Jump to content

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Guest maxigabrielg

Recommended Posts

a. Jedině Aston Martin, třeba Vantage V8, jsem skromný kluk. K tomu M-B E63 AMG na zimu.

b. VW Golf GTI, BMW M135i manuál, RWD nebo Porsche Cayman nebo 911 S nebo BMW e46 M3. Možností je spousta...

c. Spousta aut ze současné produkce. Namátkou všechny hyundai kromě nového santa-fe, ford fiesta, BMW 2 dodávka, M-B R atd.

Super vlákno, je dobře, že se to oddělilo. 

a) Jednoznačně v tomhle mám jasno - Bentley Mulsanne Continental GT a Mercedes Benz Shooting Brake*.

B) Jsem magor, ale jednoznačně Volvo 850 T5-R, Saab 9-5 sedan poslední generace.

c) Mazda 121 a.k.a. "klobouk", Fiat Multipla.

* taková malá historka z minulého roku, chtěl jsem si k narozkám udělat životní radost a jedno z těch aut si půjčit na víkend. Mulssane nesehnatelný, Conti GT a CLS Shooting Brake s V8 (k téhle radosti bych musel prodat většinu hodinek) a to jsem nedal, ale tyhle auta, zejména Bentley je můj sen, jsou to překrásný auta. Tak uvidíme, člověk nikdy neví :) .

Fotos z netu.

Edited by Sphinxx

Ještě doplním, že jsem se včera trochu zamyslel, teda spíš zasnil :D,  kdybych tak náhodou něco vyhrál(protože dost sázím), tak jsem si srovnal auto-priority a garáž snů. Protože nejsem žádný závodník a jezdím v klidu, tak bych se obešel bez střel typu Lamborghini, Ferrari, Maserati a podobně ... jsem vyklidněný řidič, tak první, kam bych šel by byl Mercedes Benz. A peníze bych utratil za S-Classe - S 500 (popřípadě S63/65 AMG) a objednal CLS Shooting Brake v AMG. Do toho bych si objednal právě Volvo T5-R k tomu autu mám neskutečně citový vztah a v garáži by mi nesměl chybět ani jeden ze zmíněných Bentleyů, takže objednávka i na tyto dva zmíněné. Taky jsem si říkal, že bych asi znovu potřeboval Imprezu WRX STi, to auto už jsem jednou měl a nová generace se mi moooc líbí ... tak a teď už jen vyhrát :lol2: :lol2: :lol2: .

Mimochodem, pokud to nebude vadit a diskuze je otevřená, zajímal by mě váš názor na nové Mercedesy. Právě S-Classe a CLS SB se mi neskutečně líbí těmi liniemi. Vydržel bych u toho sedět hodiny a čumět jen na ty nádherný linie.

Sphinxx zminil saabika, ty ja taky muzu. Todle byl muj a ja blbec ho dal pryc. Klido bych bral znova. V Evrope jsem nasel na prodej 2ks:( Ale jednou to prijde.

tl

post-26281-0-09535200-1426235637_thumb.jpg

Edited by TLD