bobi Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Mohykán je super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 V 18. 4. 2021 v 11:04, bobi napsal: Mohykán je super . diki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 V 4. 4. 2021 v 22:43, schrapnel napsal: Tupá otázka ale možno padnú zaujímavé tipy: Aké by ste povedali, že je normálne auto pre cca 40 ročného petrolheada? Nejaký daily driver, ktorý bude aj fun, aj nebude 20let starý křáp a bude tak to pol až trištvrte mega (CZK). Díval som sa napr na Ford Mustang ale príde mi moc ostentativní. Možno Golf R, Focus RS alebo aj obyč. 340i ...Skôr novšie autá, mám rád komfort a adaptívne tempomaty a apple car play a pod .... Díky. Za mě ideálni univerzál kterým se dá jezdit daily a je s nim zábava i na okruhu je určitě Golf R nebo Audi S3 porovnání cena / náklady / zábava si myslím že není konkurence.. navíc lze za pár pěnez upravit na opravdu nesmysl..:-) i Chriss Harris byl nadšen : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Dával jsem si už poptávku do prodejního vlákna. Ale dám to i tady: Kdyby jste někdo měli zkušenosti nebo měli doma vhodnou ojetinu budu rád. Jo a taky mám pár kamarádu co už to jelo a všichni byli nadšení a obšas se objeví startovné na prodej, tak kdyby někdo toužil po dobrodružství Tady je krátké info, to se nesmí vynechat: Čím? Jakýmkoliv vozidlem s pořizovací cenou do 25.000,- Kč. Mělo by jít o běžnou kupní cenu vozidla. Cena se nijak nedokládá. Pokud ale bude cena zjevně nepřiměřená, budete před ostatními za sraby a budou se Vám smát. Za čtyřkolku sklidíte taky posměch. Úpravy a opravy se do té částky nepočítají! CO ZA STARTOVNÉ DOSTANETE? Stanete se součástí GUMBALKAN CAR CLUBU Zážitky, které Vám budou všichni závidět Možnost vyhrát nějakou príma cenu Vstupenku na nejlepší akci světa Dokonale punkovou neorganizaci Nálepky. Startovní čísla, logo Nové kamarády Rady na cestu Roadbook CO ZA STARTOVNÉ NEDOSTANETE? Odtah Vozidlo Pojištění Náhradní díly Péči psychloga Fyzický odpočinek Hygienické potřeby Přesně danou trasu Stravu, pohon, pitný režim Bezlepkové veganské jídlo ASISTENCI A SERVIS BĚHEM CESTY Posouzení Vašich návrhů, připomínek a stížností Pětihvězdičkové obytování, ani tří, ani dvou. Žádné ubytování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Jo to si užiješ, jsou to skvělý borci Já jsem jel jejich 6ti hodinovku v Mostě a už ladíme na tu letošní. Tam je vždycky největší problém jen se dostat do pořadí. Pak už je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Dědek po renovaci laku, vyrovnaní důlků a celkovém detailingu. A keramice. Teď se blejská jak psí koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Tohle tam jen tak mimochodem stalo, prej, jde to na pruhledne folie, kvuli ochrane, aby s nim jeho majitelka mohla jezdit na okruh :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Abych byl tématický, dneska jsme jeli setinovku Rally Úslava a povedlo se nám ji výhrát právě s jaguárem XJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Jeli jsme 4 posádky z jednoho týmu a Ferrari 308 skončilo na 3. Místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 ja jsem z toho auta uplne hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Krása střídá nádheru, ale jak tam vystrkuje čumáček ta stodesítka... JO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 14 hodinami, Pavelpu27 napsal: Koukám Blovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Ještě jednou gratuluji Pavle. Škoda, že jsem o té setinovce nevěděl. Koukal jsem na startovací listinu a bylo tam 90 aut !!!! To mě překvapilo. Jedete 7 castles 29.5.2021? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Ještě jednou gratuluji Pavle. Škoda, že jsem o té setinovce nevěděl. Koukal jsem na startovací listinu a bylo tam 90 aut !!!! To mě překvapilo. Jedete 7 castles 29.5.2021?Bylo to strašně narychlo. My se hlásili ve středu a posádek bylo 54. Číslování nešlo o jednom, oddelovaly se kategorie. Vůbec jsme nečekali, že to bude dobrý. Spíš jsme se připravovali na to, že po dopolední etapě zmizíme. Ale bylo to nakonec moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 O 7C jsme zatím nemluvili, ale zkusím to nahodit.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 O 7C jsme zatím nemluvili, ale zkusím to nahodit.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 přišlo jaro do vsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Jsem neodtajnil nahradu za Fiat 124 Spider. A je to.... ....chvilka napeti... ... ... zase 124 Spider. Akorat dodelanej v Abarthu Pritelkyne to glosovala, ze nic tak kolotocarskyho jakziv nevidela a ze do toho nikdy nevleze (tim lip). A soused uz mi hlasil, ze prijezd do garaze slysi v koupelne, tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Moc pěkný Fiat 124, hoď víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Akorat jsem si rikal, cos vlastne koupil, ze ses nam ani nepochlubil Gratulace! Jak to zatim hodnotis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se