Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Reklamace bot je občas na více kol. Taky už jsem dostal podobné vyjádření u Keen sandálů (které by z principu měly vydržet více než jiné boty): Závada byla způsobena nadměrným opotřebením/nošením a navíc byly boty používány i po výskytu závady (což nešlo, neb praskly nitě držící pásek a bez něj prostě boty nešlo nosit).

Právník jim poslal nesouhlas s vyjádřením (za znalcem jsem ani nešel) a reakce obchodu byla: Reklamaci i nadále neuznáváme, ale v rámci korektních vztahů vám vrátíme plnou cenu. (Tipuju že nechtěli riskovat následnou úhradu vzniklých nákladů.).

Žádnýho právníka nemám, tak bych ho musel stejně zaplatit, tak rovnou zkusim toho znalce, za tipuju 1500 mi to stojí. 

Jak jsem psal, celý to na mě působí tě odpálit a kdo neuhne, tak asi vyhraje, ale samozřejmě záleží na vadě a tady si teda sem jistej, že sem nic nezkurvil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strocek myslel jsem, že tady řešíme pouze Red Wingy??? 

Podobnou věc s Adama mi udělali někdy před 20 lety v Leiser za Prašnou bránou, nebyl jsem vůbec statečnej, vzal jsem je a hodil do koše (stály tenkrát ke dvoum litrům, což byly v té době docela velký peníze), od té doby když vidím Ady, tak na ně plivu i dětem jsem je nikdy nekoupil. Vím, že tím Adidas nepoložím na lopatky, ale do té doby jsem byl jejich velký fanda a možná jsem nosil i jejich trenýrky, jak jsem tu značku miloval.

Rada ode mě, kupuj pořádné kožené boty na běžné chození a na sport boty určené ke sportování atd.... 

Red Wing dobrá bota na práci, blbá na turistiku...

Odkaz ke komentáři

tak vono se občas zabrousí i někam jinam a nemyslim si, že by se mělo zakládat nový vlákno na něco kde se dá zeptat i jinde. Myslim že se tady řešily bundy, fusekle, košile aj. Dík za radu a dvoje erwéčka mám a třetí pochystám časem. To že tě v lejzru vypekli, myslim, že tam snad ještě je, taky jsem tam tenkrát nakupoval, tak za to Ády nemůžou. Jinak mi pořád přijdou ty kecky k těm kraťasům a teplákům lepší jak moc toe... IMHO pochopitelně

Odkaz ke komentáři

Hele, nechci ani polemizovat o vhodnosti a nevhodnosti různé obuvi. Ady a podobné boty v sekci Co nosíte(tentokrát na nohou..., vždy přeskočím s tím, to mě nezajímá a pokochám se obrázky, co si kdo objednal třeba od třeba Loake nebo někoho jiného, přečtu dobrou radu od Zrna atd...

Sem chodím proto, že dostanu dobrej tip, jakej si koupíš třetí pár RW, kterej olej je na který boty dobrej nebo kdo s kým vyj..al, případné slevy. 

Já dneska koupil olej na kůži Elaskon, chci s tím napustit starou koženou montér brašnu co jsem našel po tátovi na půdě. Pokud se osvědčí tak zkusím napustit svoje 1907. Třeba mi někdo napíše ty vole to ani nezkoušej nebo si je zkuř..š. Proto jsem reagoval na tvůj příspěvek. Přeju ti ať ta reklamace dobře dopadne, držím palce.

Odkaz ke komentáři

Jo v poho, to jako nebylo něco, že se teď bude řešit jenom moje reklamačka, ale byl to nához jestli někdo něco neví jak to chodí s neuznanou reklamací. Jednu reklamaci na RW jsem tady řešil na začátku a dopadla dobře. Jinak co kdo k tomu věděl a chtěl, tak postnul a můžem řešit dál bagány.  ;)

Odkaz ke komentáři

Je to mmj. i vibramka podrážka, tak bude asi i příjemnější. Někdo (asi Zmizík tušim) na to nadával, že ta hladká je docela tvrdá. Ještě uvidím, pořád je to ve fázi hodně předběžnýho výběru  :)

Jo, tak tvrdá je, pocitově tenká. Oproti 875 nebo Rover nebe a dudy

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem byl v Berlíně a objevil Red Wing Women´s Store, kdyby někdo měl zájem pro své drahé polovičky, Almstadtstraße 1-3, 10119 Berlin. A o kus dále na Almstadtstraße 35, je origo Red Wing opravna. Dodací lhůta a zasílání do ČR nevím, jenom jsem to zahlédl, když jsem jel kolem a hledal flek k zaparkování.

Odkaz ke komentáři

Asi před měsícem a půl jsem pořídil svoje první RW. Jsou to Work Chukka. Koupil jsem je o půl čísla menší, než normálně nosím a udělal jsem dobře. Po těch šesti týdnech nošení se roztáhly a je tam i rezerva na silnější fusekle, když je teda moc nedotáhnu tkaničkama. Na nohu se přizpůsobily dobře, nikde na noze netlačí. Jenže, mají tvrdou stélku nebo podrážku a docela je to cítit. Trochu mě pak bolej chodidla nebo plosky, abych byl přesnější. 

Mám to řešit nějakou měkkou vložkou do bot nebo mám ještě vydržet a šlapat, ono se to časem poddá? Ono to není nějak hrozný, pokud mám boty na noze půl dne, ale po celým dnu se už těším, že je doma sundám.

Kluci zkušenější poraďte.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem MC vytáhnul kvůli počasí. Já je jako šetřil kvůli tý bílý podrážce, ale pak sem si říkal, že na to seru a prostě je nosim. Vono by člověk neměl bejt takovej cimprlich a hlavně, někde tu patinu získat musej, že jo.  Ale pořád koukám na ty IR 8086 a co jsme našel, tak všude jsou velikosti označený D co to znamená ?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, neobjednaval zde nekdo RW v sirce EE na uzemi EU? Mam sirsi nohu a moje dosavadni irony a moc se docela tezko rozchazely. Pokukuju po beckmanech a vsiml jsem si, ze v ameru jsou k dostani v siroke verzi, ale v evrope je nemuzu nikde sehnat. Tak kdyby nekdo vedel, dejte vedet. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...