Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Neboj to přijde  :) . Ty IR sou praktičtější. Ta bílá podrážka je hned zasraná a jestli jezdíš autem, tak ty koberečky špiněj bílý paty jako kráva. Letní koberce sou teda lepší, ale ty zimní gumový špiní po první jízdě. A nebo mít řidiče.   B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frantiku jak se v nich cítíš co se týče šířky. Máš klasickou šířku D nebo rozšířené EE. Mám taky nohu 47, ale mám celkem obavy že mi třeba zničí malíčky. Mohl by někdo z déle užívajících zhodnotit výdrž podrážky ? Dost chodím, tak aby podrážka nezmizela třeba po jednom tisíci kilometrech.

Odkaz ke komentáři

Frantiku jak se v nich cítíš co se týče šířky. Máš klasickou šířku D nebo rozšířené EE. Mám taky nohu 47, ale mám celkem obavy že mi třeba zničí malíčky. Mohl by někdo z déle užívajících zhodnotit výdrž podrážky ? Dost chodím, tak aby podrážka nezmizela třeba po jednom tisíci kilometrech.

Do šířky se ti roztáhnou, to se neboj. Ale nepočítej více jak s tisícem kilometrů u té podrážky. 

Odkaz ke komentáři

Není to exkluzivka pro Asii? Jestli jo, jak ses k ní dostal?

Mimochodem, nevíte kde se dají koupit levněji Red Wingy? V US mají STP a NR, kde kupují třeba za 150 babek nové, ale v Evropě jsem o ničem takovém teda ještě nesmyšel. Teda jen END Clothing, ale nevím zda to je duveryhodný e-shop.

Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ty botasky mi příjdou předražené. Spíše zajímavá je teď kolaborace ze které vyšly Climbery. Škoda, že byla použita pull-up kůže(černá a když se poškrábe, je pod tou černou hnědá barva, která výjde na povrch. Takže máte dvoubarevné boty.) Mají je dokonce na DenimHeads.

Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...