Kairos Odesláno čtvrtek v 18:49 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:49 V 1. 7. 2026 v 9:57, Andrew napsal: Přátelé, píšu sem, protože doufám, že je tady hodně milovníků aut, kteří mě pochopí a přispějou zkušeností, či názorem. Na autě, které jsem si myslel že už mi zůstane se mi zadřel motor (BMW X5 F15 40d), prý se to na těch autech stává a přestože jsem před cca 80 tis. nechával dělat rozvody, olej měnil po 10t km, tak se prostě stalo. Auto má opravdu bohatou doložitelnou servisní historii (Stratos, Invelt), dával jsem mu veškerou péči, jakmile bylo něco potřeba, ihned se to měnilo, nicméně je na čase se rozloučit. Nemáte někdo zkušenost jak se zbavit nepojízdného vraku (děsně se to píše), který je jinak ve velmi opečovávaném stavu, s odpočtem, opravdu velké výbavě, s mraky příslušenství a já nevím co ještě. Vím, že tím incidentem jsem přišel o spousty peněz, ale nějak nejsem připravenej dohadovat se s nějakým Polákem o ceně Díky moc za rady. A. Na youtubu je Mat Armstrong ktery se podle me neboji jit do jakehokoli pruseru, takze jesti mas k autu vztah, zkusil bych jit timto smerem. Zalezi kde se to zadrelo, jestli na klice nebo jinde, podle Tvych moznosti koupit na ebayi starsi motor nebo nechat repasovat stavajici. Ale jestli je to neco BMW chronickeho, tak asi bude lepsi to poslat dal.
Andrew Odesláno pátek v 07:06 Nahlásit Odesláno pátek v 07:06 Už je u nového majitele, všichni mi říkali částky cca 50% než za kolik jsem ho nakonec nabídnul (a přesto se ozvalo přes 10 seriózních zájemců). Když bych připočetl cenu opravy a nového(repasovaného) motoru, už to vážně nedávalo smysl, navíc s představou, že se může i při opravě cokoli dalšího posrat. Díky za spoluúčast a jedna hezká životní epizoda s X5 za mnou
Roland Sands Odesláno pátek v 13:08 Nahlásit Odesláno pátek v 13:08 před 6 hodinami, Andrew napsal: Už je u nového majitele, všichni mi říkali částky cca 50% než za kolik jsem ho nakonec nabídnul (a přesto se ozvalo přes 10 seriózních zájemců). Když bych připočetl cenu opravy a nového(repasovaného) motoru, už to vážně nedávalo smysl, navíc s představou, že se může i při opravě cokoli dalšího posrat. Díky za spoluúčast a jedna hezká životní epizoda s X5 za mnou Jen pro zajímavost... proč konkrétně došlo k zadření motoru? Předem díky za odpověď.
Andrew Odesláno pátek v 13:15 Nahlásit Odesláno pátek v 13:15 Nechci tu spamovat, ale - motor jsme nerozebírali, takže nevíme, ale patrně ve Stratosu sice vyměnili rozvody, ale nevyměnili olejové čerpadlo a nějaké "ojniční něco" - víc nevím, nerozumím tomu. Faktem taky je, že auto mělo už dost nalítáno, sice žádné studené starty, kvalitní olej od jisté doby po 10 tis (snad tedy, známe ty příběhy ze servisů), kvalitní PHM, garážované, dochlazování turba bez S/S, ale prý na to ty motory trpí a pravdou je, že najít repasovanej N57D je docela snadné... 1
Roland Sands Odesláno neděle v 07:31 Nahlásit Odesláno neděle v 07:31 Jak dopadne motor V10 po tom co tam padne pár ventilů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Roland Sands Odesláno neděle v 07:41 Nahlásit Odesláno neděle v 07:41 Ještě zbytek k motoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
KFL Odesláno neděle v 18:26 Nahlásit Odesláno neděle v 18:26 On 6/19/2026 at 10:24 AM, KFL said: Jinak servis už volal a samozřejmě je menší problém. Vypoušťák na chladiči po uvolnění a dotažení začal prokapávat a prý už lehce prokapával i předtím. Zajímavý, že doteď nebyla pod autem nikde a nikdy ani kapka a expanska byla vždycky na full rysce, přičemž poslední výměna chladičky byla 2-3 roky zpátky. Nový šrouby (+ ty z bloku) nemá nikdo v Praze k dispozici, takže si chtějí auto nechat do pondělí, než přijdou díly z centrálního skladu. Oceňuju přístup, že to chtějí udělat pořádně, na druhou stranu ve mně hlodá samozřejmě červ paranoidní podezřívavosti, co tam kde zku*vili . EDIT: Vyřešeno, auto bude hotový dneska. Nakonec to není taková trága, vyměnili jen těsnění (což je standardní preventivní úkon) a auto bude dneska ready. Asi by mě nemělo překvapovat, že je pod Stařenou po 3 týdnech loužička chladičovky, že... Tak si to cvičení dáme znova. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se