Luky Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 S Michalem jsme uzavřeli první obchod a vše na jedničku. Perfektní komunikace, rychlá platba, vše dle domluvy. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Skvelej a vstricnej obchod Diky a doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Perfektni a rychlej obchod, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Obchod jak z detektivky! Domluva: super, rychlá, jasná, Jednání: profi - Michal mi počkal, než se dokodrcám na východ. Všechno platilo! Střípky: domluva zněla na poslání $$ přes bank.aplikaci tak, abychom nemuseli šustit bankovkama. Ale z mé mobilní appky nešlo poslat. Naštěstí - připraven - vytahuju notebook - ani z internet. bankovnictví to nejde. Hovor s linkou - přesun povolen, ale okamžitá platba nelze. Uh fsck! Ok, nejsem včerejší - přihlašuju se do své další banky, $$ posílám .... a nic. Prachy fuč a na druhé straně nic. No oba jsme měli špatný pocit, ale slíbili jsme si čestný pyjonýrský, že v případě problémů na jedné nebo druhé straně nebudeme vyšilovat a kdyby se transakce vrátila, tak ji rozdělím a pošlu - přísahám - znovu. A vyšlo to. Teď už vím, že je lepší transakci rozdělit na menší částky, ty přijnou hnedle. Ufff. to jsme si oba oddechli. Management summary: Gooseman je gentleman, doporučuju k obchodům! Howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Další vybornej obchod. Diky a doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Velmi příjemné setkání a pokec při prvním obchodu. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Zapomněl jsem napsat, že i já jsem měl příležitost si na dálku zaobchodovat, všechno proběhlo v pořádku, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Mohu jen doporučit. Domluva na výbornou. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se