VitekB Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Já si myslím, že ty chválící příspěvky nejsou tak škodlivé. Je tu dost vláken, kde se někdo pochlubil a nikdo tam žádný chválící příspěvek nepřidal. Myslím, že i ty, kteří si kupují hodinky kvůli sobě, potěší slova chvály mířena na fotky nebo hodinky samotné. Že to udělá nějaký "příspěvko-honičům" je pořád lepší, než kdyby tam bylo "mrtvo" úplně . Živě si pamatuji, jakou jsem měl radost, když jsem ve vlákně Co máte dnes na ruce zveřejnil fotku svých prvních automatů a někdo mi je pochválil .Tím jsem samozřejmě nemyslel vyhrabání dvaceti dávno pohřbených vláken během hodiny jak se tu některým "příspěvko-honičům" podařilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 mě by přišlo praktické, kdyby prodávat mohl jenom ten, který by získal doporučení od stávajícího člena fora s x-příspěvky a x-délkou členství... teď tak trochu off topic: užitečné by bylo u nových zájemců o členství, aby podmínkou bylo pokud možno "erudované" napsání recenze včetně obrazové dokumentace o svých hodinkách ..nebo minimálně jednom svém modelu a o kvalitě takové "práce" by rozhodovali módi, kteří by pak členství stvrdili či nikoli......člověk by se tak něco nového dozvěděl /mohlo by to vést k obsahovému obohacení fóra/ a zájemce by zájemce o členství prokázal alespoň minimální orientaci v tématu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 A platilo by to i zpětně, kdo by recenzi nenapsal, tak ho modi smáznou... Tyhlety elitářský kecy miluju... Já sem v klidu, já recenzi napsal. Co ty, když to navrhuješ pro nováčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 já mám splněno....ale o to přece nejde...akceptuj prosím pluralitu názorů...sám jsi pokud vím nenavrhl nic....takže Ti to asi nevadí...taky názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) já mám splněno....ale o to přece nejde...akceptuj prosím pluralitu názorů...sám jsi pokud vím nenavrhl nic....takže Ti to asi nevadí...taky názor... Upřímě, vlastně nevadí. Obecně to ničemu neubližuje, někoho potěší i jednoduchá pochvala. Těch pár rychlokvašek sestřelí modi... Nějak nevidím problém. Vlastně vidím, snahu o neustále se stupňující pravidla, tvůj návrh vnímám v podstatě jako šikanu nováčků. Tolik můj názor. Ještě edit: Ty by ses za podmínek, které navrhuješ registroval? A dovedeš si představit jaké hodinky by byly v recenzích a jak by ty recenze vypadaly? Povolil bys opakování recenzí? Nebo by si nováček musel koupit něco, co tu ještě není, aby se mohl registrovat? Prostě je to nesmysl, tak mě to nadzvedlo... Upraveno 19. března 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Upřímě, vlastně nevadí. Obecně to ničemu neubližuje, někoho potěší i jednoduchá pochvala. Těch pár rychlokvašek sestřelí modi... Nějak nevidím problém. Vlastně vidím, snahu o neustále se stupňující pravidla, tvůj návrh vnímám v podstatě jako šikanu nováčků. Tolik můj názor. Asi tak. Co nechci to nečtu a jsem v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Asi tak. Co nechci to nečtu a jsem v klidu.Přesněěě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Přesněěě Suhlasim.+1Odoslane tapatalkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 já mám splněno....ale o to přece nejde...akceptuj prosím pluralitu názorů...sám jsi pokud vím nenavrhl nic....takže Ti to asi nevadí...taky názor... Já si myslím, že je to málo. Recenze by měli být na vše, co je zde na prodej. Tedy recenze na obnošenou obuv, šatstvo, ojetý káry, případně chlast. A jako TOP recenze na jetý trenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 ne, ne, kdepak, nováček by měl poslat motivační dopis, CV s fotkou, dojít na znalostní testy a testy chronomaniakálních předpokladů, absolvovat ústní pohovor, podstoupit týdenní fyzické testy a nakonec sdělit veřejně své osobní údaje, příjmy, výdaje, rodinné vazby a velikost kloubouku. Jedině za těchto podmínek jsem ochoten tu nováčky tolerovat. A samozřejmě musí jít o satanisty!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Vše podstatné tu podle mě bylo napsané. Přijde mě to jako jasná šikana nováčků, proti které jsem se na začátku svého účinkování už ohrazoval, každej si může sám vybrat, kam a do kterého vlákna vleze, co bude komentovat ( nebo koho ) a mod je tady od toho "jistě královsky placen ", aby v případě velké nepřístojnosti zakročil a taky tak činí ( každej dle svého naturelu- někdo jemně upozorní - Roman I, někdo ho sejme - sibiř, někdo podle zmzliny, co zrovna baští ...... a někdo se snaží zlehčit situaci - Honza Manta ) a tak bych to nechal a nesešněrovával forum dalšíma pravidlama, ve kterejch se už teď občas pozapomene i dlouhodobej člen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 vono je možná i lepší když nováčci dávají smajlíky než když čtu vod mitáka a pitomce jejich erudovaný názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 vono je možná i lepší když nováčci dávají smajlíky než když čtu vod mitáka a pitomce jejich erudovaný názory Ber to tak, že nás prišli zachrániť. Vidíš, už sme minimálne dvaja, ktorí si ich obľúbili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Ja nesnáším nováčky! Ja když sem přišel, mel sem uz 5000 vysoce erudovanejch komentu. Voni nemaj nic, vajgl jim jeste hoří pred vchodem, ale sou děsně chytrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 No fizlu je tu kokam dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 ... jako starej mazák mě pořádně rozcupuj Tos přehnal. Skoro se mu ještě houpe klobouk na věšáku. Staří mazáci budou mít letos 10 let na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Kolik Vás je starých mazáků? Ty,mechano,Roman /Snow/... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Budeš se divit Bohušu, ale je jich tu docela dost. A ono ty už taky nepatříš ke služebně nejmladším ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 jj, už to vidím (uživatele, kteří jsou zde víc než 10 let) Příště si dej do vyhledávání nějaké parametry. Když se bavíme o těch, co budou mít letos 10 let, vypovídající je řekněme od 100 příspěvků nahoru a aspoň jedna návštěva nebo příspěvek za poslední měsíc. Pak ten seznam vypadá trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 vono je možná i lepší když nováčci dávají smajlíky než když čtu vod mitáka a pitomce jejich erudovaný názoryJežiš on si mě někdo všimnul, hned je ta sobotní kocovina o něco sladší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se