colommbo Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 To už je lepší, dík! Ručky správné nejsou, ciferník je v háji (oxidace, možná nějaký druh plísně) a dle mého soudu s ním nic nenaděláš, pouzdro toho má za sebou taky hodně. Máš-li k hodinkám citový vztah, ponech jim spíš autentičnost, a chceš-li mocímermo Diplomaty na nošení, raději bych se poohlédl po jiných, nebývají příliš drahé v mnohem lepším stavu. Pokud bych neměl nějaký extra důvod, do těchto bych neinvestoval. Můj názor.
stenly Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Cifr se pokoušel už někdo čistit od toho černého prachu a takhle to dopadlo. Hodinky nosil buď horník, kominík a nebo topič Prostě někdo, kdo dělal do černého zlata:) proto měl tenkrát i na diplomaty:) Nic s tím neuděláš, nech to tak jak to je. Colommbo má pravdu
AdamB Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Tak jsem opět neodolal. Jevily se moc nadějně, jen škoda, že "nechci obviňovat prodejce" zkusil někdo čištění předemnou.Usuzuji tak z rozdilu fotek (inzerat, převzato a čistit a čistit)
AdamB Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Tak jsem aspoň takto dal celelek dohromady. Čeká mě čištění strojku a jeho namazaní
Fajkus Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Tak jsem aspoň takto dal celelek dohromady. Čeká mě čištění strojku a jeho namazaníSlušně prokoukly
AdamB Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Děkuji ještě samozřejmě nové sklo a řemínek. Zatím to byl jen benzín a mýdlo tak zlehka dopřeji ultrazvuku. Pak jsem si všiml že se zde ve vláknu neřešil vývoj pouzdra nebo se pletu
colommbo Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Diplomaty po částečné renovaci nabízené na antikprimu. Mají průhledné dýnko, ale nějak marně hledám zářezy pro klíč na otvírání - koukám špatně nebo je něco, co nevím...? Díky!
stenly Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 No a tímto se do toho leze:) Elegantní řešení jak nezprasit záfrezy když tam nejsou. Ovšem ty drážky mají něco do sebe, líbí se mi to s nima víc.
colommbo Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Máš pravdu, o tomhle balónku vím, jen jsem si to v tu chvíli nedal do souvislosti. Děkuju!
Mr_Ropotamo Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2018 Ahoj, přesně tak. Dostává se do toho balonkem. Jak mi to ale přišlo z Eltonu tenkrát, byl jsme taky mírně překvapený :-o).
Majkus Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Tak jsem aspoň takto dal celelek dohromady. Čeká mě čištění strojku a jeho namazaníPěkné velmi pěkné, klidně to pouzdro zkus vzít zubním kartáčkem a zubní pastou. Už se těším na fotku s novým sklíčkem a řemínkem
valjoux Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Taky se musím pochlubit prvním dárkem. Nechal jsem si pomazlit cifr a ručky u Terky a jsem potěšen prací. Ještě dořešit pouzdro a naprostá dokonalost. Tak zase jeden unikát do šuplete
Daftra Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Hmm,darovanýmu koňovi se na zuby nekoukej,ale asi bych se s nima rači tak moc nechlubil.Na číselníku Icabloc ve strojku KIF. Možná nejaké mezityp....Ale Terka je šikovná,to se musí nechat.
colommbo Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Maj voni ale voko, pane vachmajstr...!
valjoux Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Hmm,darovanýmu koňovi se na zuby nekoukej,ale asi bych se s nima rači tak moc nechlubil.Na číselníku Icabloc ve strojku KIF. Možná nejaké mezityp....Ale Terka je šikovná,to se musí nechat.Doufal jsem že si nikdo nevšimne, ale tady se hlavně jedná o cifr a ručky.
Fajkus Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Doufal jsem že si nikdo nevšimne, ale tady se hlavně jedná o cifr a ručky.Já mám Diplomaty s icablokem, ale zase mi jde datumovka kapku šejdrem. Takže mám taky nedokonalost.
Daftra Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) Maj voni ale voko, pane vachmajstr...! Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem Daftra
Daftra Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Doufal jsem že si nikdo nevšimne, ale tady se hlavně jedná o cifr a ručky.No jéje,skoro to vyšlo :-) Cifr a ručky parádní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se