Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajisté vím že H2 je Tahoe(baví tě mě furt poučovat? Mě moc ne tak si to strč víš kam) :). každopádně si stojím za tím že trefit ten bus uplně stejně třeba v trojkovém BMW tak dopadne hůř

nie nebavi ma to (neviem si predstavit ze v tvojom pripade to niekedy niekoho bavilo), rovnako ma nebavi s tebou diskutovat. Takze myslim, ze budes premierovy blacklist. Jo, keby sme sa niekedy stretli osobne na zraze alebo tak, ohlas sa u mna s tym strkanim.

Odesláno

a jakou sancu mam ja? :)

Mi to prislo celkem v pohode, ne? Nicmene pri vyssi rychlosti by se auto asi zlomilo dopredu...

Odesláno

Mam na mistni petrolheady dotaz ohledne LSD samosvoru.

Doporucujete ho nezavodnikovi do MX-5? Rad seslapnu plyn, projedu ostreji zatacku, ale Schumacher teda nejsem. Jde mi o to, jestli ho mam vubec chtit. Predpokladam, ze tam bude udrzba navic a bojim se, abych kvuli nemu nevylitnul nekde ze zatacky, pripadne nemusel menit gumy jednou za mesic. Predem diky za pomoc.

Odesláno

Trochu jsem toho s novou mx5 nejezdil, g160 se samosvorem a určitě ano. Nemám sice srovnání s variantou bez samosvoru, ale i s ním není třeba se toho auta bát. Výkonu tak akorát, rozhodně to netrhá asfalt a pokud nejsi úplně mimo, tak tě to z cesty určitě nevystřelí. Na druhou stranu ten samosvor v těch zatáčkách dělá kus super práce a ten zážitek z jízdy je skvělý.

Odesláno

Mam na mistni petrolheady dotaz ohledne LSD samosvoru.

Doporucujete ho nezavodnikovi do MX-5? Rad seslapnu plyn, projedu ostreji zatacku, ale Schumacher teda nejsem. Jde mi o to, jestli ho mam vubec chtit. Predpokladam, ze tam bude udrzba navic a bojim se, abych kvuli nemu nevylitnul nekde ze zatacky, pripadne nemusel menit gumy jednou za mesic. Predem diky za pomoc.

Obecně se samosvorem. Auto na dobrých pneu v podstatě neutrhneš a pokud ano, dá se ve smyku lépe ovládat. Pokud se však spíše budeš kochat, absenci samosvoru asi vůbec nepoznáš...

Odesláno

Ja se bavim o generaci NB, NC. ND je mimo budget.

Kazdopadne prakticky se vypnout teda ten samosvor neda, co jsem pochopil na netu. Tak se nemam bat a jit do nej? Rozdil je tak 20k a mohl bych litovat, ze koupim bez nej. Montujou si to pak miataci dodatecne. Ja s tim na okruh urcite jezdit nebudu, tak Vam nevim...

Odesláno

Jedno na jakou generaci, myslím že stojí za to do něj jít... I když se nechystáš na okruhy, pokud tedy je součástí toho kochání v plánu sem tam vymést trochu ostřeji nějakou zatáčku.

Odesláno

Autickarem mam nactenyho, je to muj vecernicek pred spanim a tam me k te ohavne, pomale a reznouci homo miate presvedcili. Nicmene o samosvoru nic realneho nepisou.

Odesláno

No jo no., to je jak s motorem- vzít slabší nebo silnější...? Pokud vezmeš 1,6 NB nebo 1, 8 NC a víš, že si nikdy nebudeš chtít s autem zablbnout, pak by tě samosvor nemusel mrzet. Tato situace je však nepravděpodobná, protože jízda v mx-5 je silně návyková a budeš si prostě chtít zkusit pár zatáček projet ostřeji.

Takže vem samosvor a silnější motor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...