Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

mne docela bavi testy na A-M-S.. sice je to tak trochu nemecky strohy, dalo by se rict, pro nekoho i nudny, ale mne to tak vyhovuje... no, nedavno jsem vpravde moc nechapal, kdyz proti sobe postavili golf a rapid (!) ... a jeste to srovnani, zda se, mysleli uplne vazne.. ale jinak treba fast lap s christianem menzelem je fajn.. :)

http://m.auto-motor-und-sport.de

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Maxmillian - vdaka!

montemar - to skusim pozriet

ja som v detsve kupoval Auto Moto und Sport, na tom som vyrastal, normalne to bolo v PNS a bolo to super, plno testou a porovnani.... dnes je to uz nemyslitelne, ze bola rubrika:

Ake auto si kupit do 10.000 DM

a to bol velky vyber...

svet sa rychlo menil a aj moje naroky boli inde - a tak som presiel na Sport Auto a uplne iny pristup, venovali sa sportovym autam a dodnes to ma zaujimavu uroven.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

vcera davali film Kuryr 2, ktory som sa uz raz pokusil stravit a dnes doobeda vramci nudy som to zapol a hned bolo po nude.... Statham sa mi celkom pacil s Guyem Ritchiem ale zial dost rychlo sa zaradil do pre mna dost nepochopitelnej krabicky superhrdinov. Kuryr 1 ci aj 2 obsahuje zaujimavy priestor okolo aut a samozrejme to odbornik Luc Besson ( Taxi !!!) aj patricne vysperkoval. Ja som uz fakt nevedel, ci sa smiat alebo zaplakat - tie sceny s Audinou, ako preskoci z budovi do budovi alebo uplne trapas scenka, ako odrazi hakom zo zeriavu naloz pod autom ( audinka po sialenom skoku vpohodicke!) a podobne fantasmagorie?

Podla mna asi najhorsie scenky s autom vo filme! Alebo viete nieco, co to este prekonava? ( Taxi nebrat)

(nebudem tu rozoberat tie samozrejme kvalitne scenky mimo auta - ako sa prikryje dverami pred strelbou a podobne uzasne a nestravitelne scenky..., ta vychudnuta polonaha modelka ako Terminator,to lietadlo...brrrr)

Odkaz ke komentáři

vcera davali film Kuryr 2, ktory som sa uz raz pokusil stravit a dnes doobeda vramci nudy som to zapol a hned bolo po nude.... Statham sa mi celkom pacil s Guyem Ritchiem ale zial dost rychlo sa zaradil do pre mna dost nepochopitelnej krabicky superhrdinov. Kuryr 1 ci aj 2 obsahuje zaujimavy priestor okolo aut a samozrejme to odbornik Luc Besson ( Taxi !!!) aj patricne vysperkoval. Ja som uz fakt nevedel, ci sa smiat alebo zaplakat - tie sceny s Audinou, ako preskoci z budovi do budovi alebo uplne trapas scenka, ako odrazi hakom zo zeriavu naloz pod autom ( audinka po sialenom skoku vpohodicke!) a podobne fantasmagorie?

Podla mna asi najhorsie scenky s autom vo filme! Alebo viete nieco, co to este prekonava? ( Taxi nebrat)

(nebudem tu rozoberat tie samozrejme kvalitne scenky mimo auta - ako sa prikryje dverami pred strelbou a podobne uzasne a nestravitelne scenky..., ta vychudnuta polonaha modelka ako Terminator,to lietadlo...brrrr)

a já tomu tak věřil.................... :frusty:

Odkaz ke komentáři

Gabo, ještě větší kikotina na scénky s autama je Kobra 11. Třeba když trojkový báwo zaboha nemůže dohonit starý Pajero a podobný nesmysly v každým díle na kopy. Kurýr je samozřejmě ptákovina, ale je to holt Besson a tak se na to taky koukám. Furt lepší, než seriály na TV Hov*o typu ulice a OVRZ. Statham má zajímavé soubojové scény, je vidět, že inspiraci hodně čerpal u Jackieho Chana....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Lenin - tak ano, vidim, ze dame dokopy zopar skusenosti z priblblich filmov.... Kobru nepoznam, nikdy ma to nechytilo, musim sa prinutit a pozriem si nejake casti. Viem, ze tam niekedy boli celkom zaujimavo natocene havarie, tak som zvedavy.

ked si spomeniem na krasne autoduely ako bol aj Bullitov pripad - Steve McQeen bol uzasny a aj film Le Mans bol vyborny!

Celkom rad spominam aj na stare filmy s Delonom a aj s Belmondom, kde na uplne obycajnych autach dokazali natocit zaujimave a dynamicke scenky.

Z novsich bol aj Ronin bol celkom dobre zvladnuty.

Odkaz ke komentáři

No trochu na obranu Kobry, jízdy nevím ale havárie mají hodně promakané, natáčí se většinou kolem 15-20 kamerami, předl lty když začala být používána Škodovka, tak to byl velký marketingový úspěch, v D je to velmi populární seriál

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...