Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 41 minutami, organic napsal:

Mazel

Jj je…. Ještě jsem mu koupil nové gumy a čekám na bronzové disky .. tak sem na to zvědavej jak to bude vypadat live …. Dam sem pak foto pro srovnání .  Ale když jsem to po delší době viděl tak ty originální jsou taky fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 2. 2025 v 16:40, Slaco napsal:

Dneska bylo počasí na provětrání koníků🍀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mám první sérii bullitta a koukám ze ses taky zapadocech

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři

Asi by to patřilo do "co mě dneska potěšilo", ale sem se to hodí imho víc...

Malý krok pro lidstvo, velký krok pro mě. Po osmi společných letech je konečně diagnostika Stařeny komplet zelená, bez jediné chyby. 

Potíž nestandardně zamčené řídící jednotky motoru, kterou jsem se snažil řešit dlouho za pomoci nejen BMW dealerství a zastoupení, ale i opravdových znalců v terénu, dala zabrat všem a vzdorovala urputným pokusům, které měly vést k odstranění jediné problémové chyby*. Nakonec jsem našel pomoc u gurua na BMW elektroniku, jehož znám řadu let, který s vytrvalostí sobě vlastní nakonec jednotku dostal na kolena, odemknul, flashnul do továrního nastavení a chybu odstranil.

Včera jsme pár napínavých chvilek párovali "novou" jednotku s autem (tedy já, s expertem na telefonu) a voila! Stařena žije, jezdí a chyba je pryč.

Štěstí v krystalický podobě! 😍

*Daná chybka není nijak kritická, ani neohrožuje chod auta, životního prostředí nebo snad okolí. Vznikla historicky souběhem návazných událostí, které jsou moc dlouhé a nudné na to, abych je vypisoval 😉. Každopádně na chybu vždycky poukazovali technici na emisích, protože ji jednotka hlásila. Auto emise samozřejmě splňuje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Díky 1
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...