MJ. Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 (edited) Ale co si budem povídat, jakmile vzlétne nějaká Damasková vlaštovka, tak se na dráze letu shlukujou houfy myslivců s cílem ji sestřelit People - tak to sleduj WUS nebo Hodinkomanii (jestli si ten nazev nepletu) Edited June 26, 2015 by MJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Tichy Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Snad už ten flame okolo DA kultu trošku opadl. Pokud jste tam byli a jste stále ještě aktivní na fóru nechcete se podělit o zážitky z exkurze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexion Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 tie zazitky su tak intenzivne, ze im este musime par tyzdnov nechat volny priebeh neboj, report bude len nie je cas ho dokoncit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukin_ova Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Damasko grupa si žije vlastním životem přes WhatsApp. Je nám tam dobře. Vyměňujeme si spoustu krásných fotek, debatujeme o hodinkách, radíme si jaké nové hodinky koupit, filozofujeme o životě a scházíme se na pivo. Denně i přes 300 debatních vstupů. Někteří jsou i nadále na fóru, ale spíše pasivně, jako třeba já. Report z návštěvy fabriky zatím není hotový. Pasivním přístupem k chronomagu se vytratila motivace. Nicméně report bude. Jen není jasné, kde ho zvěrejníme a kdy bude.Nikdo z nás není zatrpklý, je nám fajn a jsme spokojení, máme vlastní svět kde si rozumíme. Prosím žádný flame. Nechci vyvolat žádnou debatu, jen jsem odpověděl na dotaz. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Jak uz Luki napisal len s dovetkom, ze jak poznam tuto nasu prasivu Damasko bandu tak report asi skor nebude... Ale mozno spravime report z Ladoveho Kalenia vol. 2 (NOT!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexion Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Skôr to vyzera tak ze report budeme intenzívne písať na hamroch , musíme ho spraviť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Tichy Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 No nic pokusím se spojit se sektou jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Tak to je fajn ze mate platformu a je vám dobre. A zaroven to je škoda že tou platformou nie je chronomag. Ale rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 (edited) Souhlasím. Třeba někdy dojde k návratu. Edited September 15, 2015 by Hasňa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagoberd Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 Krásný video z fabriky. Je pěkné vidět, kdo stojí za Vašima cibulema. Úplně jsem chvílemi slzel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATOM Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 ??A WATCH THAT RESISTS ALL THE ADVERSITIES OF EVERYDAY LIFE, AND THAT REMAINS AFFORDABLE FOR EVERYONE. THIS HAS ALWAYS BEEN MY VISION.? - KONRAD DAMASKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 To je bezvadný, že v dnešní době optimalizací a kurvítek existuje firma, která vyrábí něco na dvacet let denního používání bez nějakých servisů.A ten příběh, kterej alespoň zní tak, že je o produktu a ne o zisku, je úžasnej.U týhle značky silně vnímám, že mi v porfoliu "co jsem měl" chybí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 (edited) ... ja mam uz dlhsie pocit, ze raz vsetko predam, kupim jedny Dcka a nebudem sa starat... Edited March 14, 2019 by misoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexion Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Tak to ti teda neverím Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 Raz ! Nie hned ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 Pohled do fabriky vol.2.... tentokrát výroba strojků. Respekt, vážně. https://wornandwound.com/damasko-a-look-inside-the-manufacture-part-2-the-movements/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacíbagr Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 ...moc bych nerozviřoval vody...ať to nedopadne jako obvykle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacíbagr Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 (edited) Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit ...já souhlasím a vkus je věc každého soudruha...naštěstí. Edited June 10, 2019 by Sacíbagr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelSch Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 (edited) Já jsem tuhle auru kolem Damasko tady na fóru nikdy nepochopil Asi jsem se přihlásil a rozkoukal moc pozdě a mezitím všechny spory utichly.. Měl jsem troje Damasko, všechny jsem vždycky pustil, protože jsem potřeboval cash na novou akvizici a na ty hodinky nemohu říct špatné slovo. Čitelnost, zpracování, kvalita materiálů. Myslím, že na ně nadávájí jen ti, co je nikdy neměli a dost možná jen kvůli jejich stylu "nový model = nová barva vteřinovky". Fakt nevim, nicméně za mě kvalitní kousek se zajímavým backgroundem v podobě právě toho co se děje ve fabrice.. Edited June 10, 2019 by PavelSch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts