Ohm-Aztec Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 MOVEMENT: Hand-wound mechanical, exclusive Panerai OP XXV calibre.FUNCTIONS: Hours, minutes, seconds, chronograph with two counters.CASE: 52 mm, brushed titanium.DIAL: Brown on two levels with luminous Arabic numerals and hour markers. Minute counter at 3 o?clock, seconds at 9 o?clock, central chronograph hand.POWER RESERVE: 55H.WATER-RESISTANCE: 3 bar (~30 metres). Zdroj: http://www.watchmundi.com/2015/01/19/panerai-mare-nostrum-titanio/
Micey Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Hergot to bych doufal ve větší vodotěsnost, než 30m.. ovšem vzhledem k velikosti se to stejně nosit nedá, tak je to asi fuk:)
gcom Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 To je tak hnusný, až je to hezký... Zákazníky si to asi najde ale...
michalval Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tak nevím. Spíš Mare Monstrum.Hodinky jsou připomínka starých válečných hodinek, ze kterých ovšem udělali víc než 5 centimetrové obludy. Myslím, že 42 mm původních remejků z devadesátých let úplně stačilo.Sice se to jmenuje Naše Moře, ale nedá se s nimi ani umýt nádobí - ty 3 bary u hodinek, které vychází z hodinek námořních důstojníků, nechápu.Beru to jako hodinky do vitríny nebo investiční záměr s krásným strojkem s ručním nátahem, na který je i tady doufám vidět.
Frantik Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Me se libi. Jen nechapu tu kravskou velikost, 44 mm nebo 47 mm by bylo idealni.
ggrand Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 To budou pěkné Steinharty, už se těším
LovecK Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 (upraveno) Za me dobre zvolen nazev... Vsichni jim budou rikat Monstrum...Zbytek az na WR tomu odpovida...Nosit bych to nechtel, vzhledem k cene a velikosti ani nebudu... Cena AD 37.000,- ? Upraveno 28. února 2015 uživatelem LovecK
OndraPod Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 (upraveno) Zda se mi to, nebo proste pouzili cifr, rucky, korunku, cudliky klasickych rozmeru a nacpali to do obriho pouzdra? Na mne to tak aspon pusobi.Vypada to proste nejak divne disproporcne.... Upraveno 28. února 2015 uživatelem OndraPod
spineshank Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Jak se mi vetsina produkce OP moc libi,tak toto je opravdu mimo misu,nebyt tam logo tak opravdu nereknu ze to je OP......ta cena je taky vcelku diky tomu vsemu hodne usmevna:-)
MaxT Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Velikost i vzhled komentovat snad ani nebudu. Na druhou stranu ale ani na okamžik nepochybuji o tom, že prodávat se prostě budou. Jestli něco u Panerai umí opravdu dobře tak je to marketing. Označil bych je za Apple v hodinářském průmyslu.
Jörg8X Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Na to člověk musí mít tak ruku 24, ne? Jinak jsem to asi nepochopil a to se mi většina PAMů libí...
African Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Se mě tedy nelíbí ani trochu :-( v popisu píšou, že jsou vodotěsné do hloubky 30m, tak nevím, jak to tam s těmi údaji vlastně mají. ...
JAJA Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Nechápu to extra masivní pouzdro vs. vodotěsnost 30m
Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 pánové co brečíte ..... velký hodinky nosí kapitán = kapitán se teda pozná podle velkejch hodinek ...... kapitán vodotěsnost rešit nemusí, protože má svůj záchranej člun .... je to jasný ?
JAJA Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 V 1. 3. 2015 v 19:11, YPO napsal: pánové co brečíte ..... velký hodinky nosí kapitán = kapitán se teda pozná podle velkejch hodinek ...... kapitán vodotěsnost rešit nemusí, protože má svůj záchranej člun .... je to jasný ?Tak to je jasný... Měl je na ruce kapitán (sketa) Schettino...proto byl při nehodě Costa Concordia první na břehu, protože nechtěl utopit PAMy.
yed69 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 V 1. 3. 2015 v 19:11, YPO napsal: pánové co brečíte ..... velký hodinky nosí kapitán = kapitán se teda pozná podle velkejch hodinek ...... kapitán vodotěsnost rešit nemusí, protože má svůj záchranej člun .... je to jasný ?Jo! Kapitán potřebuje na ruce něco, co ho stáhne do hlubin i s jeho lodí (pokud to tedy není Ital)
Chorche Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 To jsou ale strašně hnusný hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se