Baker Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 The case, in stainless steel, measures 44mm x 12mm. It has an AR-coated sapphire crystal, a sapphire display back, and it is water resistant to 50 meters.Movement is the German automatic G.O. in-house caliber 100-14 with 60 jewels, 28,800 vph and a power reserve of 55 hours. Functions are: hour and minutes, small seconds (off-centre), Panorama date, and power reserve display. It features polished and bevelled edges, polished steel parts, polished screws, Glashütte three-quarter plate with stripe finish, and fine adjustment by adjustment screws. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Já asi nikdy nepochopím, že někomu, kdo designuje hodinky, nevadí ty seknuté číslice:-(. V té předchozí verzi s nepatkovými čísly to bylo taky, ale tady je to už moc. IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Mě to tedy nevadí. Ale původní Senator Observer a se světlým číselníkem se mi líbil více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Vypadá to jak 7days IWC v černé. Useknuté číslice byly odjakživa, nevadí mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 nadherna prace. useknute cislice k tomu patri:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Taková chladná krása. Useknuté číslice mne nijak neuráží. Za mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Pěkný jsou, na seseknuté číslice či indexy jsem zvyklý, a tyhle jsou fakt fešandy. Japa to vypadá asi uvnitř..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 pěkné a čisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 nadherna prace. useknute cislice k tomu patri:)Patří k tomu?Prosil bych vysvětlení, nějak to nechytám. Jako, že hodinky, na kterých nejsou čísla seklý jsou špatně?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Bez ohledu na číslice vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Uzasna parada, hold G fakt umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Já asi nikdy nepochopím, že někomu, kdo designuje hodinky, nevadí ty seknuté číslice:-(. V té předchozí verzi s nepatkovými čísly to bylo taky, ale tady je to už moc. IMHO. Tak jediné, co mě napadá v odpověď, je, že je to lepčí, než useknout subciferník Že vona ta sázka na jistotu vždycky vyjde ...... parádní promyšlený přímočarý hodinky bez skopičinek, ale až chladný mi nepřijdou. Pro mě ideální funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Tak jediné, co mě napadá v odpověď, je, že je to lepčí, než useknout subciferník Že vona ta sázka na jistotu vždycky vyjde ...... parádní promyšlený přímočarý hodinky bez skopičinek, ale až chladný mi nepřijdou. Pro mě ideální funkce. Neexistuje varianta č.3:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Velmi pěkné, cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Hodinky to jsou parádní. Ceníkovka je myslím 9 500 éček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Taky nemam nic proti useklym cislicim. Sef je ma s bilym cifrem na cerne kuzi, a vypadaji fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Vypadají úžasně v létě jsem byl v Drážďanech a narazil na prodejnu Glashutte a tekly mi sliny jak bernardýnovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jakkoli mám GO hodně rád, musím u tohoto modelu projevit své zklamání. Na rozdíl od prvého příspěvku tohoto vlákna, kde jsou nesouměrně useklé číslice 2 a 10, se ke mně dostal model, kde je 2 celá, a 10 useklá. Ještě větší hrůza. NO nic, tyhle doma nebudou .... Foto z netu. Posuďte sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Si cimprlich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jsem. Od soudruhu z NDR chci vzdy jen to nejlepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se