siwi Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Pěkný to máš, Jiřino. Miluju fotovlákna. Sem se budu rád vracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Siwi: děkuji Přidán jednu která uz je v co mate na ruce Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Jiřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Jedna z dneška Siwi: děkuji Přidán jednu která uz je v co mate na ruce Tak ty jsou obě naprosto špičkové. Je vidět, že jsou to v prvé řadě potápky a k životu potřebují vodu. Hned to má jiné grády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Tak ty jsou obě naprosto špičkové. Je vidět, že jsou to v prvé řadě potápky a k životu potřebují vodu. Hned to má jiné grády. Děkuji moc pane. Od Vás fotografů to zahřeje A něco z dneška. Místo myslím poznáš PS.: já sem tak šťastný že jsem je neprodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Já nejsem žádný fotograf a ty to dobře víš. Místo se mi vybavuje, myslí, že už jsem tam někdy byl. A ty Seika ti závidím, proto neprodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Fotograf nejsi, ale fotky nás prostě spica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Ten odraz je fakt super, palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Kočky: samouk. Pokus omyl. Fotky miluji, takže se tak různé dívám a pak prostě zkousim. Ta digitální technologie mne nepřestává udivovat. A zkoušíš zatím moc hezky! Postprodukce ve Photoshopu nebo používáš jiný SW? P.S. V životě by mě nenapadlo, že můj nick může být autoopraven na "Kočky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) A zkoušíš zatím moc hezky! Postprodukce ve Photoshopu nebo používáš jiný SW? P.S. V životě by mě nenapadlo, že můj nick může být autoopraven na "Kočky". Moc se omlouvam. To ta T9 v telefenu Postprodukce Snapspeed a nějaké obyc android programy A párů fotek úplně bez uprav Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem Jiřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Tak neco pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 A ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Krasne fotky Jirko fakt ako od profesionala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Toulky Zlínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Už dlouho jsem nic nepřidal, tak to trochu oprášíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 MaxP.S.: prostě je bez odlesku nedokážu vyfiti ci fix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Tak neco málo z dneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Krasne fotky! Zaujaly me ty Jungansky, tech tu neni tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Junghansky jsou super na srazu jsem je měl na ruce a paráda velká,také jsem se velice divil,jak perfektně seděly POčka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Dlouho jsem se tady neukázal. Tak něco zase přidám, snad se bude líbit.A začneme mýma oblíbenýma Archimede Jinak foceno Sony A7RIII na Sony 55 1.8Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se