instant Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Dobrej příběh, ale zažít bych to úplně nechtěl , muselo to bejt značně nepříjemný . Jednou jsem takhle zůstal viset na ledu s průměnými zimáky a nic moc pocit, protože jsem i zbrzdil dost aut, ale kdo mohl čekat, že tam přes noc napadne 25 čísel a údržba zaspala. Dnes s odstupem času už s tím, ale raději počítám . Nicméně k autům. Pokud se rozhodneš pro Mercedes, asi bych volil 4 Matic, tedy pohon 4x4, nevím jestli se tato verze dělala v CL, ale v eSku 100% a funguje to velmi dobře. Případně to 7er v Xdrive. Ale můj názor je jasnej, zůstal bych u Lexuse - jistota je jistota . Navíc, MB/BMW/Audi jsou vidět na "každém" rohu, Lexuse člověk vidí spíš zřídka. Mimochodem nové GS je taky moc pěkné . to bolo tak pred 8 rokmi a vtedy som to tak asi nevnimal ze som vrtel zadkom v kazdej zakrute. dokonca mam take podozrenie, ze ma to bavilo. Dnes by som na to kaslal, zaliezol do najblizsieho hotela a hotovo CLko je v 4kolke neviem odkedy, v takom pripade tusim nema ABC (co vzdy bol jeden z generatorov servisnych poplatkov). to auto je jeden z mala MB ktore este maju ten starosvetsky duch Mercedesu ako ho vnimam ja. je to presny opak vsetkych tych malych A-B-C srandašákov a z nich odvodenych "cenovo pristupnych" siditok pre strednu triedu baziacu po lepsom statuse nez je ich netto vyplatna paska. CL je proste okrem elegantneho auta aj svojim sposobom echt statusovy symbol, a nejdem teraz rozoberat ci to je ok alebo nie, resp. symbol presne coho to je Totiz to ma na tom primarne nelaka tak, ako tie dvoje dllllhe bezramove dvere a celkovo, to auto je cele good, pomerne jedinecne. Tak nejako ma u mna vyzerat Mercedes. Ja som inac CLko mal niekedy pred 10timi rokmi, ale asi len tri mesiace. To som mal take obdobie, ked som striedal auta, ale rychlo som pochopil co je pre mna to prave. No ale za tri mesiace s tym nebola ziadna starost, to je tak nejako logicke. A bol to V12 este bez turba, na taku karu som bol prilis mlady. Po 60tis servise som ho predal, to bol ucet tak na novu Fabiu.. Do GS sa uz moc nezmestim, v starom som bol tak tak na vysku, nove som ani neskusal ale vyzera fakt pekne, celkovo ten novy dizajn mi zo zaciatku nesedel ale interiery su velmi pekne. Zatial to mam tak ze RX alebo LS su jedine dva L. ktore by pripadali do uvahy, do inych sa aj tak nezmestim, tak to mam "jednoduche" do mesta mam poolovu Kiu, na to nedam dopustit - na otlkanie po bratislavskych jamach je bez chyby, ani zamykat to nemusis. a suhlasim so Sibirom a spol, ze kto si mysli ze bude v L. uplne nenapadny, tak nech s tym velmi nepocita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 ferrari 360 asik tedy si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 kdo pozná co to je má malé bezvýznamné plus Enzo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tak to nebylo tak těžký Ferrari Enzo, daily car jednoho moc fajn pána se kterým jsem měl tu čest strávit nějakou dobu,aut má plnou kabelku, teda vlastní muzeum http://sommersautomobilmuseum.dk/museum/vehicles.html mohl jsem se tam ochomýtat mimo otevírací hodiny a mimo návštěvní prostory, docela fajn zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Totiz to ma na tom primarne nelaka tak, ako tie dvoje dllllhe bezramove dvere a celkovo, to auto je cele good, pomerne jedinecne. Tak nejako ma u mna vyzerat Mercedes. Ja som inac CLko mal niekedy pred 10timi rokmi, ale asi len tri mesiace. To som mal take obdobie, ked som striedal auta, ale rychlo som pochopil co je pre mna to prave. No ale za tri mesiace s tym nebola ziadna starost, to je tak nejako logicke. A bol to V12 este bez turba, na taku karu som bol prilis mlady. Po 60tis servise som ho predal, to bol ucet tak na novu Fabiu.. poradne si to prover, podle me ty novejsi CL uz nejsou atmosfery, ale biturba..edit: jj, FL2010 http://www.auto.cz/mercedes-benz-cl-faceliftu-zaklad-3-miliony-vrchol-6-51626 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 No ta gen predtym bola 500ka este atmosfera. Turbo bola az 600ka. Tak mi je uz jasne preco Lex tolko zdoraznuje u noveho kupe ze motor je atmosfericky V8.. ale ja sa poznam, precitam par strasidelnych pribehov s MB spolahlivostou a som zase stastny lexusista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 No ta gen predtym bola 500ka este atmosfera. Turbo bola az 600ka. Tak mi je uz jasne preco Lex tolko zdoraznuje u noveho kupe ze motor je atmosfericky V8.. ale ja sa poznam, precitam par strasidelnych pribehov s MB spolahlivostou a som zase stastny lexusista som ti pisal hore, ze by som zatial este dojazdil Lexus a casom radsej uz presiel na nove CL ( s coupe), to je uplne nieco ine, zial este ich je zatial malo a drzi to cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 No a akurat zajtra sa lucim so spolocnikom vo firme a jedna z veci co si vypytal je toto auto. Takze to vyzera, ze budem asi "upgradovat", no. Srdi ma to, ale zase po fin.stranke nie je co rozmyslat, nech ho berie hned.. Takze zhanam dalsie LS, ale ma to teraz laka skusit este nieco ine. Nejaky styridsiatnicky rozmar a la MB CL 500. Len mam seriozny strach zo servisu, v Lexuse nevies co to je.. maxi, nemuze dojet lexus, musi ho pustita)veme si dalsi lexusb)veme si sedmicuc)veme si CeeLo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 na dalsi Lexus nebude mat naladu ( iba ak svadba z rozumu?)sedma by bola dost sklamanie CL je spravna odpoved! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) dnes som bol u servisaka bo mi umreli nejake elektricke zabavne krabicky a pytam sa ho: to cierne CL na ulici je vase? a on ze hej, nechcete ho, je nepojazdne a rozpovedal mi pribeh... no uziva si s tym radosti. hehe. mal s tym vsetko o com sa docitas na akychkolvek forach ked zacnes studovat temu CL. 6 zavad do roka. Nepochopil varovanie, nepredal vcas, tak dekoruje ulicu. Tak este chvilku a som uplne vylieceny Lexus je svadba z rozumu, ale proti tomu vobec nic nemam. Lejes do toho benzin a jazdis. Das 500km a vystupis oddychnuty. Je v tom hrobove ticho, muzika lepsia ako ma hocikto doma. Na nedelne blbnutie si kludne clovek kupi taliánsku káru alebo MB alebo bmw alebo hocico co ho bavi, ked to ma ako hobby tak preco nie. Hodina jazdy-hodina servisu. Ked to niekomu nevadi, nemam proti tomu nic. Ale u mna musi byt auto spolahlive, pohodlne a TICHE, to su nutne podmienky. Mal som starosti s embeckou ked dozivala, odpajany motor, fantomove poruchy, chobotiny, ked mi najvacsi macher na autoelektriku pokrcil ramenami tak som pochopil a predal som to za 1500e len aby som to auto uz nevidel. A odvtedy nemeckych aut stacilo Ale sedel som raz v Panamere... a sedi sa mi v tom fest dobre... jedna pomerne slusna review LS600hL Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 s Panamerou mam dost skusenosti - mne celkom vyhovuje, podvozok fajn, slusne to reaguje a je tam slusna prilnavost a aj desing zvladam, nie ako odbornici v Top Gear. Je to prijemne vozenie, ale moj kus nebol nejak zvlast vysperkovany ( ani hudba mi az tak nevonalla) a pri 300 benzinovych konoch to bolo velmi hladne vozitko, a tak v podstate som jazdil pomalsie ako v 350 CLS, lebo ma to uz dost srdilo, ze stale okolo 18 litrov na sto. A to za jazdu, ktoru ti dopraje lepsi diesel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Původně jsem si říkal, že nepotřebuju 4x4, ale dnes bych auto bez toho už chtěl jen, kdyby bylo zcela vyjímečné. Sedí to úplně jinak než pohon na jedné nápravě a jednou za čas to člověka dostane z mizerie (sníh, námraza apod.). Vezl jsem kamaráda domů nějakou šílenou silnicí led-sníh a prudké stoupání s ostrými zatáčkami a v pohodě. On to druhý den ve stejné situaci neprojel s Volvem V70 (bez AWD) a raději se vrátil.Pepku nejel jsi dnes kolem 16.30 po Vinohradský? Jela tam překrásná S-classe v "čokoládě" ... nádhera 2AM a pak jsem viděl tu samou 4AK na OMV na Žižkově. Ta měla ty krásné paprskáče z 600kila. Nádherná barva ta "čokoláda". to bolo tak pred 8 rokmi a vtedy som to tak asi nevnimal ze som vrtel zadkom v kazdej zakrute. dokonca mam take podozrenie, ze ma to bavilo. Dnes by som na to kaslal, zaliezol do najblizsieho hotela a hotovo .....S tím pohledem na Mercedes na to mám podobný názor. Mít na to dukáty, tak jedině "S"/"CL"/"CLS" ... dnes toho MB produkuje na můj vkus moc, ale asi si to žádá doba, protože v tom samém duchu jede BMW i Audi. V tomhle je Lexus taky parádní, pár modelů, pár tříd a jasně naspecifikované výbavy. Respektive nevím, jak je to dnes, ale Lexus měl vždycky konkrétní motorizaci v konkrétní výbavě a moc navíc tam toho nešlo doobjednat, vlastně všechno víceméně bylo v dané výbavě/motorizaci. Proto se dají německá auta pěkně vyšroubovat s cenou, je tam nesmysl příplatků. som ti pisal hore, ze by som zatial este dojazdil Lexus a casom radsej uz presiel na nove CL ( s coupe), to je uplne nieco ine, zial este ich je zatial malo a drzi to cenu Jak psal Sibiř, Instant tu nkde psal, že Lex jde v rámci "vyrovnání" pryč . Gabo, když už jsi zmínil nové S-coupé, jak se Ti líbí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 mne teda velmi, som z toho auta uplne hotovy - kamarat ma AMG a to je nieco uzasne, podla mna jedno z naj aut planety!mam nejake skusenost s S klasse, ale toto je uplne iny svet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 .....alebo MB alebo bmw......Hodina jazdy-hodina servisu. Ked to niekomu nevadi, nemam proti tomu nic. Já jsem v Ečku najezdil za 4 roky přes 2100 hodin a lil jsem tam jenom benzín, tak záleží i jak to člověk používá a i to štěstí je potřeba. Bezporuchové není nic ani ten Lexus i když je to hodně spolehlivé auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Pepku nejel jsi dnes kolem 16.30 po Vinohradský? Jela tam překrásná S-classe v "čokoládě" ... nádhera 2AM a pak jsem viděl tu samou 4AK na OMV na Žižkově. Ta měla ty krásné paprskáče z 600kila. Nádherná barva ta "čokoláda". Jel jsem tam, ale v 17.30, tedy o hodinu později, ale určitě to bude stejná barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Jel jsem tam, ale v 17.30, tedy o hodinu později, ale určitě to bude stejná barva No tak to jsme se minuli, bylo to zhruba v tuto dobu, jel jsem přímo proti Tobě. Stopro . A jak jsme ještě koukal do zrcátka, tak mi okamžitě blesklo, jestli jsi to nebyl Ty . No je to krasavec pane! mne teda velmi, som z toho auta uplne hotovy - kamarat ma AMG a to je nieco uzasne, podla mna jedno z naj aut planety!mam nejake skusenost s S klasse, ale toto je uplne iny svet.... Za mě ne, no ... jinak dneska jsem viděl i GLA a to je takový hodně divný . jedna pomerne slusna review LS600hL Dokoukal jsem to celý, na těch zadních seslích to musí být pecka. Je to takový "japonsky sterilní", ale zase je to high-tech. Fakt super. Tento a předchozí model jsou opravdu krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) a ) Porsche 356b rv 1956 / jaguar E typeb ) Infinity fx / MB Gc ) fiat multipla Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 No tak to jsme se minuli, bylo to zhruba v tuto dobu, jel jsem přímo proti Tobě. Stopro . A jak jsme ještě koukal do zrcátka, tak mi okamžitě blesklo, jestli jsi to nebyl Ty . No je to krasavec pane! Díky ono těch aut moc nejezdí, ještě jedno má jeden člověk, co má sídlo přímo na Vinohradské, o jiném nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Sphinxx ja ale nemyslim len na desing - to je len obal na to zariadenie.ale ta celistvost a kultura prejavu - nadherne nieco, vzdy sa hrabem za volant a taky pocit sily a istoty - je to fakt uzasne, ma to vykony sportoveho auta ale interier a vybava ako lux limuzina, fakt zvlastna atmosfera.... ja viem, ze si klasik - ale raz aj toto bude klasika..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tak to joooo, ale to bylo dle mého CL 63 AMG vždycky ... nicméně ten design za mě ne no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se