Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 8. 2024 v 9:46, runner napsal:

Tohle mi na ockach udělala po letech se rozpadající antireflexní uprava. Aspoň mi to řekli v optice.

Rozšířit  

Pod AR se dává ještě tvrdící lak aby ten AR lépe držel….. bohužel AR může odejít už po roce , roce a půl ….. záleží na okolnostech a prostředí ve kterém se brýle pohybují…. V tomto případě to vypadá na ten lak , který se prostě roztrhal….  Opravit nelze, není jak uchytit brýlovou čočku do adaptérů pro lakovací proces….. takže se to prostě neopravuje…. Vždyť ty výrobci čoček by neměli co žrát🙈

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 18:58, FantasticFabio napsal:

Pod AR se dává ještě tvrdící lak aby ten AR lépe držel….. bohužel AR může odejít už po roce , roce a půl ….. záleží na okolnostech a prostředí ve kterém se brýle pohybují…. V tomto případě to vypadá na ten lak , který se prostě roztrhal….  Opravit nelze, není jak uchytit brýlovou čočku do adaptérů pro lakovací proces….. takže se to prostě neopravuje…. Vždyť ty výrobci čoček by neměli co žrát🙈

Rozšířit  

Já blbec reagoval na dávno vyřešenej příspěvek …. Ajem sorry ✌️

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Jsem to prokaučoval v UK, protože některé Rayban modely tam opravdu za tašku hrušek, tak jsem si spravil chuť na Eyerim... některé brejle tam teď jdou za opravdu solidní peníz 👍

Screenshot_20250516-202332~2.png

Upraveno uživatelem African
  • Dát hlas 1
Odesláno

jako koukám na to Afri,některé kousky za zajímavé ceny,ale kupovat na blind 🤔

škoda že nemají v Brně prodejnu,potřeboval bych to zkusit líbí se mi tam nějaké O a RB

Odesláno
  V 16. 5. 2025 v 18:57, spineshank napsal:

jako koukám na to Afri,některé kousky za zajímavé ceny,ale kupovat na blind 🤔

škoda že nemají v Brně prodejnu,potřeboval bych to zkusit líbí se mi tam nějaké O a RB

Rozšířit  

Já si právě hafo modelů teď zkoušel na cestách a tento model myslím seděl, ale jistý už si taky nejsem 😅 Padne mi jeden z dvaceti, tak snad... že já debil je nekoupil tam, šli ve slevě taky kolem 2500,-

Odesláno
  V 16. 5. 2025 v 19:05, African napsal:

Já si právě hafo modelů teď zkoušel na cestách a tento model myslím seděl, ale jistý už si taky nejsem 😅 Padne mi jeden z dvaceti, tak snad... že já debil je nekoupil tam, šli ve slevě taky kolem 2500,-

Rozšířit  

no právě já taky něco někde před časem zkoušel,ale nevím ani označení modelu a velikost a taky mi sedne na ten můj ksicht 1 z 20 😆

musím někde zkusit takto to asi neobjednám

Odesláno
  V 16. 5. 2025 v 19:14, spineshank napsal:

no právě já taky něco někde před časem zkoušel,ale nevím ani označení modelu a velikost a taky mi sedne na ten můj ksicht 1 z 20 😆

Rozšířit  

Mám hafo možností kde je utopit aniž bych je poslal zpět.... třeba klukovi už budu potají krást jeho nové najky, takže RB už by mu také mohli slušet 😂

Odesláno
  V 16. 5. 2025 v 19:14, spineshank napsal:

Rozšířit  

Tak RB dorazili a velká spokojenost, babičce nádherně sluší 😂 Já v nich vypadám jak šulín, ale to nejdůležitější, moc se v nich necítím.... nějak mě prostě nesedli. Jinak od srpna otevírá Eyerim kamennou prodejnu v Paláci Karlín, kde bude halda brýlí k vyzkoušení.

20250520_131453029.JPG

Odesláno
  V 20. 5. 2025 v 18:05, Frantik napsal:

Taky sem tam objednal 🙂 

IMG_7781.jpeg

Rozšířit  

Fajnový model, snad ti sednou lépe než mě 🤙 Jsem v UK měl na ksichtě RB jak již dlouhou dobu ne, poctivé sklo místo plastu, nějaký spolupráce s Ferrari ale bez jejich znaku což se mi moc líbilo, no a cenovka 450 Liber 😖 Ale opravdu boží model, nikde ho tady nedokážu najít, ani na stránkách RB, tak nevím co to bylo, možná nějaká limitka.

Odesláno

Ja jsem si ty Justiny dlouho tipoval, jsem vopatrnej s nákupem a věděl jsem uz do čeho jdu, takze sedí super 🙂 Jako ostatně skoro každýmu.

Pilotky uz od RB mam 🙂 

Odesláno
  V 20. 5. 2025 v 17:23, African napsal:

Tak RB dorazili a velká spokojenost, babičce nádherně sluší 😂 Já v nich vypadám jak šulín, ale to nejdůležitější, moc se v nich necítím.... nějak mě prostě nesedli. Jinak od srpna otevírá Eyerim kamennou prodejnu v Paláci Karlín, kde bude halda brýlí k vyzkoušení.

Rozšířit  

no toho se přesně obávám že bych dopadl jako ty 😆

do Prahy moc nejezdím,tak budu doufat že nám otevřou i něco v Brně 😉

Odesláno

RB mám moc rád, nosím je defakto od náctiletého období, protože mám hodně citlivé oči na slunce, ale teď ten plast mě štve, já je mám vždycky během tří let dojebané jak cikánské hračky. Vždycky jsem dokoupil za litr nové plasty, protože obroučky super drží, ale teď už mi napsali že chtějí dvojku a to už se člověk zamyslí nad novejma brejlema. Takže asi popátrám, trochu zainvestuji a vrátím se ke sklům, protože ty pokud nespadnou na beton, tak jsou věčný.

Odesláno

Já teď dávám Eyerimu, potažmo RB druhou šanci. Jedny brýle neseděly vůbec, druhé zmetek z výroby, což mne u RB trochu zamrzelo. 

Odesláno
  V 20. 5. 2025 v 19:49, Igicz napsal:

Já teď dávám Eyerimu, potažmo RB druhou šanci. Jedny brýle neseděly vůbec, druhé zmetek z výroby, což mne u RB trochu zamrzelo. 

Rozšířit  

Ray Ban je něco jako Seiko, levné mají mouchy, modely 7000,- Kč výš už jsou fajnový 🤙 Hodně jsem jich zkoušel a ten rozdíl v kvalitě tam je opravdu obrovský. Na druhou stranu mě i ty levnější modely udělali vždy službu velikou...na rozdíl od toho Seika 😂

Odesláno

Otázka je, pokud musíš začít kombinovat sluňáky s dioptriemi…. Mužeš mít sqělý sluňáky ale když ti v optice řeknou, že do tvých oblíbených nejdou tvoje dioptrie , tak máš pecháčka….. bohužel pilotky RayBan to tak někdy mají …. A nejenom ty …. Může to být do pilotek  PorscheDesign atp….. a málokdy se dá trefit přesně barva skel kterou máš a zrcadlová vrstva…. Pak už se z nich stávají úplně obyčejný sluňáky…. Někdy je to boj…. Odpustit si parádní , pohodlný , chránící,větrací, neklouzavý, dobře a kvalitně zobrazující sluňáky….. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...