Strocek Odesláno 2. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 dělník (501 a IR) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Konečně jsem sehnal ve velikosti 12 a sedí, jak prdel na hrnec :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Fungl nebo v záběhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Jsou v zabehu. Ja jsem hledal tuhle verzi 875, ktera ma cerne dirky a hlavne takovou vic zlutohnedou barvu a jsou uz starsi. A sedli skvele a uz jsou mekoučký, takže cajk :-) Upraveno 3. října 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Jo ta je hezčí . Mě se líbí víc do červena. Mám je zase v plánu (8131) to už budou 3. ty samý, akorát v jiný velikosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 No ja zatim zustanu u jednech................ i kdyz IronRangery uz me nejakej pátek straší no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Neboj to přijde . Ty IR sou praktičtější. Ta bílá podrážka je hned zasraná a jestli jezdíš autem, tak ty koberečky špiněj bílý paty jako kráva. Letní koberce sou teda lepší, ale ty zimní gumový špiní po první jízdě. A nebo mít řidiče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 To mi neva. Ja je tak jako chci sedivi, ta beloba moc svítí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Sedli, šediví; náčelníku, vy v práci něco slavíte! Upraveno 3. října 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 To pisu v tenzi vole, no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Frantiku jak se v nich cítíš co se týče šířky. Máš klasickou šířku D nebo rozšířené EE. Mám taky nohu 47, ale mám celkem obavy že mi třeba zničí malíčky. Mohl by někdo z déle užívajících zhodnotit výdrž podrážky ? Dost chodím, tak aby podrážka nezmizela třeba po jednom tisíci kilometrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Frantiku jak se v nich cítíš co se týče šířky. Máš klasickou šířku D nebo rozšířené EE. Mám taky nohu 47, ale mám celkem obavy že mi třeba zničí malíčky. Mohl by někdo z déle užívajících zhodnotit výdrž podrážky ? Dost chodím, tak aby podrážka nezmizela třeba po jednom tisíci kilometrech.Do šířky se ti roztáhnou, to se neboj. Ale nepočítej více jak s tisícem kilometrů u té podrážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Mam šířku D a ideální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 A tisíc kilometru nikdy nenachodim, vod čeho mam auto :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 blueberry muleskinner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Není to exkluzivka pro Asii? Jestli jo, jak ses k ní dostal?Mimochodem, nevíte kde se dají koupit levněji Red Wingy? V US mají STP a NR, kde kupují třeba za 150 babek nové, ale v Evropě jsem o ničem takovém teda ještě nesmyšel. Teda jen END Clothing, ale nevím zda to je duveryhodný e-shop. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Já teď objevil kolaboraci red wing a new balance. https://www.redwingamsterdam.com/product/997-new-balance-red-wing-collaboration/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Kolaborujou taky s timex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Kolaboranti kam se clovek hne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Ty botasky mi příjdou předražené. Spíše zajímavá je teď kolaborace ze které vyšly Climbery. Škoda, že byla použita pull-up kůže(černá a když se poškrábe, je pod tou černou hnědá barva, která výjde na povrch. Takže máte dvoubarevné boty.) Mají je dokonce na DenimHeads. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se