Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

V 23. 7. 2016 v 16:58, Topkan napsal:

Vyhodili? Vzdyt Speed = Honza Cervenka. Ja prave FB nemam, takze nevim, proc tak najednou zmizel. Jenom vim, ze uz se to ted neda cist :(

Kadopadne gratulace k modraskovi, poradne si ho s tatou uzijte a je super, ze se zajimate o kurzy jizdy. To je spravnej pristup ;-)

Modrasek dobrej brutal, zvlast u nas 25km od brna na venkove se to da dobre protahnout :)

Napsal Honza 22.2.

Byl to dobrej příběh... Ale ten konec je fakt smutnej! Dnešním dnem je to definitivní GAME OVER.

Když jsem dělal Speed, TopGear a předtím ještě Autocar, tak jsem do toho dával sám sebe. Ale nešlo by to bez skvělého týmu, který jsme tak nějak dali přirozeně dohromady. Marek Nastoupil, Jiří Červenka , Eva Srpová, Honza Koubek, Vojtěch Dobeš, David Těhník , Filip Rakovan, Vojta Medový, Martin Jánský, Tomáš Pohanka, Filip Kozák, Láďa Král, Míra Kozák, Franta Šebesta a mnoho dalších... Ti všichni měli vliv na to, jak ty časáky vypadaly.

Když jsem poslední listopadový pátek dostal padáka, bral jsem to jako prohru. Myslel jsem si, že jsem prostě něco podělal, že jsem špatnej, že po těch sedmnácti letech už to není ono. V pondělí už jsem ale začal tušit, že všechno je jinak. Nové vedení, nová doba, host vyhazuje číšníka... Přišla nová paní publisherka. Speed a TopGear se musí změnit. Musí víc vydělávat. Musí to být jinak a lépe.

Napřed v redakci skončil Honza Cacek, pak se složil Míra Kozák, potom se Láďa Král z tiráže dozvěděl že už není artdirector a k dnešnímu dni dal výpověď i Richard Herbich. Z původního stálého týmu tam nezbyl nikdo. Je mi to moc líto. Měl jsem ty časáky fakt rád a říkal jsem si, že třeba můj odchod bude znamenat nový impuls, a že to to bude dobrý. Že to třeba chytne nový směr. A že uvidím, že se to dá dělat lépe. Jenže jsem si před chvílí přečetl nové číslo a nejsem si tím ani trochu jistej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, ze jsi to sem dal. Jak nejsem v CR, dostane se ke mne Speed vzdy se zpozdenim, takze teprve ted ctu treti cislo z tech novych, vylepsenych, co maji vic vydelavat. To je hnus. Jedinej casak o autech na celym svete, kterej se dal cist se snenim a veselou mysli a na nic si nehral. A oni to takhle pohrbi. Uz to nikdy nekoupim.

Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2016 v 15:19, brownwld napsal:

Tatka si udelal radost...

attachicon.gif13835697_1189607101101986_1255859329_o.jpg

Nemate nekdo zkusenost s nekym, kdo by nam v tom ukazal co a jak a pomohl nam zlepsit se za volantem? :)

Krásnej kousek, kurzy pořádá třeba Martin Semerád v Sosnové 

http://www.kurzybezpecnejizdy.cz/cs/23-zakladni-informace/22-kurz-sportovni-jizdy-s-martinem-semeradem.html

Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2016 v 15:19, brownwld napsal:

Tatka si udelal radost...

Nemate nekdo zkusenost s nekym, kdo by nam v tom ukazal co a jak a pomohl nam zlepsit se za volantem? :)

Pěknej kousek, můžu se zeptat na zkušenosti se čtverkou v pozadí? Docela bych si ji v garáži uměl představit, jen by mě zajímaly něčí osobní poznatky. Díky

Odkaz ke komentáři

Ďalšia téma podľa môjho gusta ;) Ja som automobilový fanda až príliš zarytý, čiže pre mňa vyhrať napríklad také Lotto, výberby bol veeeľmi zdĺhavý... Som fanúšik Mercedesov a teda samozrejme AMG, také C 63 AMG bol vždy TOP sen... Potom keď vyšlo nové A-čko a CLA s tým úžasným najsílnejším dvojlitrovým štvorvalcom na svete, povedal som že to auto má asi všetko (hovorím o CLA 45 AMG). Krásny exteriér, interiér, skvelá spotreba, emisie, výkon, výbava, pohodlie... A ako výkendové autíčko na zábavu by to bolo jednoznačne Subaru Impreza WRX Sti, ktorú si vie človek spraviť podľa seba ako chce ;) Alebo Lancer EVO, Supra, Skyline... Najväčší zážitok, ktorý som mal tú česť zažiť a si to aj vyskúšať bolo kamarátové S600... Teda 5,5 litra V12 Biturbo s novou riadiacou jednotkou na nejakých 612 HP...

post-38180-0-76717700-1469353704_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ako povedal majiteľ, ktorý už šoféroval aj Ferrari, Lambo a neviem čo všetko, že s tým autom využívajú takých 10%... Ono to športiak preboha ani nie je ani ho z neho nikto nerobí, iba tam natrieskali to naj čo majú... tam je pán auta pravé zadné miesto. Dobre, má to 600HP ale viac si užil jazdu s Honda Civic Type R ako s týmto :D Je to limuzína tak predsa no, v zadu si vieš nastaviť ešte aj sedadlo pred tebou, TV, Playstation, chladnička, klimatizované sedadlá, samozrejme že nastaviteľné tiež, ako je to vlajková loď Mercedesu takže každému hneď dôjde, že výbavou to musí byť top... Ja si ale viem predstaviť že stojím na semafore, vedľa mňa nejaký športiak a takáto dlhá a ťažká krava ho na šprinte zanechá :P V12 navyše boli stále v S-ku... S 600-5,5 V12, S 63 AMG- 6,2 (kedysi) V8 a S 65 AMG (najväčší tlak!)- 6,4 V12... Každopádne, S-ko na staré kolená keď už, inak to je ozaj zbytočné... CLA 45 AMG, tam je budúcnosť! snáď... :D

Odkaz ke komentáři

Neviem ako by s tým mal súvisieť vek, že niekto napíše 3 slová a niekto menší sloh?? :lol2: Navyše každý má toľko, na koľko sa cíti, no nie? ;) Nechcite vedieť ako som ukecaný v reále ;) a mám  27 ak ťa naozaj zaujíma...

Odkaz ke komentáři

Jaký máte názor na chipování, myslím renomované firmy, ne někde v garáži za trojku  - konkrétně přemýšlím o této variantě dole. Co se týká internetových diskuzí, většinou je průser u horších firem. Nicméně stále si říkám, že inženýři ve fabrice to asi spočítali všechno lépe. Nerad bych, aby se přestala kamarádit aut. převodovka s motorem, nebo to časem neuneslo turbo. Bohužel nehovím tomu tak, abych byl schopen si udělat názor, jeden říká jo, druhý ne. Řešil bych to přes autotechnologi, kde mají válcovou brzdu a řeší tam auta v x násobne cenové hladině:

E220 CDI Diesel 2148 E W211

Série: Tuning: Rozdíl: Výkon: 170 HP / 125 kW 205 HP / 151 kW 35 HP / 26 kW Kroutící moment: 400 Nm 460 Nm 60 Nm Max. rychlost: 227 km/h 232 km/h 5 km/h

Cena: 17 024 Kč včetně DPH Čas úpravy: 2-3 Hodiny

Úprava výkonu zahrnuje: Optimalizace dat řídící jednotky a potřebný materiál
Odkaz ke komentáři

Já se vždycky ptám k čemu to je dobrý, že se o něco rychleji rozjedu, nebo že maximálka bude o 10km za hod. vyšší? Marketingové řeči, že to je pro auto kvalitnější nastavení, než to nastavili ve fabrice mi přijdou úsměvné, protože pak by muselo platit, že čím více budu zatěžovat mechanické díly motoru, tím to bude pro auto lepší.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...