zrno Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Když mě jsou všechny rw úzký a přetejká mi noha přes stelku tak musim nosit svý mc , sice jsem si chvili zvykal na šířku mezi švy na předním dílu a tloušťku matroše ze kterýho jsem je ušilSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Před hodinou, krutor napsal: Mate nekdo tip na kvalitni tkanicky? K botum (ne Red Wing) jsem dostal kozene a ty jsem urval pri druhem zavazovani. Pak jsem jeste pred koronou obesel 10 obchodu a vsude maji ty same smejdy. Koupil jsem v pracovnich potrebach aspon nejake obycejne, ale uz vypadaji bidne. Akorat nechci at ty tkanicky stoji jako pulka bot. Kupoval jsem už 2x kožený v Denimheads a vydržely 3 roky před 57 minutami, zrno napsal: Když mě jsou všechny rw úzký a přetejká mi noha přes stelku tak musim nosit svý mc , sice jsem si chvili zvykal na šířku mezi švy na předním dílu a tloušťku matroše ze kterýho jsem je ušil Sent from my iPhone using Tapatalk jak dlouho si je rozcházel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 6 minutami, Moty napsal: Kupoval jsem už 2x kožený v Denimheads a vydržely 3 roky jak dlouho si je rozcházel? No asi 3-4 dny max , ono kopyto namíru a všechny přechody materiálů plynulý jsou prostě znát. Materiál je teletina z německé koželužny co dělá pro Hermes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Myslíš tu přepravní společnost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 30 minutami, Strocek napsal: Myslíš tu přepravní společnost ? pro tuhle https://www.hermes.com/cz/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 byl jako for Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Chtěl bych se zeptat - ošetřujete nějak i tu koženou stélku? Nebude popř. vadit, když ji namažu tím RW Natural Boot Oil. nebo doporučujete něco jiného? Po 3+ letech je už lehce ztvrdlá a nechci aby mi časem praskla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Neosetruju a zatim nepraskla ani u jednech bot, coz je bratru 2-5 let nohach a potim se dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) V 14. 11. 2020 v 16:14, Sebonaut napsal: Chtěl bych se zeptat - ošetřujete nějak i tu koženou stélku? Nebude popř. vadit, když ji namažu tím RW Natural Boot Oil. nebo doporučujete něco jiného? Po 3+ letech je už lehce ztvrdlá a nechci aby mi časem praskla... Osetruju přesně tímhle olejickem. Ale zlehka! Ne po litrech Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem fil69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Díky pánové! Já to tedy asi raději zlehounka máznu tím olejem... Přece jen je to kůže a ta by se měla čas od času promastit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 a nebude ti pak v tom klouzat noha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Teda mazat boty olejem uvnitř by mě nenapadlo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rip Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Pracujete ve svých pracovních botách? Po každé větší zátěži je náležitě ošetřím, omytí mýdlovým roztokem, konzervace sloním tukem. Takhle mi dobře slouží už 20 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 My tady nepracujeme Ale máš je moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Ja v nich pracuju skoro denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Já se vždycky těším, až si je po práci obuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 A jaký nosíš boty v práci? Já IR nosim v práci normálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Na dispečinku zdravotní nazouváky a v terénu Hi Tec Magnum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Mám to vobráceně do práce Lowa Zephyr. Magnumy mám taky, ale jak jednou člověk vobjeví Lowy Zephyry, nechce už nic jinýho. No a v práci nasadim IR. Jezdim autem a ty IR nemám tak rozšláplý, takže se mi pohodlnějc řídí v těch Lowách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Po roce a půl.. Rozhodl jsem se neolejovat, abych zachoval barvu. Používám transparentní krém (myslím, že je na vodní bázi) Geox diamant. Boty nezměknou, tak jako po použití Natural Oil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se