ewolucionar Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 No a je to tady http://www.auto.cz/mitsubishi-lancer-skonci-jeho-misto-zaujmou-hybridy-elektromobily-a-suv-86293 nerozumiem tomuto rozhodnutiu,mam Evo X ako 3 auto,na okruhy,amaterske rally,jazdne vlastnosti su spickove,nie tak zabavne ako M3,,ale rychlejsie,presnejsie,japonska katana,ktora ma dusu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Tomu článku bych moc raději nevěřil, na konci se píše že "Hyundai oslnil" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 1. McLaren F1, Singer, Miura SV, 250GT California S.W.B, Zonda2. 205GTI, MX-5, Boxster3. Multipla a obecně ameriky moc nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ale zas je díky serialu breaking bad slavnej Taky mi tam lezlo na nervy hodne dlouhou dobu,porad jsem cekal az si koupi neco jinyho,trvalo mu to fakt dlouho,a jeste ho mel v ty megahnusny barve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 je taky nazor, ze cim lepsi jazdec, tak o to horsi ako spolujazdec ( ja asi musim byt velmi dobry jazdec, lebo ako spolujazdec som uplne najhorsi...)ako je to s vami - ja strasne nerad sedim vedla, a velmi zle prezivam, ked niekto robi autu zle ( kamos priserne preraduje, niekedy vobec a obcas zase uplne len tak preradi... nechapem!) Na dlhsej ceste si lepsie oddychnem za volantom, akoby ma mal rozculovat clovek, s ktorym mam az strach v aute. Rokmi mam samozrejme zopar kamosov, ktory posobia na mna v klude a pohodicke, ale aj....co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 tak to moje mladá musí někde na tajno vyhrávat na okruhu i šotolině je taky nazor, ze cim lepsi jazdec, tak o to horsi ako spolujazdec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Se nepovažuju za moc dobrýho řidiče a když se jede někam dál, jsem rád, když řídí někdo jinej, klidně i manželka. Můžu pozorovat krajinu a nebo spát, což je jedna z mejch nejoblíbenějších činností . Ale na motorce (ani zde se nepovažuju za dobrýho řidiče) jsem jel jako spolujezdec jen párkrát a už to víckrát neudělám, vždycky jsem se málem pos.al strachy. Vůbec nechápu ty baby, co třeba vyrazí na místě spolujezdce na čtrnáctidenní dovolenou. Za řidítkama žádnej problém pochopitelně nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Taky mi tam lezlo na nervy hodne dlouhou dobu,porad jsem cekal az si koupi neco jinyho,trvalo mu to fakt dlouho,a jeste ho mel v ty megahnusny barve Myslím že o to právě šlo...navíc ho určitě nenáviděl víc než Ty Díky bohu za : Better call Saul, bál jsem se že to bude děsný ale zatím paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Se nepovažuju za moc dobrýho řidiče a když se jede někam dál, jsem rád, když řídí někdo jinej, klidně i manželka. Můžu pozorovat krajinu a nebo spát, což je jedna z mejch nejoblíbenějších činností . Ale na motorce (ani zde se nepovažuju za dobrýho řidiče) jsem jel jako spolujezdec jen párkrát a už to víckrát neudělám, vždycky jsem se málem pos.al strachy. Vůbec nechápu ty baby, co třeba vyrazí na místě spolujezdce na čtrnáctidenní dovolenou. Za řidítkama žádnej problém pochopitelně nemám.tak na motorke som vzdy uplne mrtvola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Nejlepší místo v autě je za volantem, jako spolujezdec ale mlčím, koukám se z okna, maximálně si vrčím něco pod fousy sebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 jako spolujezdec to nijak neprožívám............mám dobrou pojistku............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 V cizím autě jako spolujezdec držím ústa, chudinku manželku v našich autech občas peskuju. Na motorce odmítám za kohokoliv sednout, manželka se se mnou kupodivu nebojí a to nejsem nijak excelentní jezdec na motorce, jezdím spíš opatrně a v klidu. V autě je to jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Staronový mustang http://revologycars.com/the-cars/gallery/ Ten nápad se mi hodně líbí, ale cena to trochu zabíjí. Taky by mě zajímaly jízdní vlastnosti týhle skládačky. stylově je to prostě geniální co víc si přát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 1. Citroen SM s motorem Maserati, to je krásnej veterán, toho bych moc chtěl.I legendární Citroen DS bych si nechal líbit. Ve své době to bylo zjevení, které předběhlo dobu minimálně o 10 let. 2. Na běžné ježdění Subaru Legacy Outback. 3. Hnusných aut je hodně. Nejhnusnější je asi kompletní modelová řada SsangYong. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Pěknej Golfík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 NIGHTinGALE presne tento model Citroen SM mal v 80 rokoch pan Srancik v Nitre, nieco nadherne a v kombinacii s tym motorom....ja som mal v cca 1979 Citroen CX, tak som k nemu jazdil servisovat, uz to bolo vtedy nenormalne fajn auto, centralny stierac, digitalna pristrojovka, v kazdych dverach repro,okna v elektrike a vyhrievane a nastavovanie vysky podvozku,....( ked tak si spomeniem, ze az 1984 vysli siroke Skody 105!?), Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 mal som nejake fotenie - Vieden a Budapest - a uz na D1 zacali znova prace a omedzenia...to nepotesilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dnes rano si listujem v Top Gear. Je to cislo, kde ako kazdorocne je velky clanok, kde hladaju Auto Roka. Mozno viete, ze posledny vitaz je BMW i8. Pod clankom nasiel zaujimavu tabulku, kde su uvedene predosle vitazne vozy. Napriklad v roku 2009 to vyhrala Italia, v roku 2011 Evoque, v 2oo6 Veyron a tak dalej....ale - viete ktore auto ma titul Auto Roka podla Top Gear v roku 2000?!hm, napoviem - pomerne casto ho tu spominame ako jedno z najhorsich aut.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Top Gear 'Car of the Year' 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 1a. Pagani Huayra 1b. Ariel Atom V8 2a. Audi A6 Allroad 3.0 BiTDi 2b. Audi RS6 3. Rodius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se