mondeo2 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 fakt si můžu napsat co chci ? 1) ta barva, 2) kdo to ví ? a co se tedy krom Multiply fakt nepovedlo je tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Cobra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Cobra ? :clap: jeden z mých oblíbenců, musel jsem mít originálku Upraveno 13. března 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 1. Dodge Charger ´69 s bigblockem2. Mercedes CLS, ideálně 63 AMG, ale stačil by 500, stejně jezdím pomalu, jde jen o ten pocit z V83. Škoda 105S, totální peklo, můj první vůz.. Ale je to stejně jen taková hra, ve skutečnosti jezdím 11 let starym Volvem S80, kterým jsem úplně spokojenej až na to, že jezdí na naftu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Ale je to stejně jen taková hra, ve skutečnosti jezdím 11 let starym Volvem S80, kterým jsem úplně spokojenej až na to, že jezdí na naftu. to jo můj ford letos 18 let a končí............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 nerob mi to, Mondeo....kua ja som asi uchyl, ale ja mam rad take ulety ako je Juke Nismo ( GT R )mne sa paci aj novy desing pre Jeepchlapci co vy na to???Juke je fajn, alebo aj posledna Lancia Delta ako auto pre zeny ( ani to nie?)ja mam rad 2CV kachnu, Mehari ci Saharu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Juke vypadá super a kdesi jsem viděl video, kde ve verzi Nismo úspěšně závodí proti SLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 1. Jakykoliv Koenigsegg2. Potrebuju 4 dvere odvezt rodinu, takze 2015 Dodge Charger SRT Hellcat3. Male sedany jako Fabia nebo Renault Thalia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Sphinxxto je dobre, nie, ked je tu tolko zaujimavych tem, ze si nevies vybrat, ze na co reagovat!!!vidis, vsetci sme nejaky, nazory su rozne - ale vsetci sme trochu pacienti.... TLDno to Lambo s vozikom.... som sa priposral! AVABoeingco? coze???jak? Sedlin - upresni nam to, amaterom, ze co je to za vozidloBusdriver - narodil si sa vo Svedsku?Duke - ty kokso, to ma fakt riadny zvuk...xjr 1 - ked v motorke mas 6 valec, tak v aute chapem, ze min 8 valec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Juke vypadá super a kdesi jsem viděl video, kde ve verzi Nismo úspěšně závodí proti SLSano, ano, anoooo Juke je super, nova doba! Primm - ten hellcat je fakt z pekla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 1 - Opel Manta na podvozku Opel Omega Lotus.2 - Starý terénní vůz s rámem v provedení vagon a s co nejmenším množstvím elektroniky.3 - to je těžké, ale jeden z nejhnusnějších modelů je Ford Ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Honza.manta-to co mas za 2) mam a rok vyroby 2011:))Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 TLD: Defík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Hzj 76Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Gabo, to neřeš Já jsem se jen zasnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 TLD: Defík?Mehari 4x4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 a) asi Bentley Continental GT, takový optimální komprimis na do práce i závabu asi Audi RS6+, super rodinný kombík 4,2l, Vmax 270km/hc) titul nejhnusnější auto drží již citovaný Fiat Multipla. Je hnusná i uvnitř - pro toho, kdo v ní sedí, aby nezapomněl :-) a) nieco vysnivane, bez ohladu na prachy nieco co pokladate za fakt dobre auto, s ktorym by ste chceli zit ( ale staviate barak, deti, pes, zena, svokra, podnikanie,...)c) podla vas to najhorsie, skarede, nepodarene auto co viete vymenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 a ) Prowlerb ) Kodiakc ) BMW 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 A) MB G 4x4 nadruhou Lexus 600h C) Aixam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 a ) Prowlerb ) Kodiakc ) BMW 1 Taky dobrý výběr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se