Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A VW umřel s Golfem I, a Porsche umřelo s poslední atmosférickou 911, a BMW umřelo s posledním řadovým šestiválcem bez turba a..... achjo, to jsou moudra.

Porsche tuším ještě atmosferu 911 dělá ne? Chtěl jsem si jí tuhle koupit a bylo mi řečeno jestli jsem nespadl z jahody na znak, že mají zatočenou frontu dvakrát dokola kolem salonu :)))

Ještě horší situace než s keramickejma daytonama ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Walther je furt borec, a když ON říká, že gt4 je nejlepší současné silniční Porsche, tak s ním musím chtě nechtě souhlasit :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Nová gt3 s manuálem je prej skvělá. Motor 4,0 je pecka. To bych moc chtěl ke gt4. Ale chtít nestačí, ještě těch cca 4,5 mega :D ale mám teď cca 440ps plus, na cestě lehký setrvačník a silnější spojka. S nízkou hmotností jsem časy na dostřel rs. Teď chci 964 nebo 993 a budu spokojený :)

Odkaz ke komentáři

:D to mi chybi jeste... hodne :)

No z motoru byli vsichni co to testovali hotovi... Bohuzel testy GT3 na youtube jsou jen s PDK - manualy se prej zacnou vyrabet o neco pozdeji...

440ps pekny, takze asi 55+ oproti puvodni hodnote + asi nejaky kola dolu... Aktualizuj pak info jak to jde :)

Ja nikdy 993 neprisel na chut, jasne, jdou ted cenove nahoru a je to posledni "air-cooled" 911, ale kdyz uz - tak 964 :)

993 se mi proste ani vizualne tak nelibi a k srdci mi holt neprirostla.

Jinak si imho myslim, ze se vsichni jeste budeme divit, za jak kratkej cas pujdou 997 s manualem cenove nahoru...

Odkaz ke komentáři

tak přihazuju taky jednu 911 :)

Odkaz ke komentáři

Borci, serete me :)))

Jinak teda kombinace černé se zlutejma trmenama... hodne, hodne dobry

já jsem nějak podvědomě chtěl pořád bílou, nevím proč. Nakonec díky tomu že je tahle 911 prakticky nesehnatelná jsem musel brát co bylo bylo. Ale musím uznat že ta černá je v realu parádní a nakonec jsem za ní moc rád.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Zmizík

Válelo se mně to doma snad tři měsíce a až dnes sem si udělal čas. Sem úplnej tuner.

Před:

... a po:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...