a samozřejmě rád doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 S Maxem to byl ultra rychlej a příjemnej obchod, takže to kdykoliv rád zopakuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip.J Posted March 26, 2024 Report Share Posted March 26, 2024 Max coby kupující se rychle domluvil, rychle zaplatil a v dohodnutý čas si sám přijel - není o čem Děkuji za příjemné setkání! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny919 Posted October 23, 2024 Report Share Posted October 23, 2024 Potvrdzujem rýchly a bezproblémový priebeh od začiatku do konca, preto vrelo doporučujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pku Posted November 24, 2024 Report Share Posted November 24, 2024 Jeden nehodinkový obchod s Maxem, který se vyvrbyl v parádní pokec o hodinkách. Naprosto skvělé jednání a super přístup. Za mě 1 *. Díky a budu se těšit na příště. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts