ewolucionar Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Dame nejaky chronoPetrol meet,s rovnako postihnutymi,je nas tu viac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Dame nejaky chronoPetrol meet,s rovnako postihnutymi,je nas tu viac...Ahoj, klidně. Brno a okolí:-)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 5 hodinami, ewolucionar napsal: Všetky starosti,problemy,sa vedia pohybovat max do 225km/h..... viem im utiect a aj ked zastanem a oni ma dobehnu,tak vtedy ked nestihaju za mnou To stoji za to........ Jedna vec je krasne porsatko a rychlost.druha je Richnava, serpentiny a jesen tam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 ano krasne cesty okolo BS.......vykon tam vyuzijem na 30% max... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 17:45, ewolucionar napsal: Dame nejaky chronoPetrol meet,s rovnako postihnutymi,je nas tu viac... Suhlasim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) Jesenny vyjazd po kopcoch. Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Krasa, ake zimaky si nakoniec prikupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 před 7 minutami, Tag Heuer LV napsal: Krasa, ake zimaky si nakoniec prikupil? Ešte som sa k tomu nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 to poznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 V létě tu probíhala debata ohledně koberců do aut, padlo tu i ZPV rožňov. Právě mi přišly Everest chlupáče pro kábro. Jsem spokojenej, sedí jak má, protiskluz je tam kam patří a tlustej akorát. U mě dobrý. Pak jsem bral gumový pro pracanta, tam už je to slabší. Jako seděj, ale materiálově oproti origo BMW tak 50 ze sta. Velký plus je, že po komunikaci s p. Klepačem šly objednat i do každýho auta extra jen řidičský. Chlapík dvakrát volal, aby vyladil objednávku. Mínus je, že slíbil tu nejvyšší gumovou s nášlapama, ale přišly holátka. Celkově asi cajk, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) Už je pozdě editovat, tedy druhý vstup: Ty gumové nemají nášlapy integrované jako kdysi, ale jen jinou texturu v nášlapové oblasti. Tedy dostál svému slibu a já můžu směle doporučit. Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Je fajn moct preject z garaze doma do garaze do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 13:13, ewolucionar napsal: Všetky starosti,problemy,sa vedia pohybovat max do 225km/h..... viem im utiect a aj ked zastanem a oni ma dobehnu,tak vtedy ked nestihaju za mnou To stoji za to........ Nepochybně až dojdou fšechny pokuty, ostatní problémy budou zanedbatelné. Půl roku jsem chodil pěšky, nebo jezdil na kole. Občas se mi zasteskne, ale naštěstí už nemám místo v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Před hodinou, Dali napsal: Nepochybně až dojdou fšechny pokuty, ostatní problémy budou zanedbatelné. Půl roku jsem chodil pěšky, nebo jezdil na kole. Občas se mi zasteskne, ale naštěstí už nemám místo v garáži. Nestraš ked mi prisla spoza hranic,s prekladom,fotkou,vymahačskou firmou,tak som pochopil slogan,,Europa bez hranic,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) Sekce GT u Porsche fakt umi. Jestli vas tyhle auta taky bavi, tak si udelejte popkorn a mrknete jak Chriss Harris a Andreas Preuninger prochazi co vlastne za tech 20 let vyrobili. Pro @M3maniac povinnost od 8:25 Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Neboj, už mám checknuté krásně o ni povídá. Prostě Kofola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) Vypada to, ze Andreas je nas. Neni to stopro, ale po zkouknuti mnoha fotek ma na ruce podle me IWC Pilot Top Gun Doppelchrono. Vypada to na IWC font, navic na jinych fotkach je videt button na leve strane pouzdra. Na spouste jinych ma ruzny varianty PD-ty asi fasuje Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tak takhle vypadá čerstvě obutá zimní pneumatika Ty letní vypadaly líp, tohle má místy až 2 mm vysoký vzorek Pak ho někde potkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Kraftwerk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se