paia Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 z Edel Optics jsem taky objednával a taky v pohodě.
monika1910 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Dokupila som aj "gold", nech mi to pekne ladi... :-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Návštěvník tolja Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 2600,- za RB Predator2 je bezkonkurenční cena, jsi si Gustafko 100% jist originalitou? Já mám ty své trochu rozžvejkané, stále drží, ale už se schyluje k novým.... v tesku stojí všechny raybany 2 500 czk, jen nemají všechny modely a velikosti...
cuborg Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Chtěl jsem vždycky Ray Bany, ale ani jedny mi neseděly, mám na to asi velkou hlavu Máte tu někdo Persoly? Nedávno jsem si jedny pořídil a nemůžu si je vynachválit, vynikající zpracování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 A tak tyhle jsou hodně fešný, co je to za model prosím tě?
cuborg Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Persol 3001s 95/31, oproti Ray Banům nebo Oakley jsou o dost masivnější a těžší. Porovnává ty dvě značky třeba i youtuber The urban gentry jestli znáš, taky takovej chronomagor Upraveno 6. března 2017 uživatelem cuborg
African Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Pana youtubera neznám, ale ty brýle někde zkusím, díky za tip :-)
Jsilver Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 A jakej je názor na Wileyx? Ja od nich mam pouze strelecke s vymennymi skly a good.
African Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Nakonec jsem zůstal opět věrný RB :-) Koupeno osobně v showroomu easyoptic, můžu jen doporučit. https://www.easyoptic.cz/kontakt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zbuddy Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Nakonec jsem zůstal opět věrný RB :-) Já kupuji jen RB P.
African Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Já kupuji jen RB P.Tento model mají taky možnost v P úpravě, ale já jsem ho jednou škrábnul asi po 14 dnech nošení a od té doby o nich nechci slyšet :-) Upraveno 31. března 2017 uživatelem African
Bob Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Mam rad RB, ale Persol me laka dlouhodobe, jen musim zkusit jak mi budou sedet :-)Daj se nekde koupit u nas? Upraveno 31. března 2017 uživatelem Bob
Mcmartini Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Tiež som hľadal nejaké Persoly a v kamenných predajniach som ich pár vyskúšal, ale to bolo tak minulý rok. Ponuka je dosť obmedzená a nájsť niečo čo by sa mi páčilo a aby mi to pasovalo bol bohužiaľ nadľudský výkon, všetky mi prišli tak nejak obrovské, a preto som skončil u RB. Možno tento rok
cuborg Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 V ČR jsem je moc nikde neviděl, já je koupil v malý optice ve Zwettlu v Rakousku, ale výběr taky hodně omezený.
cortes1990 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Mám už druhý krat Persoly 649 keďže prvé som stratil a maximálna spokojnosť spracovanie váha filter a hlavne je to take Mr.Coolness McQueenovske
Irma Bunt Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 V Praze se Persoly dají vyzkoušet/koupit zde:https://opticlab.cz/store/opticlab-praha-florentinumTaky si je nemohu vynachválit.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Zajímavé sledovat, jak se v různých vlnách objevuje amerika...
Bob Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 V Praze se Persoly dají vyzkoušet/koupit zde:https://opticlab.cz/store/opticlab-praha-florentinumTaky si je nemohu vynachválit.Diky za tip, zkusim se tam stavit a neco vyzkouset
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se