Faster7cz Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 DObrý den koupil sem si hodinky S-shock a chtěl bych se zeptat na co a jak fungují ty budíky viz. obrázek. Jsou to moje první digitální takže moc se v nich nevyznám. Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 COŽE ??????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 To bude jakýsi kompas. Návod k hodinkám nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 To bude jakýsi kompas. Návod k hodinkám nebyl? Návod k tomuhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faster7cz Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 V návodu je akorát nastavení času, alarmu. Kupoval jsem to odsud http://www.aliexpress.com/snapshot/6493177879.html?orderId=65777926270563 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 S-shock su fejky. ber to ako nahodny generator smeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faster7cz Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 A to menší kolečko pod tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 bych to shrnul:koupil jsi napodobeninu (záměrně nepíšu fake) kultovních hodinek od casia- řady G shock. Pokud ti budou dostačovat, možná že budou dostatečně dlouho ukazovat přibližný čas a v této cenové hladině bych od nich nějaké další funkce resp. delší životnost nebo prostě něco navíc nehledal.Kdybych měl použít radikálnější slovník místních guru: "Spláchni to do haj..zlu." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Já bych je zkusil večer ve vaně. Pak už ti bude jedno, na co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Náhodný generátor směru Trefnější označení pro tuto "komplikaci" už asi nenajdem. No co, cena byla neodolatelná, nekupte to, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Takhle nějak vypadají originály: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 S-shock su fejky. ber to ako nahodny generator smeru. Já bych je zkusil večer ve vaně. Pak už ti bude jedno, na co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Jj podobné jsem dostal od kolegů ve firmě a to kolečko ukazuje různé trojúhelníčky. Někdy velké, někdy malé, díváme se na to občas s manželkou místo Ordinace. Zkusím někdy udělat recenzi. Kdyby mi koupili litrovku rumu byl bych šťastnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Nevím, co všichni proti nim máte, copak nevidíte nápis Japan battery!!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 ale co když časem dojde a vymění se třeba za čínskou? To se pak nějak projeví? Třeba se to nějak samo přepíše? Jak funguje taková komplikace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) V případě osazení hodinek čínskou baterií dojde ke snížení hodnoty hodinek o cca 80 procent :-) Upraveno 25. února 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Ty vole, tak on to fakt někdo koupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Když si teď představím původně hrdého majitele, jak tu čte naše posty, je mi ho krapet líto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Já myslím, že majitel si o nás teď myslí své a spokojeně se kochá náhodným ukazatelem směru na svých hodinkách, jejichž "Velice kvalitní zpracování je posunuje na úroveň podobného drahého modelu známé značky G-Shock" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 V případě osazení hodinek čínskou baterií dojde ke snížení hodnoty hodinek o cca 80 procent :-) Tak to je fakt super, takhle jsem se už dlouho nezasmál. :clap: :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se