Anela Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 zakázat první měsíc psát příspěvky,nebo úplně zakázat registraci dalším členům... nové členství jen na pozvánku od stávajících členů a podobné sektářství pokud někdo bude chtít spamovat, tak ho žádné dočasné omezení nezastaví, prostě počká měsíc, dva, tři, pak tady vysype 50x wow a jde do prodejní sekce... a pokud by chtěl vypadat důvěryhodně, tak založí vlákno švýcarské automaty do pěti tisíc, kde udělá dvacet až třicet příspěvků taky. všechny omezení spíše to odradí opravdové zájemce - a to je vlastně dobře, alespoň budou moci utrácet hromadu peněz za něco jiného než za hodinky já myslím, že to místní moderátoři zvládají statečně
sibirnaya Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 V 16. 3. 2015 v 7:09, Anela napsal: já myslím, že to místní moderátoři zvládají statečně to su rad, ze si to mysli aji nekdo jinej, nez ja..
filo-boxer Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Ja si taky myslim, ze to delas dobre!
Honza.manta Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 V 16. 3. 2015 v 8:38, sibirnaya napsal: to su rad, ze si to mysli aji nekdo jinej, nez ja.. V 16. 3. 2015 v 8:47, filo-boxer napsal: Ja si taky myslim, ze to delas dobre! Tak abych netrhal partu, tak já si to myslím taky.
malda Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Mně přijde vůbec celkem nesmyslné tohle počítání příspěvků a zakládání si na tom. Troufnu si tvrdit, že jsou mezi námi uživatelé (a že takové znám), kteří maximálně v pár stovkách svých příspěvků přinesli do tohoto fóra daleko víc, než kdejaký "megazávislák". S jedním takovým "megazávislákem", který na tomto fóru nedělá nic jiného, než prezentuje svoje neotřesitelné názory a kritizuje názory jiných nesdílejících jeho pravdu, jsem měl menší konflikt. Nebo spíš on se snažil mi něco po svém vysvětlit. A jeho argument, že ON má tisíce příspěvků, tak tomu rozumí víc než já, nešel rozbít. Ale to asi vyřešit nejde. Beru to tak, že jsou tu lidi, kterých si vážím a o diskusi s nimi stojím, a lidi, kteří jsou mě ukradení bez ohledu na to, jak rychle honí příspěvky.
gougy Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 (upraveno) V 16. 3. 2015 v 10:33, malda napsal: Mně přijde vůbec celkem nesmyslné tohle počítání příspěvků a zakládání si na tom. Troufnu si tvrdit, že jsou mezi námi uživatelé (a že takové znám), kteří maximálně v pár stovkách svých příspěvků přinesli do tohoto fóra daleko víc, než kdejaký "megazávislák". S jedním takovým "megazávislákem", který na tomto fóru nedělá nic jiného, než prezentuje svoje neotřesitelné názory a kritizuje názory jiných nesdílejících jeho pravdu, jsem měl menší konflikt. Nebo spíš on se snažil mi něco po svém vysvětlit. A jeho argument, že ON má tisíce příspěvků, tak tomu rozumí víc než já, nešel rozbít. Ale to asi vyřešit nejde. Beru to tak, že jsou tu lidi, kterých si vážím a o diskusi s nimi stojím, a lidi, kteří jsou mě ukradení bez ohledu na to, jak rychle honí příspěvky.Jde především o prodej a nějakou pudovou obranu před mimibazarem, ne o počítadlo Edit: ještě chvilku na vývoj software a budou se automaticky přesouvat do tohoto vlákna a bude pohoda, mír a klid Upraveno 16. března 2015 uživatelem gougy
puchma Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Svatá pravda,hrrrrrrrrrr na ně.Třeba bude víc prostoru, pro ty kteří píší...moc ti sluší(hodinky na ruce)super,bravo bravo(nové boty)o té sním(košíle,bunda)atd,podobně servilní příspěvky,místních rádoby chronomagorů. Prostě jsem musel a myslete si co chcete.TŘEBA mně
Micey Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Výborný slovo do pranice, s radostí jsem si přečetl všechny tvoje hodinkový příspěvky
geometr Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 (upraveno) V 16. 3. 2015 v 13:59, puchma napsal: Svatá pravda,hrrrrrrrrrr na ně.Třeba bude víc prostoru, pro ty kteří píší...moc ti sluší(hodinky na ruce)super,bravo bravo(nové boty)o té sním(košíle,bunda)atd,podobně servilní příspěvky,místních rádoby chronomagorů. Prostě jsem musel a myslete si co chcete.TŘEBA mně Jojo, měl bys přidat, 1,20 příspěvku na rok nic moc teda, to je zas opačnej extrém, když už tady blokuješ místo registrací :-) Edit To je výborný vlákno, takový plakací :-))) Upraveno 16. března 2015 uživatelem geometr
puchma Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Zatím ,potrefená husa,číslo1+1.Jen do mně.Na onanii jsou tu jiní,jak vidím.
geometr Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Klid, to byla legrace. Ale stejně, už máš 1,32 / rok !
Micey Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 V 16. 3. 2015 v 14:15, puchma napsal: Na onanii jsou tu jiní,jak vidím.jo, ty ne, ty jsi tu přes hodinky.
siwi Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Na UhrForu musí např. zájemce o registraci napsat takový "motivační dopis", v němž uvede, co si od členství slibuje a čím hodlá přispět. Vím, někdo by to musel číst a posuzovat, což logicky vyvolává otázku, kdo tu má takový patent na rozum? Bylo by to krapet elitářské a pro někoho práce navíc. Zbytečné příspěvky proto vidím jako nutnou daň za otevřenost tohoto fóra.
seven.of Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 V 17. 3. 2015 v 16:10, siwi napsal: Zbytečné příspěvky proto vidím jako nutnou daň za otevřenost tohoto fóra.Naprosty souhlas se Siwim. Je to forum, tedy kecatko, je tu kolik? 28tis. lidi, nevim co cekate? Ze zde je registrovan vykvet ceskeho naroda, ktery bude plodit zajimave, erudovane, zabavne a ja nevim buhvi jake posty o hodinkach? :-) Vetsina postu bude prave tech och, ach, ty jsou bozi, ty bych taky nekdy chtel... :-DDJsem tu myslim 6 let, me prispevky jsou minimalni, jelikoz nemam potrebu vsechno komentovat. Rada si prectu o hodinkach, pokocham se galerii, kdyz potrebuju poradit, vyhodim dotaz, nebo veci resim pres SZ.Jak se to rika, sto lidi, sto nazoru... Takhle tu muzete plkat donekonecna o nesmyslnosti komentaru. Jedine co vam z toho nakonec vyleze/respektive jiz vylezlo, je dalsi zbytecne vlakno :-DTak to nechejte plynout :-) zamknete to a bezte se bavit o hodinkach ;-)
Návštěvník LukeD Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Na to se dá říct jen jedno: Amen!
MJ. Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 V 18. 3. 2015 v 6:20, seven.of napsal: ..... Jedine co vam z toho nakonec vyleze/respektive jiz vylezlo, je dalsi zbytecne vlakno :-Dou jee.
seven.of Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 to MJ. a neni to tak??A prave proto je naprosto zbytecne se k podobnym vecem vyjadrovat :-) protoze k tomu zase zaujme postoj hafol lidi co ma jiny nazor a potrebu ho sdelit Takze panove plkejte vesele dal, protoze to je porad dokola a nic se nezmeni :DD ja si alespon u snidane poctu A protoze to zas bude nekoho lakat ke komentu, prosim Vas tedy, nebudte pavlacove drbny a usetrete si ho! Diky a mejte se!
McStinger Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Ja sa pridávam a vyzývam osadenstvo, aby sem nič nepísalo. Ja som tiež odolal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se