sashator Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tak ta fotka je opravdu hodně bídná, každopádně už delší dobu se mi líbí spíš coke, jak píše financ- zlatá, modrá, červená a černá je už moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Ty coke vypadaly teda o dost lip. Presne jak pisete, s pepsi je tam uz moc barev. Kdo objednal coke, rozhodne neprohloupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 ja to teda vnimam tak, ze pokud bych chtel coke, tak si poridim rolex. ty panam pro me maji smysl vyhradne tim odkazem na blue-red. pokud to bude hnusny, tak to proste pujde obratem na WUS.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 není to blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 pepsi, nebo coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Vem ty pepsiny a máš klid, stejně tě to k nim táhne...a prodávat se asi případně taky budou líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Právě nevím k čemu me to táhne, už jsem psal Billovi kolik bude stát luneta navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 To by me zajimalo, co ti napsal. Kdyz jsem se ho na to ptal na te predvadecce, tak tvrdil, ze nic navic nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Hlavně že napsal, Bill termíny nějak neresi At the moment we haven't determined if there will be any surplus parts to sell. We won't know until everyone has made their selections. If you can't wait then I would suggest changing your order. If you would like to change your order please confirm which model you want to change to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Sakra, myslel jsem, že to mám jasný - coke - a najednou mě začal nahlodávat červík s pepsinou. Do pytle :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tak mi to nedalo a poslal jsem Billovi meila: We will make a public announcement should we need to sell any extra bezels. Naturally the offer would only be made available to the pre-order customers. Thank you for your support of the Project GMT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Dear Tomas, The current status of your order # 08037 is: 3.0 Build In Process Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) za mě už je pepsi s giltem taky moc barevná a nejlepší mi pořád příjde pepsi s matným cifrem. Mám ale nějkou krizi a celkově mě to GMT najednou přestalo bavit, takže jsem to po těch letech se ztrátou pustil a radši si nechám nassau. Mimochodem bral jste někdo taky borealis estoril? Včera jsem rozbalil krabici a za ty prachy je to neuvěřitelný.. Minimálně mě to zcela zbavilo potřeby naskočit na projekt 300. Upraveno 13. července 2016 uživatelem dwg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Tak jsou doma, serial 004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 povídej, přeháněj. Jaký jsou naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Zatim se nemuzu rozhodnout, jestli je rozbalit a dat na ruku nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Hodinky patří na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Mít tak menší ruku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 https://www.chrono24.cz/all/mkii-keywest-gmt---black-gilt-pepsi--id4659252.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 https://www.chrono24.cz/all/mkii-keywest-gmt---black-gilt-pepsi--id4659252.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se