Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kluci, mám tady super tajnou JB 007 akci  ;) Druhej prcek na cestě, tak jak jinak druhorozeného oslavit, než nákupem hodinek, že ano. Do září času dost člověk si řekne, ale známe všichni jak je k nám čas neúprosný, takže začneme vybírat  :clap: Vůbec nemám žádná kritéria, vodotěsnost, nárazuvzdornost, žádný fíčuriny  co vyžaduji já. Pouze dobrou čitelnost, datumovku, dlouhověkost a cenu. Jak jinak že, eurojackpot nedopadl, s Henrym se nekámoším, takže strop šedesát v českých.  Na obchodě mám zamluvené tyto kousky, za čtrnáct dní tam jedu, tak jsem již připraven si něco odvézt  :cheers:  Jinak můj favorit je Seamaster, mám k tomuto modelu velkou slabost, ale tentokrát nejde o mě, škoda  :lol:  Rád bych se Vás zeptal na další možnosti a názory, už měsíc vybírám a jde mě s toho hlava kolem. Děkuji za každý nápad  :notworthy:

1. Omega Seamaster 36mm quartz

2. Breitling SO 42 red automatic

3. Montblanc Star 36 automatic 

post-364-0-09541700-1425671248_thumb.jpg

post-364-0-05271900-1425671259.jpg

post-364-0-91043500-1425671266_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stále prodejní sekci sleduji, ale nic zajímavého, jsem asi slepej, můžeš dát prosím tě odkaz? Děkuji  :cheers:

A díval ses jak tu v inzerci leží Zenithy dámské?

Odesláno

Ano kvarc by radši manželka, mohu potvrdit, ale jelikož jsem ji už vysvětlil krásy automatického strojku (o servisu za desítku jednou za pár let jsem radši nemluvil  ;) ) , tak se nebrání ani automatu. Ale velmi dobrý postřeh, kvarc a ženy, to pasuje  :cheers:

Za me ty Omegy. A kvarc povazuju u zen za +

Odesláno (upraveno)

Moje žena, která nosí krásný dámský RLX, ti vzkazuje, že Montblanc je správná volba. Jsou prý jediný správně holčičí :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Za mě určitě Omegy,

sám je zvažuju koupit své ženě. Mám ale v hledáčku ještě Oris Aquis Date 40 mm černé, ale obávám se právě, že by to chtělo taky víc holčičí ...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Takže se pozvolna přesuň do mého vlákna se stejným tématem a manželce vyber Panerai ve velikosti 44 mm :-))))

Odesláno

Děkuji moc za všechny postřehy kluci, jsem velmi rád že se radíte i se svými kočkami  :notworthy:  Samozřejmě můžete nadhodit i úplně jiné hodinky, nemusí to být z těchto tří kousků. Ty Montblanc mě mimochodem také fascinují a jelikož ženy mají vždy pravdu, měnim na dobu neurčitou pořadí  :smile_anim: Montblanc, Omega, Breitling a Jarette, posílám pro tvoji milovanou manželku písničku, neber si to osobně  :cheers:

http://youtu.be/L6uN1XIDaTY

Odesláno

Holčičí za mne něco s kameny. Já to vidím spíš na nějaký Rolexy, nebo "kousek" níž Balmain. www.balmainwatches.com Tam jsou do 35 tisíc s diamanty na lunetě i na indexech. Potápky Longiny, tam se dělají malý conqesty. Mont Blanc s těch vybranejch vypadá nejvíc holčičí. 

Odesláno (upraveno)

Z těch tří Montblanc, modrá by určitě ženě neladila ke všemu, ale třeba v bílé jsou ty Omegy super (akorát asi mimo budget):

23230382004001-20_zpso6rutj4a.png

Upraveno uživatelem Muffik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...