Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No vidiš, takže ty Helbergy daly skoro o kilák míň :)

Ne, Helbergy netestovaly na víc, protože to jejich zařízení neumožňovalo.

Veď to nemá logiku, čo píšeš. Nebudeme chváliť hocijaký dobrý výkon, lebo nie je jasné, či by ho nezvládol alebo dokonca neprekonal aj niekto iný. No flame.

Pokud nevím, jestli to není standard v této třídě, tak nebudu paf. Prostě tohle nikdo s jinýma WR1000m neudělal, tak nemůžeme vědět, jestli to není normální výdrž. To, že je to pěkná výdrž je pravda.

Odesláno

Jakto, ne? Nedaly skoro o kilák míň, jak píšu?

Nevím proč skončil test zrovna u hodnoty 240bar. Z protokolu, co koluje netem není vidět pokles tlaku, ale taky může být hned za touto hodnotou, nevím.

Položme si filosofickou otázku, proč to nikdo s jinýma WR1000m neudělal? :)

Protože je to celkem k prdu? Co já vím. Ono si zapůjčit ponorku, která snese takové hloubky asi nebude tak úplně zadarmo. Stejně tak testování extrémních WR hodnot.

Odesláno

Protože je to celkem k prdu? Co já vím. Ono si zapůjčit ponorku, která snese takové hloubky asi nebude tak úplně zadarmo. Stejně tak testování extrémních WR hodnot.

K prdu to určite nie je. Odhliadnuc od marketingu a podobných nezáživných vecí je to aspoň zábavné. A v porovnaní s lístkom z nejakého prístroja už ani nehovorím.

Odesláno

Nejvíc mě pobavili ty monterky, který měli Jabka na sobě v tom videu.

Jinak musím říct, že jsem s výsledkem 3284m na korunce fakt spokojenej....

Odesláno

znama story z WUS - gramblavec pred vstupom do sprchy daval dole darth tuny a ebli mu na kachlicky a praskol keramicky shroud. Bola debata ze preco praskol (hodinky bezali veselo dalej) namiesto toho preco si niekto kupi hodinky co vydrzia tri kilometre pod vodou a dava si ich dole ked leze do sprchy..   :)

Tak to je výborná historka :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...