Sacíbagr Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Ohledně toho ciferníku je to, jak jsem se bál, každý radí něco jiného:) Asi se na to zatím vykašlu a pokud mě to nepřejde, zkusím to poslat do Polska, abych měl aspoň kopii a pak to zkusil vyčistit. Akorát se bojím, jestli budou schopni i takhle komplikovaný cifernik věrohodně zreplikovat. ...no pokud pošleš na přetisk cifr, tak ti přetiskne ten původní. Neudělá ti druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Další kousek přistál na stole Tak jsem se do toho pustil. Ciferník jsem šetrně vyčistil a je jako nový, na to, že jim bude v prosinci 42 let .Hodinky od včerejška šlapou a zafungovalo i přehození dne. Na cca 24 hodinách se spozdily o 3 minuty.Chrono se mi povedlo uvolnit a vteřinovka se pouští, stopuje a nuluje. Malé sčítače si dělají co chtějí, ale stejně míří do lázní....Sklo jsem rozleštil zatím jen na hrubo, protože jsem už neměl čas a náladu. Omluvte prosím kvalitu fotek, mobil a špatné světlo v dílně, nejsou ideální prostředí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Krásná práce Radku, máš zlaté ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Radku, klobouk dolů. Já vím, že se opakuji, ale jinak to prostě nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Krasna prace :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 To pouzdro si dal do kupi parádně! Jak prosím brousíš to sklo? Já tady mám 3 Seika s poškrábaným hardlex a přijde mi to hodně tvrdy. Zkoušel jsem 800-1000ku šmirgl, lešit s Dremel a pastou na mosaz, etc a nic. Spíš se mi přitom bez výsledku rozpadávaji filzový leštící koutoučky a karbidu křemíku apod. se trochu bojím. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tikal sklo brousiš rucne diamantovou pastou nebo malou bruskou a hadrkotoucek a na nem nanesena pasta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Normálně na sloupové vrtačce a filcákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jsem Ti to říkal, že to sklo bude ok a čím víc jsem koukám tam mě štve, že jsem se o ně nepopral. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 No nebudu ti říkat, že jsem spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tak teď jsi mě fakt uklidnil. :-DJen počkej až doplním náboje. ;-) Aukro budu hlídat, od rána do večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Jsem rád, že jsi klidný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Tak dnes to přišlo z lázní, tak to sem dám, aŤ má ten příběh konec. Myslím, že to se fakt povedlo Pak jsem měl ještě jeden projekt z listopadu z Aukra - Michel Herbelin CHRONAUTIC s Valjoux 7734.Stav byl bídný, ale mělo to něco, co mne zaujalo, tak jsem to vzal zgruntu děr tam bylo moc, tak jsem musel celé pouzdro decentně přebrousit a pak zpátky vyleštit, co mělo být leskléCiferník se mi povedlo celkem slušně vyčistit Nakonec chybělo jen tlačítko, ručka se našla vně hodinek. Takže nastoupil Tondako a zde je výsledek Nebylo to věru levné, ale kde seženete vintážní chrona o průměru 47 mm ještě koupím shark mesh a bude to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Skvělá práce Radku. Nemáš teď těch bulíků nějak moc? Jestli ano, tak rád jedny vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Kloboucek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Tak dnes to přišlo z lázní, tak to sem dám, aŤ má ten příběh konec. Nebylo to věru levné, ale kde seženete vintážní chrona o průměru 47 mm ještě koupím shark mesh a bude to ono. Super práce! Jak jsi čistil ten cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 (upraveno) Pomalu a jemně :-)Voda s kapkou jaru na uchošťoura a opatrně. Bulíky mám jenom troje a pořád je to málo :-) Upraveno 27. února 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Tu ole, moc pěkná práce, tyhle starý budíky s patinou mě fakt baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 To mě právě také, baví mne je vracet do života a ještě jich mám pár v zásobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 luxus, kam na ty krasne kousky chodis ? jen pro predstavu na kolik cca vyjde takovahle omlazovaci kura ? mysleno vycisteni, prebrouseni a lesteni pouzdra, skla atd ? + slavne lazne u Tondaka (za predpokladu, ze tam neni zasadni mechanicky problem)klidne prez SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se