bobi Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Byl to docela fofr.PPLka botky přivezla už včera ráno. A dneska navečer dorazila zase moje maličkost Objednal jsem o číslo menší (41) než kupuji normálně.Jsou trochu festovější,ale pokud maličko povolí,tak by to mělo být O.K. No a v těch "spojích" se to zdá být taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Já ještě furt nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Mno,do Berouna to je přeci jen o kousek dál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Tak už jsem se dneska taky dočkal.. Sedí pěkně,nikde nic netlačí, neskáče,snad to bude ok. Vzal jsem UK47, běžně UK 48,noha 29.7. tož uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Teď mi psali z PPL, že převzali balík... Tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Si dávaj docela na čas. Já v sobotu ještě objednal čuki a PPLka píše: zásilka je v evidenci,ale zatím o ní nic nevíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Já objednával ve čtvrtek ráno,dorazily dnes. Zrovna jsem je vzal na procházku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Hoši vy mě tak serete ... Manželka kroutí hlavou, proč jsem si koupil ty samé boty co mám, jenom v jiné barvě... Ale tak ty první jsou z roku 2014, tak už mají nárok na důchodek... Je to hrozné tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Objednáno ve středu, od pondělí doma. Akorát nevím, které nechat. Původně jsem si byl jistý, že beru 2950, ale chukky překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 za mě 2950, ale nic se nestane, když si necháš obé, nic to nežere a chodit v něčem musíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Podle mě kdo nemá RW, tak neví co je žít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Zapomněl jsem vám poděkovat za tohle vlákno. ženská včera: co to zas máš?...No, komisňáky z USA. Co to stálo? No,víš......ale byly v akci ! .... je na mě hodná a pochopila to... Ale vážně,jsou super a hezky voní.Připomnělo mně to dobu,kdy jsem si před cca 20 lety kupoval své první glady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Moje paní mi povídala, není ti blbé chodit pořád v jedněch botách? Tak si, prosím tě, kup ještě jedny, ale ať nejsou stejné..... A nedávno mi povídá, vidím to na ještě jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Chukka jsou už taky doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Poprvé v životě mě napadlo se zaměřit tak nějak na ty mé hnátnice.Sedím si tu v té naší pergole,sejry hozené na druhé židly a čumím jak puk.Ty "defekty" tam jsou docela zřejmé.Hmm,čert ví,že by věkem?No,nevím,snad to je +-normální?Viděl jsem i horší (i na foru). Ha ,ha, jeden se nesmí fakt moc prohlížet,pak to leze na mozek a Bůh ví kam ještě ... a jeden delší prstík u nohy zase tolik ostudy nenadělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Bobi, je Ti dobře?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 To si skoro říká o vlákno Jaké máte nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se