Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Autosalon s ich hodnotenim aut,beriem s velkou nadsazkou,reklama..sponzoring..napriek tomu ked hodnotili Sti.cko odznel nazor,,vsetky auta ktore som doteraz testoval,boli hracky.....

Pritom veci znali vedia,ze tam davaju srackove piesty.je potrebny kovany motor,,achilovka Eva su zase samosvorne diferaky..spojenim oboch aut by bola dokonala machina..lenze takto svet nefunguje.....proste nic neni dokonale..

Slovakiaring...mäso

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Autosalon s ich hodnotenim aut,beriem s velkou nadsazkou,reklama..sponzoring..napriek tomu ked hodnotili Sti.cko odznel nazor,,vsetky auta ktore som doteraz testoval,boli hracky.....

Slovakiaring mam rad aj ja, pred tym som jazdieval do Brna ( to este aj s Viperom, boze ako tie roky letia....)

ale - Autosalon mi nepouzivaj ako argument, to pozeram ako dobru komediu, je to fakt vrchol trapnosti ( dokonca je to uz umelecky basnicky v rymoch)

Fakt uz zabavnejsie ako Jeremy!

Expert testuje v poslednom Autosalone C220 a s mudrym vyrazom zahlasil - klavirny lak v interiery je hezky, ale nebrat - lahko sa zaspini a posriabe a potom dalsi zaber, kde vramci unudenej nonsalancie si v jeansoch kludne sadne na prednu kapotu....!? Ta sa neposkriabe, ze? Expert.... odbornik

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

stat by tam mohol aj trabos - pravda, len taky co este vladze stat pokope :)

neurazaj nam tu trabantika! :lol2:

mne je jasne, ze v audiu mas podobne kilowatty ako traby v motore.... ( Levinson plus McIntos a este JM Lab ..... )

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

kamarad ma stale funkcny trabant, 4takt(!), trha tym asfalt, tak sa nesmejte.

tak to uz je posledny mohykan, tam davali motor VW ? 

myslim.....

tommas4 

to si dobre urobil!

a ani ta to netaha, dat si s tym zopar kilometrov zabavy?

Odkaz ke komentáři

tak to uz je posledny mohykan, tam davali motor VW ? 

presne tak, bol to posledny pokus trabanta adaptovat sa na kapitalizmus :)

Uz som zopakrat videl jeho odpich na svetlach a padnute sanky soferov vo vedlajsom pruhu :D

Odkaz ke komentáři

presne tak, bol to posledny pokus trabanta adaptovat sa na kapitalizmus :)

Uz som zopakrat videl jeho odpich na svetlach a padnute sanky soferov vo vedlajsom pruhu :D

on uměl pěkně odpíchnout i ten dvoutaktní, navíc zvuk rozdováděného dvouválce má taky něco do sebe

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Možná bych to kousek zkusil projet ;)

Ještě to není hotový, viz. kopyto na dveře, chybí střecha atd., ale pojízdný to je, koncernová 1.8 tak by to mělo s 200 koněma na 800 kilo váhy pěkně jet.

ja by som si dal povedat.....

to je pekny pomer a priamo kontakt s rychlostou!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

designově to není úplně ideál, ale ten pocit, že si to člověk postaví sám a ono tu funguje, to musí být super a mám k takové práci velký respekt, s ohledem na vlastní nešikovnost

moja reč!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

to je vynalez Mr. Chapmana ( Lotus) a on presadzoval pr?ve filozofiu, ze nie je potrebny velky vykon, ked je nizka hmotnost. Za mlada to bol moj oblubeny konstrukter ( F1 ) a boli to genialne napady. Jeho Superseven dodnes vyraba ci napodobnuje spusta vyrobcov, lepsie a horsie kopie....

ked je moznost, treba to urcite skusit

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Poprosím nejakého dobromyseľného moda, aby mi pomohol odstrániť dnes nadobudnutú poruchu videnia a zmenil názov vlákna na "PETROLHEADS - benzínoví šialenci", alebo na "PETROLHEAD - benzínový šialenec". Podľa toho, či preferuje "i" alebo "y". Neurazím sa, ak tento príspevok bude vymazaný tiež. Ďakujem.

este na zaciatku tohoto vlakna kritizoval nazov vlakna McStinger s tym, ze by sa to malo zmenit. Nereagoval som na to, lebo mne sa nazov PETROLHEAD celkom paci ako nazov na vlakno.

A ako podtitul som myslel, ze tu budeme onanovat benzinovy sialenci (a celkom sme odlahcili vlaknu Kdo s cim jezdi, kde by mali byt vlasne skusenosti s nasimi vozitkami.

Ale dnes ma McStinger v SZ znova vyzval, ze nech dam odstranit tu hrubku, lebo mu to vadi,ked to vidi ako nazov vlakna.

Rad by som vedel aj nazov ostatnych prispievajucich, ci im to takto vyhovuje, alebo je nutne zmenit nazov?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...