Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ale co si budem povídat, jakmile vzlétne nějaká Damasková vlaštovka, tak se na dráze letu shlukujou houfy myslivců s cílem ji sestřelit  ;)

People - tak to sleduj WUS nebo Hodinkomanii (jestli si ten nazev nepletu)

Edited by MJ.
  • 2 months later...
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tie zazitky su tak intenzivne, ze im este musime par tyzdnov nechat volny priebeh  :cheers:

neboj, report bude len nie je cas ho dokoncit.

Posted

Damasko grupa si žije vlastním životem přes WhatsApp. Je nám tam dobře. Vyměňujeme si spoustu krásných fotek, debatujeme o hodinkách, radíme si jaké nové hodinky koupit, filozofujeme o životě a scházíme se na pivo. Denně i přes 300 debatních vstupů.

Někteří jsou i nadále na fóru, ale spíše pasivně, jako třeba já.

Report z návštěvy fabriky zatím není hotový. Pasivním přístupem k chronomagu se vytratila motivace. Nicméně report bude. Jen není jasné, kde ho zvěrejníme a kdy bude.

Nikdo z nás není zatrpklý, je nám fajn a jsme spokojení, máme vlastní svět kde si rozumíme.

Prosím žádný flame. Nechci vyvolat žádnou debatu, jen jsem odpověděl na dotaz.

Děkuji.

Posted

Jak uz Luki napisal len s dovetkom, ze jak poznam tuto nasu prasivu Damasko bandu tak report asi skor nebude... :lol2: Ale mozno spravime report z Ladoveho Kalenia vol. 2 (NOT!!!)

Posted

Tak to je fajn ze mate platformu a je vám dobre. A zaroven to je škoda že tou platformou nie je chronomag. Ale rozumiem.

• 3 years later...
Posted

Krásný video z fabriky. Je pěkné vidět, kdo stojí za Vašima cibulema. Úplně jsem chvílemi slzel..

Posted

??A WATCH THAT RESISTS ALL THE ADVERSITIES OF EVERYDAY LIFE, AND THAT REMAINS AFFORDABLE FOR EVERYONE. THIS HAS ALWAYS BEEN MY VISION.? - KONRAD DAMASKO

Posted

To je bezvadný, že v dnešní době optimalizací a kurvítek existuje firma, která vyrábí něco na dvacet let denního používání bez nějakých servisů.

A ten příběh, kterej alespoň zní tak, že je o produktu a ne o zisku, je úžasnej.

U týhle značky silně vnímám, že mi v porfoliu "co jsem měl" chybí.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

... ja mam uz dlhsie pocit, ze raz vsetko predam, kupim jedny Dcka a nebudem sa starat... :whistling:

Edited by misoo
  • 2 months later...
Posted

Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit :)

Posted (edited)

Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit :)

...já souhlasím a vkus je věc každého soudruha...naštěstí.

Edited by Sacíbagr
Posted (edited)

Já jsem tuhle auru kolem Damasko tady na fóru nikdy nepochopil Asi jsem se přihlásil a rozkoukal moc pozdě a mezitím všechny spory utichly..

Měl jsem troje Damasko, všechny jsem vždycky pustil, protože jsem potřeboval cash na novou akvizici a na ty hodinky nemohu říct špatné slovo. Čitelnost, zpracování, kvalita materiálů. Myslím, že na ně nadávájí jen ti, co je nikdy neměli a dost možná jen kvůli jejich stylu "nový model = nová barva vteřinovky". Fakt nevim, nicméně za mě kvalitní kousek se zajímavým backgroundem v podobě právě toho co se děje ve fabrice..

Edited by PavelSch