lastam Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 trošku se mi podařilo rozmátit moje Rudy Project Kerosene, což mě dost s..e, tak jsem si v kamenným obchodě vyzkoušel a objednal další Rudy Project Rydon, tvarově super s polarizovanými skly 3FX, sedí suprově, uhlazený design, cena byla teda příšerná 5690, měly by mi přijít zítra...
Bert Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Nakupoval jsem několik kousků zde: http://stores.ebay.de/DiscountedSunglasses Spokojenost, bez problémů. Ahoj, asi trochu lama dotaz, ale: jak poznám u brýlí velikost? U Ray ban jsem uviděl jakési údaje např 50 mm, a u dalších 54 mm. Co se měří? Dík.
vojt Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Ahoj, asi trochu lama dotaz, ale: jak poznám u brýlí velikost? U Ray ban jsem uviděl jakési údaje např 50 mm, a u dalších 54 mm. Co se měří? Dík. Lens Size 58 mm - šířka skel Bridge Size 14 mm - to co máš na nose Temple Size 135 mm - délka nožek Lens size krát dvě plus Bridge size ti daj šířku brýlí, někdy tomu říkaj Horizontal width.
Bert Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Lens Size 58 mm - šířka skel Bridge Size 14 mm - to co máš na nose Temple Size 135 mm - délka nožek Lens size krát dvě plus Bridge size ti daj šířku brýlí, někdy tomu říkaj Horizontal width. Děkuji, jdu to změřit :-)
vojt Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Ahoj, asi trochu lama dotaz, ale: jak poznám u brýlí velikost? U Ray ban jsem uviděl jakési údaje např 50 mm, a u dalších 54 mm. Co se měří? Dík. Nevím, jaký Ray Bany budeš kupovat, ale mrkni se sem http://www.vintage-sunglasses-shop.com/designer_Ray-Ban_display_7.html - originální Ray Bany americké výroby s Bausch & Lomb skly. Mám od něj asi troje, naposledy černý Wayfarery. Pro mě Ray Ban prodáním Italům přestal existovat
lastam Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 tak jsem dostal v pondělí brejle a v úterý je reklamoval, super, byl tam škrábanec, samozřejmě, že prodejce mi říkal že tam nebyl že to kontroloval, jako já si dával na brejle za skoro 6000 docela pozor abych s tim někde nepráskl, na to že to má prej nepoškrabatelnou vrstvu je to docela hustý kdybych tam i něco udělal, ale fakt jsem s tim ani nedrbnul, no k nasrání... co dodat
Mirek Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Jak se tady párkrát psalo o Relaxech, tak značka možná česká je, respektive firma, výrobky jsou ale made in china. Pokud by někdo chtěl český brejle, tak jedině Okula.
nAscA Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Tak kdyz uz tady mame toto vlakno. Oakley me uz trochu nudi, prece jen 4 stejne bryle nekolik let, mozna je cas na zmenu. Netusi nekdo z vas, co jsou toto za bryle? (Na obrazku je Dave Gahan, frontman skupiny Depeche Mode a jsou z videoklipu Suffer Well- btw velmi povedeny song i klip - jak jinak ) http://www.youtube.com/watch?v=FB5HXYpR4B4
exBURN Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 (upraveno) Tak já jsem si koupil Oakley Scalpel Custom edition + skla fire iridium a maximální spokojenost. Je pravdou že jsou hodně výstřední, ale ke mě se hodí. Skla jsou super - dobré v protisvětle, nulové odlesky a zkreslení a dosti zvyšují konstrast. Pohled na svět skrz ně je takový "pěknější" :-) Navíc by měly vydžet dle zkušenosti a různých videí nejen na youtube docela hodně vysoké namáhání a neměly by se poškrábat - ale to nemůžu potvrdit, jelikož se k nim celkem chovám. Upraveno 28. května 2011 uživatelem exBURN
blackhead Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Pouzivam Ray-Ban TECH Carbon moj nos ich ma rad su prijemne nositelne, na bike zas RUDY Project. Zrovna jsem si je objednal polarizovane v gunmetalu, jsem na ne zvedavy. Doufam ze ta vaha bude vyhovovat, potrebuji lehke aby me po hodine nezacali vadit ...
Tes Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Před pár lety jsem si nechal ze států dovézt z výprodeje Serengeti Drivers Gradient a jsem s nimi moc spokojený. Na řízení nenosím nic jiného. Samozatmavování, zvýrazněný kontrast barev, dole světlejší, takže vždycky perfektně vidím na budíky. Nejlepši službu odvádí při rychlém střídání světlo-stín. Všem vřele doporučuju. Mají jedinou nevýhodu a tou je lehce vyšší hmotmost - sklo a kov.
kilosunky Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Zdravim. Pred cca pol rokom som si kupil dioptricke okuliare Oakley Muffler. Tymto pocinom mi zacala byt znacka Oakley velmi sympaticka a teraz rozmyslam nad nejakymi slnecnymi okuliarmi. Pozeral som aj na RB, ale tuto na fore som cital dost negativne ohlasy na ne. Od Oakley sa mi pozdavaju Oakley Dispatch, no tie su na mna trosku velke, tak som pozeral na nieco taketo: Ray Ban RB3386 pripadne Carrera Globetrotter3... Skuste mi pripadne nieco poradit. K RB ma taha aj to, ze za cenu obycajnych nepolarizovanych Oakley mozem mat polarizovane RB...
man1k Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Ja si nechal privezt asi pred pul rokem z USA od kolegy co tam byl na sluzebce dvoje RB Aviator, jedny cerny obroucky cerny skla a druhy zlaty obroucky zeleny skla... Oboje vysly dohromady cca na 280 dolaru v te dobe cca 5 tisic korun
Gustaf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 (upraveno) oživuji tohle téma...mám v úmyslu si zakoupit na sezonu brýle Oakley a tímto vás chci požádat o radu, zda nevíte o nějakém prodejci v USA, kde se dají pořídit (myšleno i web) za nejrozumnější peníze. U nás v ČR se mi kupovat nechtějí, neboť vyjdou i 2x dráž než v USA. Děkuji předem za každou odpověď. edit: klidně může být i only USA shippig. Mám tamzodpovědnou osobu, která by mi je koupila a následně zaslala do ČR Upraveno 6. května 2012 uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 nakupoval jste někdo tady? Ceny jsou podezřele nízké http://www.hellosunglass.com/
m.n. Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Nevím no... http://www.scamadviser.com/is-hellosunglass.com-safe.html
fobus Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Tak toto by aj mňa zaujímalo...ceny buď 39 alebo 29 dolárov.... prvých 10 strán RayBanov a všetky modely po 29...hm
jacob Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 nakupoval jste někdo tady? Ceny jsou podezřele nízké http://www.hellosunglass.com/ Tyto jejich brýle jsou ve skutečnosti tyto a stály mě cca 20x více. Takže jasný fake .
Gustaf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 právě to mě taky děsí...že by faky z číny??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se