Přejít na obsah

Omega Speedmaster Apollo 13 Silver Snoopy Award LE

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásný hodinky. Chtěl bych se dostat zdejších vlastníků jaká je většinou reakce nehodinkového okolí? Pro lidi co neznají příběh to může být něco jako pro mojí manželku - okomentovala to, jestli to je nějaké verze pro děti:-D

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mohu se zeptat, když vidím ty zoufalé pokusy o jejich získání a nabídky s cenami atakující nejeden kousek HH, jaká byla jejich MOC?

Odesláno

Mohu se zeptat, když vidím ty zoufalé pokusy o jejich získání a nabídky s cenami atakující nejeden kousek HH, jaká byla jejich MOC?

Já si myslím, že to není o zoufalých pokusech je získat, nýbrž o zoufalých nabídkách/cenách  :lol2: ... 20% nad rámec bych akceptoval, ale 100 a více %? Zase tak moc to člověk nepotřebuje, že :) ?

Odesláno

Jsem zvědav, jak to půjde časem, připomíná mi to zdejší vlnu s Nautilama...nejdříve byl problém naplnit pořadník a ve chvíli, kdy se vyrobily byl po nich podobný zájem, kdy kupující nabízeli více, než 2,5 násobek ceny, dnes jsou v cenách obdobných těm pořizovacím (+/- 10%).

Odesláno

Mel jsem objednany na 2 mistech, jedny byly k odberu, ale za me nemaji hodnotu ani tech 160t za ktery byly. Kdybych vedel, ze tady budete hystercit jak stara Blazkova, tak jsem Vam je nekomu vzal...

Odesláno

Mel jsem objednany na 2 mistech, jedny byly k odberu, ale za me nemaji hodnotu ani tech 160t za ktery byly. Kdybych vedel, ze tady budete hystercit jak stara Blazkova, tak jsem Vam je nekomu vzal...

Kdybych.... v tom je to caro :) :D :)

Odesláno

tak to vypada, ze jsem se mylil, protoze tohle silenstvi jsem necekal a moc tomu nerozumim. ja na nich nic supr spesl nevidim a ani ta velikost limitky ve srovnani s jinyma nevysvetluje ten cenovy narust.. zahada..

Odesláno

tak to vypada, ze jsem se mylil, protoze tohle silenstvi jsem necekal a moc tomu nerozumim. ja na nich nic supr spesl nevidim a ani ta velikost limitky ve srovnani s jinyma nevysvetluje ten cenovy narust.. zahada..

Pro mne jediný "infantilní" (nebo jedny z mála) hodinky, který bych si možná i koupil.

Odesláno

No nevim. Prodejni cena Nuatilu tady zacina na 35 a porizovaci byla tusim 25. To dle meho skromneho nazoru neni porizovaci plus deset procent. Faktem je, ze za 100 ci 50 uz je asi nikdo nekoupi, ale cenu si drzi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...