vwtyp11 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Vy kluci s Red Wingama jste jak kluci s Damaskama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 No jo, mas pravdu Viktore. Jeste horsi tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Ttrošku odbočím. Kluci přemýšlím k RW o nějaký zimní bundě, padla mi do očka tahlehttp://www.denimheads.cz/shop/detail/161/1451/Ten-C-Deck-Parka-Foresta#.VmMS87jhC9J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Ty Te roztrhaj:) Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Presne tu jsem si zkousel uz minuly rok a je hodne paradni pri vetsi zime se da nakombinovat, ale radsi to vyres v sekci bundy.Kazdopadne jsem nakonec koupil CG.Ttrošku odbočím. Kluci přemýšlím k RW o nějaký zimní bundě, padla mi do očka tahlehttp://www.denimheads.cz/shop/detail/161/1451/Ten-C-Deck-Parka-Foresta#.VmMS87jhC9J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Něco takového si vždycky bral můj děda, když šel v zimě se smetím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Presne tu jsem si zkousel uz minuly rok a je hodne paradni pri vetsi zime se da nakombinovat, ale radsi to vyres v sekci bundy.Kazdopadne jsem nakonec koupil CG.co je CG? jako byl to fór... A docela mě překvapila ta polní bunda klasická od Alpha Industries M65, která je origo za pár litříků, že stejnej model ušijou Italové a šupho za 29 kůlůhttp://www.denimheads.cz/shop/detail/161/1117/Ten-C-Field-Jacket-Nero#.VmNa3bjhC9I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 CANADA GOOSEco je CG? jako byl to fór... A docela mě překvapila ta polní bunda klasická od Alpha Industries M65, která je origo za pár litříků, že stejnej model ušijou Italové a šupho za 29 kůlůhttp://www.denimheads.cz/shop/detail/161/1117/Ten-C-Field-Jacket-Nero#.VmNa3bjhC9I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Moda si žádá oběti jen ti nevím je to šašek nebo má koule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tak důchodky dnes dorazily. Zkusím se přemoci a nechat to až na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tak jsem to tak napůl vydržel a napůl nevyržel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 A co? Jak velikost? Malý? Velký? Akorát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Zatim to byla jen rychlovka v kanclu a zkousel jsem jen tu jednu, ale myslim ze OK. Ale nebyla to strelba od boku, celkem peclive jsem je zkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Jsou super,presne tyhle chci taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tak prvni spacir OK, zitra mozna risknu něco delsiho. Jo, jsou dobry, dost dobry. Ale chtelo by to něco k nim. Napadlo me treba ze by k nim mohlo pasovat cislo 5513. Pochopitelne na kuzi stejny jako ty boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) To je nejlacinejsi efekt, jakej je - jakoze stejnej reminek a boty. Trapne, nenapadite. Este k tomu stejnej vopasek a ses jak cukromet. Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Ale houbelec. Mozna jedny bez tahu u me skonci, tak je to takova znouzecnost. Ale jestli mas tah navic, tak dej vedet, muzeme to probrat u toho mizernyho guinnesse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) Na co hodinky? Správnej Red Wing fanda se přece musí orientovat podle polohy slunce. Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak jsem je vzal na celodenni vylet, jehoz cilem byla 2hodinova zubni operace. Proste jsen si rikal, ze kdyz uz budu mit rozrezanou hubu, tak muzu mit este vodreny nohy. A vono nic. Teda huba je rozrezana, resp.zasita, ale botky uplne v pohode. Asi budeme kamosi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se