safi Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 (upraveno) Seiko před časem představilo první model v řadě Grand Seiko se Spring Drive kalibrem s funkcí chronografu. Zatímco předchozí model v řadě "Spring Drive" (první foto) lze z designového pohledu považovat za přinejmenším zdařilý, o modelu v řadě Grand Seiko (druhé foto) to rozhodně říci nelze. Na jinak velmi zdařilém pouzdru jsou přilepeny přelostlé spínače chronografu a přerostlá korunka. Z estetického pohledu velmy nevyvážené Škoda. Ciferník a tvar pouzdra jsou jinak velmi zdařilé. Upraveno 24. července 2007 uživatelem ¨safi
Ondraj Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 hm, ty čudlíky tam jsou fakt divné
VS Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Skoro připomínají tu ruskou pancéřovou feldflašku.
Ondraj Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Asi se fakt ty čudlíky ani nebudou někde zachytávat. Kladné na nich je to, že se zřejmě budou dobře mačkat.
Pepino65 Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Když je tam dal afrikab na ruce, tak už mi to tak hrozný nepřipadá.
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Když je tam dal afrikab na ruce, tak už mi to tak hrozný nepřipadá. Ony ty čudlíky nejsou až tak veliké a na hodinkách s průměrem o 4-5mm větším by byly celkem v "normě". Ale vzhledem k relativně malému průměru hodinek jsou čudlíky neproporcionálně dlouhé.
afrikab Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Když je tam dal afrikab na ruce, tak už mi to tak hrozný nepřipadá. To bohuzel neni moje ruka;)
Pepino65 Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 To bohuzel neni moje ruka;) Afriko, já ti půjčím, aby sis je mohl koupit i s tou rukou.
l3stat Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 ty tlačítka jsou opravdu nevkusně velký ty první sou ale pěkný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se