tano Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Dle mne nejsou ostre, kdyz jsem ho zkousel v Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) To je prave ono,myslim,ze kdyby sis ho uz koupil,nechtel by si ho sundavat.Predpokladam,ze sam by si ho tam zpet tezko daval,ze?Pokud jsem tedy spravne pochopil to jeho vsazovani ve fabrice...No,kdo jinej by za nej mel vyvalit takovej ranec,nez ten,kdo timhle brandem zije.Jsem zvedavej,jaky budou ohlasy treba po roce noseni.A propos,o kolik se zvysi vaha? To jsi pochopil spatne. Do fabriky se hodinky pasilaji kvuli tomu, ze se na tvuj konkretni kus budou individualne vyrabet koncove dilky tahu. Hodinky ti potom poslou zpet i s tahem, ktery si muzes sundavat a nasazovat dle libosti jak chces.Ja jsem to myslel tak, ze ten tah je opravdu pekny a uz bych nemel potrebu jej sundavat, protoze s tahem to vypada proste nejlepe. Vaha je cca 160g, coz je pohoda. Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 To je sice pekne zistenie, ze najlepsie vyzeraju na tahu... to plati pre vacsinu hodiniek podla mna... ale, hmotnost ide hore, tah sa zarezava, nemoznost zmeny velkosti pocas dna... a nehovoriac o velkych inkrementoch v nastaveni u damaska. Ale stve ma to, chcel by som ho tiez, rad by som si priplatil ale tieto veci a obavy ma asi nepustia dalej.... :-( Asi proste budem na veky netahovy koziar a gumák :-) Ale suhlas, na tahu su paradne... ps: velmi by ma zaujimalo, nakolko su vnutorne hrany ostre. Niektore tahy to maju az neuveritelne zle.... ak by bol OK, asi by som neodolal... Ja ho zkousel, je pohodlny. Vic k tomu rict nemohu. Dlouhodobe zkusenosti nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) To jsi pochopil spatne. Do fabriky se hodinky pasilaji kvuli tomu, ze se na tvuj konkretni kus budou individualne vyrabet koncove dilky tahu. Hodinky ti potom poslou zpet i s tahem, ktery si muzes sundavat a nasazovat dle libosti jak chces.Ja jsem to myslel tak, ze ten tah je opravdu pekny a uz bych nemel potrebu jej sundavat, protoze s tahem to vypada proste nejlepe. Vaha je cca 160g, coz je pohoda.Aha,tak takhle to je,tim padem je to v klidu.Cili ti nic nebrani v tom si ho koupit?. Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Aha,tak takhle to je,tim padem je to v klidu.Cili ti nic nebrani v tom si ho koupit?.Brani. Musel bych je tam poslat a byl bych bez hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Zajímalo by mne,zda nebude Damasko dělat i nějaké menší pouzdra pod 40mm /38 ? pro nás co nám nenarostly pořádné tlapy :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Zajímalo by mne,zda nebude Damasko dělat i nějaké menší pouzdra pod 40mm /38 ? pro nás co nám nenarostly pořádné tlapy :-) /.Zeptame se. Ale stejne...40mm je pro tebe moc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Zajímalo by mne,zda nebude Damasko dělat i nějaké menší pouzdra pod 40mm /38 ? pro nás co nám nenarostly pořádné tlapy :-) /.ako som uz povedal, budem konrada poriadne dusit s otazkami mensich modelov. za prve nemaju ZIADEN damsky model a uz aj moja zienka doma pozera a cuduje sa, ze tie hodinky vyzeraju stale ako nove oproti jej longines a junghans uz nesu zuby casu. na druhej strane kto ma mensiu ruku v pohode zvladne modelovu radu DA3x a DA4x. ja som toho dokazom. tie hodinky by som nemal uz rok ak by mi na ruku nesadli vyslovene dobre.ak by konrad zaradil do portfolia napriklad DK100 zmensene na 40mm a trosku pohodlnejsimi nozickami, mal by som konecne dalsi dreamwatch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Zeptame se. Ale stejne...40mm je pro tebe moc ? Teď nosím Mido v rozmeru 36-37mm a pohoda. Optimál se mi zdá do 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Mě by zajímalo, co znamenají ty taggy u prvního příspěvku. Myslím "nanebevzetí", "pokání" a podobné nesmysly ve vztahu ke značce hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 To jsi pochopil spatne. Do fabriky se hodinky pasilaji kvuli tomu, ze se na tvuj konkretni kus budou individualne vyrabet koncove dilky tahu. A nemelo by bejt kazdy pouzdro jednoho modelu stejny? Citim, ze mi furt neco nejak unika:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Ono se to tu už diskutovalo. Moc si to nepamatuju, ale mám dojem, že tam šlo o to, že na starších modelech jsou díry na stěžejky v nožičkách trochu jinde než na novějších či tak něco. Chtěj si ohlídat, aby to sedělo. Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Mě by zajímalo, co znamenají ty taggy u prvního příspěvku. Myslím "nanebevzetí", "pokání" a podobné nesmysly ve vztahu ke značce hodinek.To je jen u nadpisu, jinak bys musel ke svému příspěvku přihodit "rouhání" Ale k tématu, prostě dovezte co nejvíce fotografií a teaserů, těším se na další pokračování sektářství s Konrádem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 A nemelo by bejt kazdy pouzdro jednoho modelu stejny? Citim, ze mi furt neco nejak unika:) No moje stare pouzdro (2008) a pouzdra napr. novych DA36 jsou trochu jine. Maji rozdilne nozky. V realu naprosto neviditelne, ale evidentne probehla mini evoluce, maji na konci i jine zabrouseni. Muze byt jine napr. vrtani. Moje stare pouzdro je svetlejsi nez nova pouzdra, cili predpokladam, ze se doladi pri vyrobe tahu i odstin. Na vsechno se zeptame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 ...nonsens, nadsázka, odlehčení, prevence proti flame....cokoliv. Trochu si děláme srandu, trochu obrana proti ukamenování za názory-srovnávání...respektive existuje tady na fóru jisté napětí, všiml sis?Klidně to vymaž.takymi tagmi ale v tom napati len pokracujete, naco provokovat a stale udrziavat to napatie... Osobne sa mi tiez ta hantyrka okolo Damaska moc nepaci, prvy krat vtipne, ale uz stacilo... Skuste sa pls opytat, ci by nevedeli urobit tah na zaklade detailnych fotiek lugs. Ved tych kombinacii tvarov lugs + pozicie dierok snad nie je az tolko aby to nevedeli vpasovat do niektorej uz znamej kategorie a podla toho urobit tah. Tiez by som v buducnosti mozno uvazoval pre svoje DA44 nad tahom, ale posielat koli tomu hodinky... snad teda pre nove kusy ktore teraz vyrabaju uz nebude treba, staci povedat ze kupene napr 04/2015 a budu vediet ake koncove dieliky. Este ma napadlo, ze urobit toplist max 10-20 otazok, nepytat sa zase na nejaku blbost typu ci bude skeleton. Ci bude diver, alebo 3-6-9-12 dial to by zaujimalo ale aj mna... Taktiez ci nebude napr. nejaky polovicny link na tah (alebo napr. 1,5 nasobok dlzky) , ale to uz sa asi riesilo. Mna osobne dalej zaujima, ake hrube su skla, ale kedze je to vec co moc ludi nezaujima, napisem si tam sam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Nejaky seznam otazek bude nutny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 sak to zosmolime ten zoznam na sustredeni pred navstevou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Mohli byste případně zkusit zjistit kolik se doposud vyrobilo modelů s inhousem? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Janko, Aldo, tak vsetko dobre prajem a nech mate pekny vylet :-) A moc Konrada netrapte otazkami, aby nakoniec nezanevrel na podobne navstevy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 pisal som do damaska mail s navrhom, nech ku kazdemu tahu dodaju dva linky dlzky 125% povodneho linku. Ked sa da iba jeden namiesto povodneho, bude predlzenie o stvrtinu dlzky bezneho linku. Ked sa daju oboje, na kazdu stranu jeden, bude to ako half link a aj sa zachova symetria. Cize bude k dispozicii inkrement 1/4 dlzky bezneho linku. To by nahradilo klasicku mikroregulaciu na beznej spone. Co poviete, blby napad, alebo pouzitelne? 25% predlzenie linku este neurobi opticky az taku galibu na samotnom linku, bude tam vacsia medzierka, ale este OK.A potom si ten tah kupim :-) Alebo nech vymyslia mikro regulaciu kde sa da menit velkost bez nastroja priamo na spone iba tlacidlom, to by bola pecka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se