Přejít na obsah

Prosím o vysvětlení.

Faster7cz

Doporučené příspěvky

DObrý den koupil sem si hodinky S-shock a chtěl bych se zeptat na co a jak fungují ty budíky viz. obrázek. Jsou to moje první digitální takže moc se v nich nevyznám. Děkuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bych to shrnul:

koupil jsi napodobeninu (záměrně nepíšu fake) kultovních hodinek od casia- řady G shock. Pokud ti budou dostačovat, možná že budou dostatečně dlouho ukazovat přibližný čas a v této cenové hladině bych od nich nějaké další funkce resp. delší životnost nebo prostě něco navíc nehledal.

Kdybych měl použít radikálnější slovník místních guru: "Spláchni to do haj..zlu."

Odkaz ke komentáři

Jj podobné jsem dostal od kolegů ve firmě a to kolečko ukazuje různé trojúhelníčky. Někdy velké, někdy malé, díváme se na to občas s manželkou místo Ordinace. Zkusím někdy udělat recenzi. Kdyby mi koupili litrovku rumu byl bych šťastnější...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

V případě osazení hodinek čínskou baterií dojde ke snížení hodnoty hodinek o cca 80 procent :-)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já myslím, že majitel si o nás teď myslí své a spokojeně se kochá náhodným ukazatelem směru na svých hodinkách, jejichž  "Velice kvalitní zpracování je posunuje na úroveň podobného drahého modelu známé značky G-Shock"   :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...