Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
  V 23. 9. 2015 v 9:14, JanNovakJan napsal:

Nejde o to, co si může nebo nemůže koupit dělnický lid, ale o Elton hodinářskou, ne? Nebo snad Škoda Mladá Boleslav také produkuje jenom luxusní modely s odkazem, že si dělnický lid může chválabohu koupit co chce, třeba něco z produkce Korea, Japonsko apod.? U těch hodinek Prim je navíc ještě problém, že jejich luxus ocení nanejvýš patrioti, jinak se zájemci o drahé hodinky podívají spíš do Swiss modelů (nemluvě o tom, že část Primek má přímo ETA strojky, kde už vůbec nechápu, kdo to kupuje, když za ty peníze má rovnou Swiss made). Osobně bych si třeba manuální Primky s in-house strojkem v ceně kolem 10000 korun koupil, ale víc bych za ně nedal. A že by to v NMnM neuměli konkurenceschopně vyrobit? Tomu nevěřím. Tedy v porovnání s levným čínským hnusem typu MPM tomu nevěřím zcela určitě.

už dost cigi, nebo mě to roztrhne, to je náběh na flame par excellence 

a pokud jsi hudba z marsu, jak píše bertík tak věz, že na primkách jsou luxusní jenom ty píár kecy a na škodovkách není luxusního vůbec nic, vlastně snad jen to, že nesklouzli k reklamám ala hundaj

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

V 23. 9. 2015 v 9:29, Bert napsal:

Svatá prostoto, doufám, že jsi Cigi. Jinak máme na fóru dalšího marťana...

Proč bych měl být hned Marťan nebo nějaký cigi nebo kdo? Je tady diskuze, tak jsem napsal svůj názor. Stejně jako ty píšeš svůj a neznamená to, že když s ním jiný nesouhlasí, tak tě začne verbálně napadat. Trochu tolerance by neškodilo.

Odesláno

V 23. 9. 2015 v 9:54, tolja napsal:

už dost cigi, nebo mě to roztrhne, to je náběh na flame par excellence 

a pokud jsi hudba z marsu, jak píše bertík tak věz, že na primkách jsou luxusní jenom ty píár kecy a na škodovkách není luxusního vůbec nic, vlastně snad jen to, že nesklouzli k reklamám ala hundaj

Psal jsem, že bych za Prim dal nejvýš 10000 korun, takže z toho snad lze usoudit, že je ani já za nějaký luxus nepovažuji. Asi jsme si dost dobře nerozuměli :)

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 11:58, JanNovakJan napsal:

Proč bych měl být hned Marťan nebo nějaký cigi nebo kdo? Je tady diskuze, tak jsem napsal svůj názor. Stejně jako ty píšeš svůj a neznamená to, že když s ním jiný nesouhlasí, tak tě začne verbálně napadat. Trochu tolerance by neškodilo.

V 23. 9. 2015 v 12:00, JanNovakJan napsal:

Psal jsem, že bych za Prim dal nejvýš 10000 korun, takže z toho snad lze usoudit, že je ani já za nějaký luxus nepovažuji. Asi jsme si dost dobře nerozuměli :)

a je to jasné, není to náš milý enfant terrible cigi, a já si to tak moc přál, škoda   :crying_anim:

Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 11:58, JanNovakJan napsal:

Máš pravdu. Po přečtení Tvého názoru na schopnost Primu něco relativně levně vyrábět: .... Osobně bych si třeba manuální Primky s in-house strojkem v ceně kolem 10000 korun koupil, ale víc bych za ně nedal. A že by to v NMnM neuměli konkurenceschopně vyrobit? Tomu nevěřím...... si už nemyslím, že bys byl z Marsu. Jsi odněkud z větší dálky.

Odesláno

Já dnes asi budu jen rejpat, ale: Hirošima, srpen 1945. A k tomu laserová technologie? Nedej bože ještě v kontastu s rádoby antik číselníkem a ručkami. To není to pravé ořechové. Co třeba tak trochu rytí? A tím nemyslím na podzim na zahradě. Asi bych jim odpustil pulzní rýtko. Nebo co třeba leptání? Zkrátka cokoli jiného, než levný a zprofanovaný laser.

Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 15:30, Bert napsal:

Já dnes asi budu jen rejpat, ale: Hirošima, srpen 1945. A k tomu laserová technologie? Nedej bože ještě v kontastu s rádoby antik číselníkem a ručkami. To není to pravé ořechové. Co třeba tak trochu rytí? A tím nemyslím na podzim na zahradě. Asi bych jim odpustil pulzní rýtko. Nebo co třeba leptání? Zkrátka cokoli jiného, než levný a zprofanovaný laser.

Hodinky jsou vyrobené podle zadání japonského obchodního partnera

Odesláno

Tak to se pak můžeme vykašlat na hodnocení těchto hodinek, či diskuzi o nich, a smést veškerou polemiku ze stolu tímto prohlášením.

Návštěvník tolja
Odesláno

Japonec, nejaponec, proč ty hodinky nemají porcelánový číselník? Když k plechovému číselníku přidám použití nejlevnější technologie na grafiku dýnka a srovnám to s požadovanou cenou 82 K tak se  :lol2:

Odesláno

Bert: :lol2: černý humor

Mě osobně přijde pouzdro OK (+ body za korunku, že nepoužili klasickou), grafika cifru taky (font bych si asi uměl představit o něco lepší), ručičky dle fotek se mi líbí hodně. Laser na dýnku naopak vůbec, bral bych něco plastičtějšího. S cenovkou kolem 30k by to bylo OK, takto moc ne. Kupce si to najde, ale to je věčné téma.

Jak píše tolja, smalt na cifru by si to zasloužilo sakramentsky a trochu by to ospravedlnilo tu cenovku

Nápad dobrý, provedení Elton a neb excelentní ukázka jízdy na mrtvém koni

Odesláno

Smalt na cifru je tak nepraktickej, že na hodinkách na nošení bych ho nechtěl určitě. Tyhle hodinky se mi líbí, snad nad tou sedmičkou bych kroutil hlavou, ale vstřebal bych ji. Ručky super, korunka pěkná, pouzdro nezapře příbuznost s jinými PRIMkami, ale to nevadí. Na vodotěsnost bych moc nehrál, to ryté safítové sklo je zvláštní- no proč ne? Co nevstřebám je samozřejmě cena. Podobné hodinky s velmi spolehlivým strojem můžu mít v německé kvalitě za zlomek ceny od výrobců, kteří si na nic nehrají a dělají dobrou hodinařinu. Sice se nevezou na příběhu světové tragédie, ale to od hodinek ani nevyžaduju.

Odesláno (upraveno)

To je ale úlet !  I v rámci primu. Mars je na to fakt moc blízko ....

Já nevím, jak se k tomu postavit, na vtípek je to příliš cynický, na vážně myšlený příliš groteskní. Nejvíc ze všeho mi to připomíná takové ty bezradné něčemu křečovitě věnované ze zbytků ve fabrice složené primky z osmdesátých let, jako F1, jelena s větví místo kříže ...... vůbec mne nenapadá příležitost, kde bych se s nima necítil trapně.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)
  V 23. 9. 2015 v 17:03, cigi napsal:

...... vůbec mne nenapadá příležitost, kde bych se s nima necítil trapně.

Raději nic, to by bylo moc černý. Dnes v mém rozpoložení dosahuje můj sarkazmus hodnoty 10 procent Zmizíka ...

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 17:21, Bert napsal:

Raději nic, to by bylo moc černý. Dnes v mém rozpoložení dosahuje můj sarkazmus hodnoty 10 procent Zmizíka ...

To jsi teda úplně radioaktivní a kdyby ses kous tak umřeš :cigar:

Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 17:43, straspol napsal:

To jsi teda úplně radioaktivní a kdyby ses kous tak umřeš :cigar:

:lol2: :lol2: :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...