Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krátký souhrn z jízdy v Lambu pro chudý:

- jede to jak splašený, to je OK
- standard laufy jsou nevýrazné - nebyly na tom laděné svody a výfuky, ten zvuk byl na V10 dost bezpohlavní 
- řízení je tupější a rozhodně není 100% přesné 
- robotická převodovka - snad nejhorší část auta - kope jak nasranej Řepka, pod plynem úplná tragédie, když je člověk citlivější, je to lepší, ale stejně pro mě no go…
- podvozek tuhý, uskákaný, na režim Sport pak ještě tužší a vice uskákaný
- pozitivně hodnotím prostor pro nohy a posed samotný, sedělo se mi v tom s mými 197cm dobře.

Otazkou je, jak by se chovalo auto, které by na hrbu nemělo +128tis km. Jsem rad za svoje auto 😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 58 minutami, Karussell napsal:

Kdyz vidim ty kola, tak se uplne nedivim, ze podvozek nefunguje…

Udaje z pneumatik by byly take asi zajimave😂

• Like 1
Odesláno

Kola jsou 20” s obutím 305/25 vzadu a předek nevim, tipuju 285/295. Jsou zapsané v TP, ve standardu se to dodávalo s 18 nebo 19. Menší kola pomůžou, ale nebude to o parník lepší. Je to za mě okruhové auto a naše okresky nejsou pro to auto proste dost hladké, každá nerovnost je cítit.

Nerikam ze je to špatné auto, ten motor je super, jen by to proste chtělo velmi mnoho lásky a peněz na to, aby se z toho stalo použitelné auto na naše cesty.

Ale machr index to ma téměř nekonečný, to zas jo…😎

Odesláno (upraveno)

predpokladam ze @Karussell chcel povedat ze aftermarket kolesa na takych autach naznacuju ze sa auto dostalo do "nespravnych ruk". Dovolim si s tym suhlasit.

Upraveno uživatelem zacik
grammar
Odesláno

To je fajn, ze jsou zapsany v TP, ale to tam zapisuje baba za stolem a ta uz neresi, jak to auto bude fungovat a jak dlouho ladili inzenyri v Audi podvozek na nejaky konkretni rozmery pneumatik. A tady je evidentni uz z fotky, ze pneu absolutne nesedi na sirku rafku a zadruhe jsou to takovy tenky slupky, ze ten kostitras je nevyhnutelnej🙂. 

• Like 1
Odesláno

Tenhle Vantage urcite baleti :)

• Like 13
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...