Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

je taky nazor, ze cim lepsi jazdec, tak o to horsi ako spolujazdec ( ja asi musim byt velmi dobry jazdec, lebo ako spolujazdec som uplne najhorsi...)

ako je to s vami - ja strasne nerad sedim vedla, a velmi zle prezivam, ked niekto robi autu zle ( kamos priserne preraduje, niekedy vobec a obcas zase uplne len tak preradi... nechapem!) 

Na dlhsej ceste si lepsie oddychnem za volantom, akoby ma mal rozculovat clovek, s ktorym mam az strach v aute. Rokmi mam samozrejme zopar kamosov, ktory posobia na mna v klude a pohodicke, ale aj....

co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se nepovažuju za moc dobrýho řidiče a když se jede někam dál, jsem rád, když řídí někdo jinej, klidně i manželka. Můžu pozorovat krajinu a nebo spát, což je jedna z mejch nejoblíbenějších činností :goof: .

Ale na motorce (ani zde se nepovažuju za dobrýho řidiče) jsem jel jako spolujezdec jen párkrát a už to víckrát neudělám, vždycky jsem se málem pos.al strachy. Vůbec nechápu ty baby, co třeba vyrazí na místě spolujezdce na čtrnáctidenní dovolenou. Za řidítkama žádnej problém pochopitelně nemám.

Odkaz ke komentáři

Taky mi tam lezlo na nervy hodne dlouhou dobu,porad jsem cekal az si koupi neco jinyho,trvalo mu to fakt dlouho,a jeste ho mel v ty megahnusny barve

Myslím že o to právě šlo...navíc ho určitě nenáviděl víc než Ty :clap:

Díky bohu za : Better call Saul, bál jsem se že to bude děsný ale zatím paráda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Se nepovažuju za moc dobrýho řidiče a když se jede někam dál, jsem rád, když řídí někdo jinej, klidně i manželka. Můžu pozorovat krajinu a nebo spát, což je jedna z mejch nejoblíbenějších činností :goof: .

Ale na motorce (ani zde se nepovažuju za dobrýho řidiče) jsem jel jako spolujezdec jen párkrát a už to víckrát neudělám, vždycky jsem se málem pos.al strachy. Vůbec nechápu ty baby, co třeba vyrazí na místě spolujezdce na čtrnáctidenní dovolenou. Za řidítkama žádnej problém pochopitelně nemám.

tak na motorke som vzdy uplne mrtvola

Odkaz ke komentáři

V cizím autě jako spolujezdec držím ústa, chudinku manželku v našich autech občas peskuju. Na motorce odmítám za kohokoliv sednout, manželka se se mnou kupodivu nebojí a to nejsem nijak excelentní jezdec na motorce, jezdím spíš opatrně a v klidu. V autě je to jiná...

Odkaz ke komentáři

1. Citroen SM s motorem Maserati, to je krásnej veterán, toho bych moc chtěl.

I legendární Citroen DS bych si nechal líbit. Ve své době to bylo zjevení, které předběhlo dobu minimálně o 10 let.

2. Na běžné ježdění Subaru Legacy Outback.

3. Hnusných aut je hodně. Nejhnusnější je asi kompletní modelová řada SsangYong.

post-1118-0-25727200-1426622736_thumb.jpg

post-1118-0-79416400-1426622749_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
NIGHTinGALE

presne tento model Citroen SM mal v 80 rokoch pan Srancik v Nitre, nieco nadherne a v kombinacii s tym motorom....

ja som mal v cca 1979 Citroen CX, tak som k nemu jazdil servisovat, uz to bolo vtedy nenormalne fajn auto, centralny stierac, digitalna pristrojovka, v kazdych dverach repro,okna v elektrike a vyhrievane a nastavovanie vysky podvozku,....( ked tak si spomeniem, ze az 1984 vysli siroke Skody 105!?), 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Dnes rano si listujem v Top Gear. Je to cislo, kde ako kazdorocne je velky clanok, kde hladaju Auto Roka. Mozno viete, ze posledny vitaz je BMW i8. 

Pod clankom nasiel zaujimavu tabulku, kde su uvedene predosle vitazne vozy. Napriklad v roku 2009 to vyhrala Italia, v roku 2011 Evoque, v 2oo6 Veyron a tak dalej....

ale - viete ktore auto ma titul Auto Roka podla Top Gear v roku 2000?!

hm, napoviem - pomerne casto ho tu spominame ako jedno z najhorsich aut....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...