stenly04 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Abych se hned na začátek přiznal, nikdy jsem nebyl příznivcem této značky. Několik modelů jsem měl možnost dát na ruku, ale ta jiskra prostě nepřeskočila. Spíš jsem ujel na zn. Omega a poslední cca. 3 roky jsem vlastnil SMP. Začal jsem na modrých, starších bondovkách a pak přešel na novější, černou verzi. Po nějaké době jsem si řekl, že bych měl zkusit i něco jiného. Prodal jsem SMP a čekal, co mi brnkne do oka. Po jednom pivku :-) s jedním místním členem, který mi představil tento model jsem se zamiloval. Měl jsem v hlavě i nějaké TH, ale tyhle Colty mě prostě dostaly. Co k nim říci? O precizním zpracováním a úžasném AR se ani nemusím zmiňovat. Mám zápěstí 17,5 cm, ale velikost hodinek mě vůbec nevadí, ani při tomto "letním počasí" a nošení dlouhých rukávů (zimní bundy). Nastudoval jsem něco z historie zn. Breitling a jsem rád, že jsem vlastníkem značky s takovou historií.
Ardennius Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Kamaráde já Ti sakra gratuluju, že ses konečně posunul!!!! No teda jak hodinkově tak příspěvkově
Tomak Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Moc gratuluji k parádním hodinkám. I když mi tento model přišel po uvedení na trh ošklivý, tak teď jen lituji, že není ve velikosti do 42mm - 100% bych si je pořídil.Líbí se mi víc než ty nové, řekl bych, že jejich dial bude naživo působit plastičtěji.
mery Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Gratulace k pěkným Coltům! Když si dívám na svoje starší Coltíky, tak čím dál víc přemýšlím o větších cibulích, protože těch 40 mm na moji 21 cm ruku mi začíná přicházet málo... Pro změnu mám ale v hlavě opačný kurz - od Béček k Omegám
siwi Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Přidávám se ke gratulantům. Colty byly typ, který mě přivedl ke značce Breitling. I když jsem nakonec skončil u SO :-D
stenly04 Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Všem děkuji za Vaše ohlasy.Akam: má to vůbec cenu ten avatar měnit? Stejnak se k bondovkám zase vrátím :-)Ardennius: díky za zasvěcení do béčkového světa Tomak: jsem zvědavý co na ně budeš říkat až je uvidíš naživo. Určitě budeš příjemně překvapený i tou velikosti, ikdyz jsou to 44
NAO Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 V jednoduchosti je krása. Gratuluji k moc pěkným hodinkám.
stenly04 Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Tak po delší době užívání musím opakovat, co jsem již napsal. Velmi pohodlné nošení a hlavně design, co se neohledí. Stále spokojenost :-)
Rufanius Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Gratulace jsou nádherný, taky pošilkávám po stejné značce ale jiný model :-)
M3maniac Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Gratuluji a musím konstatovat že u mě to kdysi dávno vypuklo právě pohledem na Bečka...paradoxně ani jedny nemám a jedinej model pro kterej mám slabost je Navitimer.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se