Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 12:32, KFL napsal:

Hele, jako srandy kopec, ale uz moc nevim, kam vlastne mirite. 

normální vysírání ..... se divím, že na to vůbec reaguješ

Odesláno
  V 26. 7. 2016 v 10:33, KFL napsal:

Dneska jsem se byl svézt s novým Mustangem a musím uznat, že jsem byl HODNĚ překvapenej, jak tenhle 1700 kg kolos působí na silnici. Je to sice takovej menší parník, ale překvapivě agilní a hbitej (v rámci možností), osmiválec má charisma, nad 4 tisícema má příjemnou špičku, a byť byl test-car v automatu a bez střechy, rozhodně se to na dojmu neprojevilo. Jsem teda slušně nalomenej :).

A co mě ještě víc překvapilo - dlouhodobej průměr na demoautě 12,6. Ne že by to u podobnýho auta někdo řešil, ale čekal bych víc.

Řídil jsem jen Ecoboost a hodně, hodně se mi to líbilo. Už je to opravdu výborné auto, ne "výborné za ty peníze", interiér je hezky zpracovaný, jízda komfortní, infotainment má švih... Měl jsem řídit i V8, ale už se mi neozvali a já ho v mezičase přestal chtít  :lol2:

Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 19:12, M.S. napsal:

Řídil jsem jen Ecoboost a hodně, hodně se mi to líbilo. Už je to opravdu výborné auto, ne "výborné za ty peníze", interiér je hezky zpracovaný, jízda komfortní, infotainment má švih... Měl jsem řídit i V8, ale už se mi neozvali a já ho v mezičase přestal chtít  :lol2:

A jel si se srovnatelnou konkurencí z Německa? Já jsem teda s novým Mustangem nejel, ale že bude stejně dobrej, to bych nečekal ani omylem :-) Přijdete mi z toho Mustanga všichni takový nějaký moc paf :-)

V 27. 7. 2016 v 19:16, M3maniac napsal:

Neboj, neprodal....už se o ni stará mladej  :)

Ano ano, to je v pořádku, neprodávat :-)

Odesláno

Mě nějak nové Mondeo nesedí, venkovní design ještě vcelku jde, uvnitř mi to přijde horší než předchozí model, všechno vypadá u nového modelu nějak levně. Zavření dveří a kufru připomíná zavření plechové popelnice, no za to bych peníze fakt nedal i když to nestojí zase tak moc. Celkově bych řekl, že nové Mondeo provedením i jízdním projevem je pro mě o třídu níže než předchozí.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 27. 7. 2016 v 19:28, Karussell napsal:

A jel si se srovnatelnou konkurencí z Německa? Já jsem teda s novým Mustangem nejel, ale že bude stejně dobrej, to bych nečekal ani omylem :-) Přijdete mi z toho Mustanga všichni takový nějaký moc paf :-)

Az se na tebe budou ve 'srovnatelny konkurenci z Nemecka' smat a mavat ti cizi lidi, votacet se za tebou hezky i seredny holky a lisat se na pumpach frustrati s Octavia RS, prihlas se, ty moc pafe. Rika se tomu charisma a to fakt kazdy auto nema. Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 19:50, Karussell napsal:

Já si auta na zábavu kupuju pro sebe a né pro pozornost ostatních, sorry :lol2:

Ale to ja taky, pafe.

Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 19:28, Karussell napsal:

911 vč. Turbo, R8, M4, Jaguar F-Type... stačí?

Jako samozřejmě nechci tím tvrdit, že by byl stejně delikátní jako 911, to samozřejmě vůbec, ale když si ho někdo v té samé a navazující cenové hladině zvolí, plně to pochopím. Cenově příbuzné se hledá těžko, mohla by to být třeba 435i a tam bych to považoval za plně srovnatelné.

Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 19:48, Zmizík napsal:

Az se na tebe budou ve 'srovnatelny konkurenci z Nemecka' smat a mavat ti cizi lidi, votacet se za tebou hezky i seredny holky a lisat se na pumpach frustrati s Octavia RS, prihlas se, ty moc pafe. Rika se tomu charisma a to fakt kazdy auto nema.

Já ti nevím jestli tohle charisma je taková výhra. Mám Německý auto bez střechy. Furt na mne někdo čumí, že si musím kontrolovat jestli nemám nudli u nosu nebo tak něco. Mávají na mne hlavně ty ošklivé holky a z těch hlavně ty co stojí tak 200 kouření a 500 bez gumy zbytek. RS Oktavkari se mně snaží předjet ve městě na semaforech a i když parkuju u obchoďáku na úplně odlehlém místě tak po návratu mám vždycky z každé strany na těsno zaparkovaného nějakého dobráka.
Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 19:50, Karussell napsal:

Já si auta na zábavu kupuju pro sebe a né pro pozornost ostatních, sorry :lol2:

To nejde. Auto - jakékoliv - je v ČR kupováno nebo půjčováno výhradně za účelem nasrání sousedů.

Nebo na dělání machra před kamarády / babama (dle věku).

Zbytek jsou pokrytecký řečičky :)

Odesláno
  V 27. 7. 2016 v 19:51, Zmizík napsal:

Ale to ja taky, pafe.

Todle prohlášení že sis koupil Mustanga pro sebe je daleko za hranicí pokrytectví. Ještě řekni že je žlutej aby ti ladil k baráku, ale to jen proto, že jiná barva nebyla, ne?

Odesláno

kurva, muzete si prestat nadavat a urazet se za to, jaky si nekdo koupil auto? chtel si udelat radost, koupil si mustanga, ja mam za neho taky radost a s tema kydama a hadkama uz dete do prdele, nebo do vlakna co vas prave nastvalo.. chtel jsem byt slusny, ale uz to mrdam, to je fakt jak na piskovisti za skolkou..

Odesláno

Jasne ze Mustang nebude technicky na urovni Nemcu (M235i apod.), ale taky jde typove o jiny auto (velky GT). Ale ma charakter a svoje osobity kouzlo.

Ja jsem zatizenej na BMW dlouhodobe, ale presto me ponycar slusne bere :).

Odesláno

Kde jsou ty časy, kdy jsme si auta nnavzájem pochválili. Posledních pár stránek je tu jen o urážkách a honění ega. Kašlete na to! Mustang je nádherenej a žádný dalšší auto za milion s pětilitrovou V8 prostě není.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...