Jump to content

Guest Bedjasson

Recommended Posts

Ale co si budem povídat, jakmile vzlétne nějaká Damasková vlaštovka, tak se na dráze letu shlukujou houfy myslivců s cílem ji sestřelit  ;)

People - tak to sleduj WUS nebo Hodinkomanii (jestli si ten nazev nepletu)

Edited by MJ.

• 2 months later...
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Damasko grupa si žije vlastním životem přes WhatsApp. Je nám tam dobře. Vyměňujeme si spoustu krásných fotek, debatujeme o hodinkách, radíme si jaké nové hodinky koupit, filozofujeme o životě a scházíme se na pivo. Denně i přes 300 debatních vstupů.

Někteří jsou i nadále na fóru, ale spíše pasivně, jako třeba já.

Report z návštěvy fabriky zatím není hotový. Pasivním přístupem k chronomagu se vytratila motivace. Nicméně report bude. Jen není jasné, kde ho zvěrejníme a kdy bude.

Nikdo z nás není zatrpklý, je nám fajn a jsme spokojení, máme vlastní svět kde si rozumíme.

Prosím žádný flame. Nechci vyvolat žádnou debatu, jen jsem odpověděl na dotaz.

Děkuji.

• 3 years later...

To je bezvadný, že v dnešní době optimalizací a kurvítek existuje firma, která vyrábí něco na dvacet let denního používání bez nějakých servisů.

A ten příběh, kterej alespoň zní tak, že je o produktu a ne o zisku, je úžasnej.

U týhle značky silně vnímám, že mi v porfoliu "co jsem měl" chybí.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit :)

Tak kdo se trochu zajimá o hodinky, a nemá úplně klapky na očích, ten tohle musí ocenit, Bedjo. Ale neznamená to, že se mu musí produkce Damaska líbit a ze si od nich něco hned poběží koupit :)

...já souhlasím a vkus je věc každého soudruha...naštěstí.

Edited by Sacíbagr

Já jsem tuhle auru kolem Damasko tady na fóru nikdy nepochopil Asi jsem se přihlásil a rozkoukal moc pozdě a mezitím všechny spory utichly..

Měl jsem troje Damasko, všechny jsem vždycky pustil, protože jsem potřeboval cash na novou akvizici a na ty hodinky nemohu říct špatné slovo. Čitelnost, zpracování, kvalita materiálů. Myslím, že na ně nadávájí jen ti, co je nikdy neměli a dost možná jen kvůli jejich stylu "nový model = nová barva vteřinovky". Fakt nevim, nicméně za mě kvalitní kousek se zajímavým backgroundem v podobě právě toho co se děje ve fabrice..

Edited by PavelSch