vicomt Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Maličký Fiátek v Michli a obrovský Cadillac Elldorado na Vinohradech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Plocha připravena a nalajnována, zítra by to mělo klapnout
Maxmillian Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Parada! Doufam, ze to nekdy zopakujete. Ja musel na vikend do Olomouce ;(
Murphy97 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Vyborna akce, Pavle, krasne prostredi, super pocasi!4 hodiny jsem prokecal s kofolou, az jsem blbec vlastne nevyfotil jeho "starenu" :-)Je naaadherna, Karle!!! Jeste tam pak dorazily dalsi super kousky, Pavel bude jiste mit kupu profi fotek.Fakt parada, diky kluci, hodne stastnych kilometru! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Prima akce. Pavel je pohodar a kofolova starena je krasavice Krasny auta, pocasi jak malovany. Tech sto kilaku se vyplatilo dojed.
Murphy97 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Nádherný Volvo!!!Koupeny v rijnu 1989 do diplomatickych sluzeb, pokud si dobre pamatuji...
KFL Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Tak jsem se probral po kratkym slofiku...tech 8 hodin na slunci me trochu vycerpalo . A svuj zatylek a lejtka nebudu mit zejtra moc rad... Akce super zorganizovana, navstevnici ukazneny, auta skvely a pocasi perfekt. Moc jsem si to uzil a navdavkem potkal spoustu chronomagu. Bezva sobota. Dekuju, Pavle, a klobouk dolu! No a protoze Murphy zapomnel, tak ja pridam z vlastnich zasob jednu reprezentacni. Dalsi auta jsem moc nefotil
Murphy97 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Ty wole Karle, ja mam asi uzeh! Jsme to ale troubove :-)... a to mam jit za chvili na pivo!
vicomt Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Pěkná akce, provětral jsem oba youngtimery(jednoho jsem půjčil kamarádovi), pokud bude někdy příště, pojedu zase a rád. A potkat se s chronomágama je dobrý bonus. Fotky mám víceméně stejný, tak přidám jen nádhernou stařenu s jedním chronomágem v záběru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 Myslím, že se to fakt povedlo. Nějakých 80 aut, min 1500 diváků, super počasí. Všichni jsme ocenili ukázněnost jak diváků, tak vystavujících. Na ploše po konci prakticky nebylo co uklízet, zítra se tam klidně může hrát fotbal. Já sem hodím pár fotek od mého synovce
Pavelpu27 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 A kluci, co jste dorazili, moc děkuju! Byli jste skvělí a bylo mi velikým potěšením se s váma potkat! Tohle fórum má zdravý jádro.
mondeo2 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 sakra, škoda že jsem byl pryč.............moc hezký, doufám že jsou ještě nějaký fotky
vicomt Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Ještě jedna pěkná Honda NSX a MB190E 2.3 16v spolu s E30 z parkoviště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 To NSX bylo neskutecne zajimavy a vymazleny. Jsem to videl poprvy v zivote.
Pavelpu27 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 A je na prodej! Bavil jsem se s majitelem, tohle je 3 litr 5 kvalt, chce novější 3.5 s šestikvaltem
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 A typek z mergla je familia mia
nekdo Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 ty kola proste (podle meho = subjektivni dojem) nejvic slusi ty S1nadhera-skoda, ze tak daleko (a hluboko) a ja po operaci...:/
Návštěvník enrico156 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Taky děkuji za pěknou akci, sice jsem to měl trochu z ruky, ale věřil jsem Pavlovi, že to bude pěkně zorganizovaný. A opravdu bylo!Díky moc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se