Roman I. Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Snad mi prominete, že to nejsou red wings. Ale simysim, že sem trochu patří. Engineer boots Chippewa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Určitě ne! Já se rád podívám na konkurenci a hlavně, my se konkurence nebojíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Myslím, že můžu trochu srovnávat, těžko říct, jestli jde o konkurenci. Mám 4 x red wing (black smiths, iron ranger, round toe 3452), wolverine 1000 miles, Alden 405 indy a Chippewa engineer boots a každá ta bota je taková svébytná a na noze se chová jinak. Wolverine jako pírko, indy super nejlepší materiál a pevná bota, co drží fest, 3452 RW měkkoučká stejně jako chippewa, fireman nezničitelná křuska. Iron ranger a black smiths mě moc nebaví kvůli tvrdé podrážce. Spíš než konkurenci bych je viděl jako širší rodinku. I se narodily podobně Wolverine 1883, Alden 1884, Chippewa 1901 a Red wing 1905. Všechno nezničitelné křápy, Indy boot o parník jinde kvalitou, ale mám je rád všechny a čas od času je střídám. Na prd je, že jsem závislý na martensech, po těch sahám instinktivně nejčastěji. Holt nejsou to kotníkáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Sváteční péče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března V 18. 3. 2024 v 20:53, Roman I. napsal: Snad mi prominete, že to nejsou red wings. Ale simysim, že sem trochu patří. Engineer boots Chippewa. Tyjo, to vypada jako kříženec moc toe a engineer... jak se ti v nich chodi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna (upraveno) Je to spíš frajeřinka, když má člověk náladu. Chodí se v nich velice pohodlné. Trochu pakárna je nazouvání. Rozepnout pásek, vlízt do nich, zatáhnout pásek. Přehrnout nohavice. Ale když je člověk James Dean, musí to pro image dát . Upraveno 2. dubna uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna před 2 hodinami, Roman I. napsal: ...... Ale když je člověk James Dean, musí to pro image dát . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Pod vlivem zdejšího loutkaře a na základě tvrdého psychického nátlaku jsem se vcelku pružně zamiloval do těchhle kousků, dnes od rána prošlapuju...už jen nákup byl skvělej pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna To mi povídej, prvně jakože hodinky, potom boty Red Wing, pak RAW jeansy a tomu samozřejmě košile. Naštěstí jsem odolal bundám Barbour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 11 minutami, Diamondking napsal: Naštěstí jsem odolal bundám Barbour. A nejaké parfemy nevyskusas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 19 minutami, Diamondking napsal: To mi povídej, prvně jakože hodinky, potom boty Red Wing, pak RAW jeansy a tomu samozřejmě košile. Naštěstí jsem odolal bundám Barbour. Témata jeans a bundy zatím zabedněně ignoruju, zato jsem uvízl v lepkavé sítí parfémů...ještě dva týdny zpátky jsem si říkal, že Hugo Boss strop. Svět je tak nebezpečné místo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 14 minutami, ivan_989 napsal: A nejaké parfemy nevyskusas? Neee, na to fakt nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 50 minutami, Diamondking napsal: Neee, na to fakt nejsem... Aj ja som si to myslel. A nejaké raw gate,košele a bundy mu boli fuk. Až kým som sem nedošiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 5 minutami, ivan_989 napsal: Aj ja som si to myslel. A nejaké raw gate,košele a bundy mu boli fuk. Až kým som sem nedošiel. ano, tento vývoj událostí je mi povědomý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 41 minutami, Bukoowsky napsal: ano, tento vývoj událostí je mi povědomý Jo. A zrazu mam aj nejaké Barbour bundy, Loake boty, zopár nožíkov atd. A na RW si cvičím pevnú vôľu, že nikdy nič také mať nebudem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Chtěl jsem taky komplet chronomag uniformu, tak jsem šel vomrknout Bábe bundy do Karlína a nebylo mi to. Maj prostě divný střihy, co model to jinej střih (pochopitelně), ale i jinak velikosti než bys čekal. A to jsem tam šel, že si jako nějakou vodnesu a za ty prachy jsem si pak říkal, že nebudu přistupovat na kompromisy. Nemám problém dát za to ty kačky, ale musí to sedět. Možná když bych vyzkoušel všechny možný modely a nakombinoval třeba slim ve větších velikost nebo tak něco, tak třeba by sis vybral, ale tolik toho tam neměli a klasiky jako Bedalka aj. mi neseděla velká nebo malá nic mezi tim. Takže v tomhle mám ještě restík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Zkus ashby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Konečně přestávají vedra a bude počasí na RW dnes trochu krému, nový tkaničky a vložky. BTW. pořád platí, že kdyby měl někdo Blacksmithy vel. 43 a potřeboval vel. 44 tak se můžeme domluvit na výměně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Taky už jsem šel kolem botníku a oprášil svatou trojici 875 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Parádní sestava 875 a furt mě mrzi, ze jsem je prodal jak je vidím. Mam sice Backman, ale 875 jsou takový víc proste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se