Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

2600,- za RB Predator2 je bezkonkurenční cena, jsi si Gustafko 100% jist originalitou? Já mám ty své trochu rozžvejkané, stále drží, ale už se schyluje k novým....

v tesku stojí všechny raybany 2 500 czk, jen nemají všechny modely a velikosti...

Odesláno

Chtěl jsem vždycky Ray Bany, ale ani jedny mi neseděly, mám na to asi velkou hlavu :eek:  Máte tu někdo Persoly? Nedávno jsem si jedny pořídil a nemůžu si je vynachválit, vynikající zpracování.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Persol 3001s 95/31, oproti Ray Banům nebo Oakley jsou o dost masivnější a těžší. Porovnává ty dvě značky třeba i youtuber The urban gentry jestli znáš, taky takovej chronomagor 

Upraveno uživatelem cuborg
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Nakonec jsem zůstal opět věrný RB :-) Koupeno osobně v showroomu easyoptic, můžu jen doporučit.

https://www.easyoptic.cz/kontakt

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nakonec jsem zůstal opět věrný RB :-) 

Já kupuji jen RB P.

Odesláno (upraveno)

Já kupuji jen RB P.

Tento model mají taky možnost v P úpravě, ale já jsem ho jednou škrábnul asi po 14 dnech nošení a od té doby o nich nechci slyšet :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Mam rad RB, ale Persol me laka dlouhodobe, jen musim zkusit jak mi budou sedet :-)

Daj se nekde koupit u nas?

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Tiež som hľadal nejaké Persoly a v kamenných predajniach som ich pár vyskúšal, ale to bolo tak minulý rok. Ponuka je dosť obmedzená a nájsť niečo čo by sa mi páčilo a aby mi to pasovalo bol bohužiaľ nadľudský výkon, všetky mi prišli tak nejak obrovské, a preto som skončil u RB. Možno tento rok  :) 

Odesláno

V ČR jsem je moc nikde neviděl, já je koupil v malý optice ve Zwettlu v Rakousku, ale výběr taky hodně omezený.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Zajímavé sledovat, jak se v různých vlnách objevuje amerika...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...