Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jagman: no ona Diana keby nelietala po aute tak sice pekne sedi ale po aute lietaju jej vnutornosti. Take pretazenie sa neda prezit. To by to auto muselo mat 10m deformacnu zonu vpredu.

No suhlasim s tebou ohladom kvality spracovania interierov pouzitych materialov - v autach co pises sa moc nehladelo na naklady, dnes je cost saving na prvom mieste snad aj u Bentley...

Odesláno

Já v mamutu najezdil fakt hodně kilometrů, v té době jsem jezdil cca 80000 km ročně, na tehdejší dobu to samozřejmě bylo top, ale když se ohlédnu zpět, tak si pamatuju obrovskej volant, šíroký sedačky bez bočního vedení, nepružnej motor, pomalej automat, auto těžký a neohrabaný, atd, dnes jezdím okolo 20000 km, auto mám max. rok, nic nedrnčí, nevrže, je v tom ticho, jezdí to v podstatě samo, všechno funguje jak má, zpracování podle mne na vysoké úrovni v souvislosti s technologickými možnostmi dnešní doby a kvalita v pohodě.

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 18:48, Jagman napsal:

A co čekas taky? :D sic ho vlastni banda Indiánů ale nove F-type je top

Nove?? Ale chod... to uz nema tu noblesu, styl,.. a vlastne ani kvalitu starych Jagov. Ako sa hovori v tychto kruhoch....cim starsie, tym lepsie (plati len u aut samozrejme   :D )

Návštěvník Jagman
Odesláno

já už taky mlčím každej máme svojí pravdu ono pohled uživatele a pohled někoho kdo nová auta vidí většinou porouchaná a polorozebraná kdy pod tou "nádhernou" karoserii vidíš plast  a tenoučkej plech že je ti skoro špatně tak se na kvalitu W140 koukáš jinak. Nová auta sou super jak píšeš JR na řízení cestování jako spotřební věc na rok souhlasím ale pokud chci opravdu kvalitně postavené auto na několik desítek let tak nové S to určitě nebude.

P.S. zajímalo by mě kolik stojí vývoj nové S když vemu že W140 stála lehce přes miliardu tehdejších marek

P.S. když už mluvím o kvalitě neni nikdo lepší nez Amon Oliver

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 20:24, sibirnaya napsal:

ze vy se musite u vseho postekat. nojo, vanoce se blizi :)

Posekat - to neee, sme vsetci v poho (teda aspon dufam  :cheers: )

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 19:50, Jagman napsal:

Neříkám že nová auta jsou špatná jako věc určená na spotřebu proto mě nové AMG nic neříká je to jen věc

Ha! To je ten problem, nemas rad AMG a preto si vytiahol nejaky plk o problematickych motoroch. Takze je to cele len v polohe preferencie inej znacky... no a hned ma AMG zly image koli funboys...  

ok dufam ze to beres ako srandu, musel som si tiez rypnut ked uz si mi stupil na moje milovane Céééééčko  :gora:

Odesláno

Přesně tak, nikdo se nehádá, normální diskuze v rámci fair play. Jen ještě doplním, že záleží asi taky na věku uživatelů, já jsem sice ještě mladej kluk, ale za mého života došlo k ohromnému rozmachu techniky, technologií a možností z toho plynoucích, já si prostě tak nějak vychutnávám to dnešní pohodlí, možnosti, výhody a nenadávám na každou pitomost, jak je to teď v módě.

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 20:47, JR_2010 napsal:

Přesně tak, nikdo se nehádá, normální diskuze v rámci fair play. Jen ještě doplním, že záleží asi taky na věku uživatelů, já jsem sice ještě mladej kluk, ale za mého života došlo k ohromnému rozmachu techniky, technologií a možností z toho plynoucích, já si prostě tak nějak vychutnávám to dnešní pohodlí, možnosti, výhody a nenadávám na každou pitomost, jak je to teď v módě.

Detto!

Dnes pri kupe NOVEHO auta uz malokto vyzaduje aby jazdilo 15 rokov, takisto je to aj u elektro a pod, proste spotrebka.. Zakaznici  chcu inovacie, design, rychlejsiu obmenu a pod.. A vyrobcovia na to reaguju a stavaju tie auta tak.. tensi plech, lahky plast.. ale mne to nevadi. Ze niekde nieco vrzne..a co? Radsej jazdit v skaredom, neobratnom , zastaralom tanku, len aby tam bola poctiva koža a vydržalo to 500 000km? Diky, nechcu..

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tede neboj me neurazis AMG miluju ale skoncilo spolu s SLS ;)

JR me je dost pod 30 a presto si radeji koupim stareho Mamuta nez novou S ac bych si ji dovolit mohl. Je to jak s motorkama radeji dam 400tis do stareho harleye nez si koupit noveho. Ac spoustu penez stala prave uprava(brzdy motor tlumice) aby to fungovalo jako nova motorka :D. Zas ale predpokladam ze ji jednou nekomu odkazu

P.s. Tede ja sem na tvoje C nestupil to ze sem ti ho nepochvalil jak ovce a neklanel se ze sis koupil novou karu ale misto toho napsal informativni dotaz je neco jineho

Odesláno

V pohodě, to je Tvoje životní filosofie, mně se některá stará auta taky pořád líbí, ale byla to nová auta v určité etapě mého života, tak to beru trochu jinak, vím jak se s tím tenkrát normálně denně jezdilo a jak se mi s novým jezdí dnes a taky jak je člověk starší, tak se krámů spíš zbavuje, protože chtě nechtě, je to přeci jen pořád nějakej oser okolo toho a já už se dneska raději zajedu někam podívat, než leštit blatník a dobíjet baterky, jsem už holt línej, ale taky jsem si tím prošel. 

Odesláno (upraveno)
  V 4. 12. 2016 v 21:11, Jagman napsal:

Tede neboj me neurazis AMG miluju ale skoncilo spolu s SLS ;)

JR me je dost pod 30 a presto si radeji koupim stareho Mamuta nez novou S ac bych si ji dovolit mohl. Je to jak s motorkama radeji dam 400tis do stareho harleye nez si koupit noveho. Ac spoustu penez stala prave uprava(brzdy motor tlumice) aby to fungovalo jako nova motorka :D. Zas ale predpokladam ze ji jednou nekomu odkazu

P.s. Tede ja sem na tvoje C nestupil to ze sem ti ho nepochvalil jak ovce a neklanel se ze sis koupil novou karu ale misto toho napsal informativni dotaz je neco jineho

Tak si mi ho mal pochvalit ako hov@do, ked mas s ovcami problem :)

Ved ja srandujem s tym otlakom, čo si... ja nie som jesitny, ze co je v garazi to je najlepsie... ved to je normalne ze kazdy mame iny nazor, vravim ze poho. Sme tu povacsinou dospeli, tak sa snad chapeme.

PS. Ale to s tym mamutom uz je "kapanek" za hranicou. Si to neviem predstavit ze by take nieco v reale mohol niekto spravit..

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 20:56, tedwine napsal:

Detto!

Dnes pri kupe NOVEHO auta uz malokto vyzaduje aby jazdilo 15 rokov, takisto je to aj u elektro a pod, proste spotrebka.. Zakaznici  chcu inovacie, design, rychlejsiu obmenu a pod.. A vyrobcovia na to reaguju a stavaju tie auta tak.. tensi plech, lahky plast.. ale mne to nevadi. Ze niekde nieco vrzne..a co? Radsej jazdit v skaredom, neobratnom , zastaralom tanku, len aby tam bola poctiva koža a vydržalo to 500 000km? Diky, nechcu..

Myslím, že tady se dost šeredně pleteš. Tohle chování zákazníků chce především výrobce a prodejce...Když jsi zmínil to elektro, asi tu samou logiku neaplikuješ na pračku, pokud ano, tak gratuluju...

řekl bych, že to je o preferencích a pokud to není daily car, tak bych si za ty prachy uměl vybrat jinak...

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

JR: Jo treba me to omrzi jednou uvidime casu mam dost jako nerikam ze ve firemnim sprinteru nejsem rad za tempomat, automat, xenony ze se s nim da jet 150 v tichu a pohodli za stareho tranzita bych to asi nevymenil ......... Na denni jezdeni mam taky rad svoje Ecko(2007) ale to stalo par korun tak me kvalita moc nezajima ac za 80tis co jsem zatim najel zadna vaznejsi porucha jako nastupce planuji noveho Wranglera takze "zivotni filosofie" je jasna

P.s. Mas neake stare fotky Mamuta apod?

Tede: co je za hranici nechapu te ted

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 21:29, Lamiczka napsal:

Myslím, že tady se dost šeredně pleteš. Tohle chování zákazníků chce především výrobce a prodejce...Když jsi zmínil to elektro, asi tu samou logiku neaplikuješ na pračku, pokud ano, tak gratuluju...

řekl bych, že to je o preferencích a pokud to není daily car, tak bych si za ty prachy uměl vybrat jinak...

Jasne ze to chcem vyrobca, neni o cem, ale zakaznik asi tiez tak trochu ked to akceptuje. Pracku mam asi 8 rocnu to je celkom dost, mozno aj nehygienicke.. ide prec :)

A mam ho daily driver, pre mna je tato volba spot on. Je tona faktorov preco som sa tak rozhodol, to by bolo nadlho, cely proces vyberu,inak fajn story, ale nechce sa mi pisat nejako.. ;)

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 21:35, Jagman napsal:

JR: Jo treba me to omrzi jednou uvidime casu mam dost jako nerikam ze ve firemnim sprinteru nejsem rad za tempomat, automat, xenony ze se s nim da jet 150 v tichu a pohodli za stareho tranzita bych to asi nevymenil ......... Na denni jezdeni mam taky rad svoje Ecko(2007) ale to stalo par korun tak me kvalita moc nezajima ac za 80tis co jsem zatim najel zadna vaznejsi porucha jako nastupce planuji noveho Wranglera takze "zivotni filosofie" je jasna

No ze by si radsej kupil stareho mamuta ako novu S . Co si pisal predtym..

Návštěvník Jagman
Odesláno

Aaaa nevedel sem co presne to je proste holej fakt nerikam ze za 10 let to nebude jinak ale to budem litat treba v raketach

Odesláno

Zdar Maťo! Gratulace k novému povozu, doufám, že mi to zase někdy ukážeš, až bude příležitost a bacha na sníh :D :D :D . Ať slouží k maxispokojenosti, je to fešák i když je to Céé, líbí se mi víc než S-coupé.

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 21:35, Jagman napsal:

Protože určitá část je z dob před digitální technikou, tak to mám ještě v albu a nebyl jsem línej zvednou se z kanape, abych Ti udělal radost před spaním, i když jen mobilem...

post-14724-0-01877100-1480890733_thumb.gif

Návštěvník Jagman
Odesláno

JR: dekuju udelal si mi radost rano :). Slintam si do postele čína kupe na Brabusech nebo 500SEL na kanalech ktere marne shanim nadhera jinak Mamut byl v cerne kuzi? Zda se mi ze nedavno bylo na prodej jedno stribrne 500SE kupovane v cr moc jich asi nebude

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...