Přejít na obsah

Nesmyslne komentare

Doporučené příspěvky

Já si myslím, že ty chválící příspěvky nejsou tak škodlivé. Je tu dost vláken, kde se někdo pochlubil a nikdo tam žádný chválící příspěvek nepřidal. Myslím, že i ty, kteří si kupují hodinky kvůli sobě, potěší slova chvály mířena na fotky nebo hodinky samotné. Že to udělá nějaký "příspěvko-honičům" je pořád lepší, než kdyby tam bylo "mrtvo" úplně :D. Živě si pamatuji, jakou jsem měl radost, když jsem ve vlákně Co máte dnes na ruce zveřejnil fotku svých prvních automatů a někdo mi je pochválil :).

Tím jsem samozřejmě nemyslel vyhrabání dvaceti dávno pohřbených vláken během hodiny jak se tu některým "příspěvko-honičům" podařilo :gun_bandana: ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě by přišlo praktické, kdyby prodávat mohl jenom ten, který by získal doporučení od stávajícího člena fora s x-příspěvky a x-délkou členství...

teď tak trochu off topic: užitečné by bylo u nových zájemců o členství, aby podmínkou bylo pokud možno "erudované" napsání recenze včetně obrazové dokumentace o svých hodinkách ..nebo minimálně jednom svém modelu a o kvalitě takové "práce" by rozhodovali módi, kteří by pak členství stvrdili či nikoli......člověk by se tak něco nového  dozvěděl /mohlo by to vést k obsahovému obohacení fóra/ a zájemce by zájemce o členství prokázal alespoň minimální orientaci v tématu...

Odkaz ke komentáři

já mám splněno....ale o to přece nejde...akceptuj prosím pluralitu názorů...sám jsi pokud vím nenavrhl nic....takže Ti to asi nevadí...taky názor... :)

Upřímě, vlastně nevadí. Obecně to ničemu neubližuje, někoho potěší i jednoduchá pochvala. Těch pár rychlokvašek sestřelí modi... Nějak nevidím problém. Vlastně vidím, snahu o neustále se stupňující pravidla, tvůj návrh vnímám v podstatě jako šikanu nováčků. Tolik můj názor.

Ještě edit: Ty by ses za podmínek, které navrhuješ registroval? A dovedeš si představit jaké hodinky by byly v recenzích a jak by ty recenze vypadaly? Povolil bys opakování recenzí? Nebo by si nováček musel koupit něco, co tu ještě není, aby se mohl registrovat? Prostě je to nesmysl, tak mě to nadzvedlo...

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Upřímě, vlastně nevadí. Obecně to ničemu neubližuje, někoho potěší i jednoduchá pochvala. Těch pár rychlokvašek sestřelí modi... Nějak nevidím problém. Vlastně vidím, snahu o neustále se stupňující pravidla, tvůj návrh vnímám v podstatě jako šikanu nováčků. Tolik můj názor.

Asi tak. Co nechci to nečtu a jsem v klidu.

Odkaz ke komentáři

já mám splněno....ale o to přece nejde...akceptuj prosím pluralitu názorů...sám jsi pokud vím nenavrhl nic....takže Ti to asi nevadí...taky názor... :)

Já si myslím, že je to málo. Recenze by měli být na vše, co je zde na prodej. Tedy recenze na obnošenou obuv, šatstvo, ojetý káry, případně chlast. A jako TOP recenze na jetý trenky...  :tomato: 

Odkaz ke komentáři

ne, ne, kdepak, nováček by měl poslat motivační dopis, CV s fotkou, dojít na znalostní testy a testy chronomaniakálních předpokladů, absolvovat ústní pohovor, podstoupit týdenní fyzické testy a nakonec sdělit veřejně své osobní údaje, příjmy, výdaje, rodinné vazby a velikost kloubouku. Jedině za těchto podmínek jsem ochoten tu nováčky tolerovat. A samozřejmě musí jít o satanisty!!!

Odkaz ke komentáři

Vše podstatné tu podle mě bylo napsané. Přijde mě to jako jasná šikana nováčků, proti které jsem se na začátku svého účinkování už ohrazoval, každej si může sám vybrat, kam a do kterého vlákna vleze, co bude komentovat ( nebo koho ) a mod je tady od toho "jistě královsky placen :clap: ", aby v případě velké nepřístojnosti zakročil a taky tak činí ( každej dle svého naturelu- někdo jemně upozorní - Roman I, někdo ho sejme - sibiř, někdo podle zmzliny, co zrovna baští :cheers: ...... a někdo se snaží zlehčit situaci - Honza Manta ) a tak bych to nechal a nesešněrovával forum dalšíma pravidlama, ve kterejch se už teď občas pozapomene i dlouhodobej člen. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

jj, už to vidím (uživatele, kteří jsou zde víc než 10 let) :)

Příště si dej do vyhledávání nějaké parametry. Když se bavíme o těch, co budou mít letos 10 let, vypovídající je řekněme od 100 příspěvků nahoru a aspoň jedna návštěva nebo příspěvek za poslední měsíc. Pak ten seznam vypadá trochu jinak.

post-147-0-16842300-1426924833_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...