RomanP Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Nechal jsem se zase ovlivnit místním vláknem a včera jsem vzal matný Oakley Holbrook Polarized v OpticLab.Tam snad fake nemají, ale i tak jsem se díval na hlavní znaky orig. vs. fake.Všechno ok, písmo, fonty atd. Jediné co nemám, je L3 a L4 nápis na nožičkách v místě kloubů.Máte to tam u Holbrooků?
Gustaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Já tam mám R4 a L2 ještě kouknu na ty druhé a třetí :D Upraveno 17. července 2019 uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Já tam mám R4 a L2 ještě kouknu na ty druhé a třetí :D Edit : na těch zbývajících není taky nic... Tak nevím, co to má za význam ty čísla. Jedny s a jedny bez jsou kupování na edel-optic a ty třetí u nás na netu Upraveno 17. července 2019 uživatelem Gustaf
noro.svk Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Má niekdo okuliare Xiaomi TS Sunglasses Polarized Pilot ?
noro.svk Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Do práce a na šport nosím ESS a do mesta mám Alpina Drift.
shaggy Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Má niekdo okuliare Xiaomi TS Sunglasses Polarized Pilot ?Mam. Z gearbestu. Neni to xiaomi. Je tam daky akoze nemecky nazov. Su velmi lahke a uplne ploche. Ziadne zakrivenie. Celkovo stoja za prd by som povedal. Zle mi sedia... Edit: to TS je skratka nazvu. Nieco ako Thor Steiner... Edit2: nasiel som toto.A čo že znamená skratka "TS"? Jedná sa o výrobcu okuliarov Turok Steinhardt, ktorý ich pre Xiaomi vyrába. Tento výrobca nie je v obore žiadnym nováčikom a okrem slnečných okuliarov vyrába taktiež okuliare k počitaču, potápanie a pod. Sent via IPoAC Upraveno 17. července 2019 uživatelem shaggy
shaggy Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Ja som ich dal do auta ako nudzovky
RomanP Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Edit : na těch zbývajících není taky nic... Tak nevím, co to má za význam ty čísla. Jedny s a jedny bez jsou kupování na edel-optic a ty třetí u nás na netuNevím jestli jsou tyhle znaky povinné všechny, vygooglil jsem obrazky real vs. fake
Gustaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Nevím jestli jsou tyhle znaky povinné všechny, vygooglil jsem obrazky real vs. fakenevím, všechny mám origo a na dvojich to není. Však tam také píšou, že může jít o fake, ne že je to fake, bez těch čísel.
michal.s Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Ahoj, letos jsem zrušil už druhé brýle ( Relax). Jedny mi upadly na zem a druhe sem vytáhl prasklý z kastlíku. U obou prdly obroučky. Třetí Relax už fakt nekoupím. Rad bych brýle,které něco vydrží a maji polarizacni skla. Chci je do auta, občas na kolo, no prostě nosit. Každopádně si je chci vyzkoušet, tak prosim poraďte kam zajít. Diky
tikzot Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Kup Oakley Holbrook polarized a prizm skla! Top brejle..!
laurin Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Kup Oakley Holbrook polarized a prizm skla! Top brejle..! Určite odporúčam. Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem laurin
Ethant Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Malý dotaz - je v Praze nějaký obchod, kde mají větší výběr slunečních brýlí Carrera, nejlépe nějaké barevné varianty modelu Grand Prix? Děkuju.V Praze v Centrum Cerny Most je jeden obchod jen na bryle a neni malej....myslim, ze naproti je DM drogerie....maji tam drazsi bryle....
Radek Cigi Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Děkuju za info, Ethante! Až pojedu do Prahy, mrknu tam.
Liqid Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Poslední dobou jsem také začal brýle ztrácet a nechtěně ničit, po třech RB (cca desítka v řiti za dva měsíce) jsem objednal noname čínu z alíka cca za kilo pade. V optice jsem si nechal skla proměřit a UV filtrují, polarizace fachá, takže není co řešit.
michal.s Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Tikzot diky za tip.Taky sem sem se tu docetl o výrobci 3F, maji celkem výběr a cenově krása. Recenze celkem kladné.
Liqid Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Vy kupujete brejle bez vyzkoušení na kedlubně??? Nemam na mysli opakované kupování stejného modelu. Jo, stejně jako oblečení a boty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se