TLD Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Pripojuju se k Bellsovi:) A to same s GT86/BRZ, za ty kacky to chci zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Mohlo by zaujmout http://www.autoforum.cz/zajimavosti/10-nejoblibenejsich-starych-aut-v-nemecku-jakych-klasiku-si-nemci-ceni-nejvic/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Čo hovoríte na nový Range Rover Velar...? Mňa najviac zaujal ten interiér kurnik http://www.landrover.sk/range-rover-velar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Lendrouvr umrel spolu se smrti defendra a stvrty generace diskosky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 A VW umřel s Golfem I, a Porsche umřelo s poslední atmosférickou 911, a BMW umřelo s posledním řadovým šestiválcem bez turba a..... achjo, to jsou moudra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Kamo, jak by to tady vypadalo, kdybychom meli vsichni stejny nazory na vsechno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 http://www.scuderiapraha.cz/veterani/historicke-vozy/176/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 A VW umřel s Golfem I, a Porsche umřelo s poslední atmosférickou 911, a BMW umřelo s posledním řadovým šestiválcem bez turba a..... achjo, to jsou moudra.Porsche tuším ještě atmosferu 911 dělá ne? Chtěl jsem si jí tuhle koupit a bylo mi řečeno jestli jsem nespadl z jahody na znak, že mají zatočenou frontu dvakrát dokola kolem salonu ))Ještě horší situace než s keramickejma daytonama ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Walther je furt borec, a když ON říká, že gt4 je nejlepší současné silniční Porsche, tak s ním musím chtě nechtě souhlasit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Jak jsem to na FB cetl, tak jsem si na tebe hned vzpomnel Ale su zvedavej, jestli kluci hecnou GT4 RS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Myslím, že ne. Tedy ne ve formě atmosféra a manuál. Vzhledem k tomu, že nápravy, brzdy, atd jsou z GT3, tak by to bylo kontraproduktivní v rámci hierarchie modelů. Ale věřím, že udělají nějakou gt verzi 718. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Mam stejnej nazor... Ale dockame se GT3 RS, i kdyz zase jen s PDK a 911 GT2 se taky blíží Jinak jsem se koukal na nejakej test a 991.2 GT3 zajela okruh o 0,2s rychlejc nez 991.1 GT3 RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Nová gt3 s manuálem je prej skvělá. Motor 4,0 je pecka. To bych moc chtěl ke gt4. Ale chtít nestačí, ještě těch cca 4,5 mega ale mám teď cca 440ps plus, na cestě lehký setrvačník a silnější spojka. S nízkou hmotností jsem časy na dostřel rs. Teď chci 964 nebo 993 a budu spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 to mi chybi jeste... hodne No z motoru byli vsichni co to testovali hotovi... Bohuzel testy GT3 na youtube jsou jen s PDK - manualy se prej zacnou vyrabet o neco pozdeji... 440ps pekny, takze asi 55+ oproti puvodni hodnote + asi nejaky kola dolu... Aktualizuj pak info jak to jde Ja nikdy 993 neprisel na chut, jasne, jdou ted cenove nahoru a je to posledni "air-cooled" 911, ale kdyz uz - tak 964 993 se mi proste ani vizualne tak nelibi a k srdci mi holt neprirostla. Jinak si imho myslim, ze se vsichni jeste budeme divit, za jak kratkej cas pujdou 997 s manualem cenove nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 tak přihazuju taky jednu 911 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Borci, serete me )) Jinak teda kombinace černé se zlutejma trmenama... hodne, hodne dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Borci, serete me )) Jinak teda kombinace černé se zlutejma trmenama... hodne, hodne dobryjá jsem nějak podvědomě chtěl pořád bílou, nevím proč. Nakonec díky tomu že je tahle 911 prakticky nesehnatelná jsem musel brát co bylo bylo. Ale musím uznat že ta černá je v realu parádní a nakonec jsem za ní moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Krásná gt3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Válelo se mně to doma snad tři měsíce a až dnes sem si udělal čas. Sem úplnej tuner. Před: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a po: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se