Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podívej se na kvalitu původních ciferníků na Prim Sport I !Nemůžeme si pořád nalhávat,to byla malá serie,příště už to bude určitě lepší.Za ty peníze to mělo být 100% hned.

• Odpovědi 350
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Elton Sport 2012 s lesklym černym ciferníkem mi před časem prošly rukama a taky měly na cifru "pomeranč", stejně tak nový červený igeny vystavený svýho času v pánský pasáži...takže je to asi vlastnost. Inu, nikdo není dokonalej.

Mně spíš na těch hodinkách vadil hodně klenutej safír bez antireflexu, byly strašně špatně čitelný. Máte někdo přímý srovnání, napravil to ten vnitřní antireflex aspoň trochu?

Odesláno

Když ty ciferníky dělám 40 let,tak uż to musím umět.Jednou tam je na cifru datum v limitce,jednou ne,ale podstatný rozdíl tam není.Mění se jen ručky,sklo a luneta.

Odesláno

Tak musíme zase přihlédnout na fakt že parexo se nevyrábí ručně že, to pro mně nebude mít hodnotu i kdyby bylo sebelepší. Nesmíme na to vše hledět přes prsty, nedostatky se dají odstranit, vše závisí od přístupu a komunikace, já nikdy neházím flintu do žita, Orlíky se povedly perfektně. Ruku na srdce která hodinářská manufaktura, myšleno v dané kategorii tohle dělá tak aby to bylo bezchybné.

V pořádku, Parexo je shit, ale o to více mě překvapuje, že ten ciferník udělá lépe Číňan za misku rýže než Elton u nás.

Mimochodem, nemáte někdo Igeny s novým ciferníkem v matném nebo polomatném provedení? Zajímala by mě kvalita.

Každopádně, nechtěl jsem tady vyvolat flame, jen mě překvapilo provedení přímo na prodejně protože právě nový ciferník jsem od Eltonu chtěl.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

V pořádku, Parexo je shit, ale o to více mě překvapuje, že ten ciferník udělá lépe Číňan za misku rýže než Elton u nás.

Mimochodem, nemáte někdo Igeny s novým ciferníkem v matném nebo polomatném provedení? Zajímala by mě kvalita.

Každopádně, nechtěl jsem tady vyvolat flame, jen mě překvapilo provedení přímo na prodejně protože právě nový ciferník jsem od Eltonu chtěl.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

V pololesku to máš na předchozí stránce, kde jsem psal , že takhle jsem si to představoval, ten je perfektní. Ono také záleží na dodavateli, jakou barvu dodá, v Eltonu mají postupy pro to, na co jsou zvyklí. V opačném případě to může dopadnout třeba tak, jak v mém případě, však se nic neděje, náprava je domluvena.

Odesláno

clockwork orange by Elton :)

Věřte nebo ne, ale já mám pocit, že ty Igeny jsou za dobrý prachy. V roce 1970, ČSÚ uvádí jako průměrnou mzdu cca 1.800 Kč, Igeny stály 590 Kč, jestli se nemýlím. Takže troje Igeny za jeden prům. plat. Dnes je to cca 1:1, jedny nové Igeny za jeden plat. Jenže je srovnej, nerez, safír a to nejdůležitější, x tisíc krát menší odbyt, prostě stovky kusů pro chronomag jen a sem tam někdo mimo. Investovat a kupovat technologii, aby byly dokonalé, je to rentabilní, dle mého ne. Košer by bylo je nedělat vůbec, pokud nejsou dokonalé. Ne tak Elton, dělají je skorodokonalé za rozumný prachy s tím, že do jejich zdokonalování už neinvestují nic. Udržují si tak širší zákaznické pole, někdo z vlastníků Igenů si pak třeba koupí hodinky ze stávající nabídky. Třeba taky ne no.

A vůbec, nechte mě už být, musím se teď smiřovat s tím, že mám pomerančový hodinky za takový prachy :lol2: .

Prohlašuji, že nejsem akcionářem Eltonu :).

Odesláno

tak jo ale, fakt to jde vidět jenom když už o tom víte, druhý detail už je viditelný pouhým okem i pro méně zdatného  :whistling:

Tak tohle už ani neni pomeranč, to je jak nanesená tabulovka, ve které byl pigment rozemletý hodně nahrubo, aby se dobře

psalo křídou. Nebo zbytkem barvy ode dna plechovky, bez přecezaní.

Návštěvník tolja
Odesláno

Tohle mi vadi. Podle dohody s obchodem Eltonu dostanou kluci nový číselníky

sry, ale v tomhle stavu by neměly hodinky opustit manufaktůru

mám doma ještě pár starých NOS cifrů na Igeny, jsou matné se strukturou, ale kupodivu žádné vady nemají, tedy když pominu vyšeptalou lumi, poničené lesklé co mám také žádné výrobní vady laku nevykazují

nevím jak na Igeny, ale cifry na dvojky, minimálně červené a modré se dělaly/nechaly stříknout ve švajcu, měl jsem cca dvě škatulky ve swiss balení

zlatý soudruzi, ti ty hodinky dělali pořádně  :lol2:

Návštěvník tolja
Odesláno

třeba vznikne nová limitka, kde už nebude kladen důraz na cenu, něco ve stylu  

Elton Sport L.E, lepší cifr
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Ale co pak s těma nelicujicima ruckama? ;-)

:gora: tak limitek bude víc, no  :angel:

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Tak hlavně, pojďme to poplivat co to dá, že? Jsem zvědavej, jak by jste někteří reagovali, kdyby se jednoho krásného dne Elton rozhodl, konec limitkám, renovacím a podobným projektům, mimo fabriku.

Návštěvník tolja
Odesláno

Tak hlavně, pojďme to poplivat co to dá, že? Jsem zvědavej, jak by jste někteří reagovali, kdyby se jednoho krásného dne Elton rozhodl, konec limitkám, renovacím a podobným projektům, mimo fabriku.

občas sním svůj vlhký sen, že přijede ZÁKAZNÍK na bílém koni a bude se chovat jako ty  :wub:

neber to zle, moje renovace před lety nestála ani desítku a z dálky jsou ty hodinky pěkný, tak jsem na to hodil loď, i když korunka drhla o lunetu, na cifru příboj vln....

spíš se divím, co si vám dovolí poslat za xnásobek mnou investované částky

Odesláno

Já to nemyslel úplně zle.. (I když...)

Jen si vemu, že kdyby tu bylo x vláken na téma šlendrián a nulová výstupní kontrola v jakémkoli jiném tématu (napadl mě například Oris-podobné cenové relace ) tak tu na něm nenechá nikdo nit suchou a neopřel by si o něj nikdo ani kolo... Místo aby si u něj neustále dokola nechali dělat limitky (které by ve výsledku limitky stejně nebyly) a pak na fóru zakládali plačtivá témata jak je to či ono blbe uděláno a jak je to u hodinek za 30+ tisíc možné...

Odesláno

Bez limitek a renovací by se brána Eltonu mohla pomalo zavírat a cena ,, starých ,, Prim by šla nahoru )))) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...