Jump to content

Guest Bedjasson

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:bag:  to bylo kruté....

Jen by mne to zajímalo, ty DC66ky Si by vypadaly zajímavě...

DC66 Si jsou fajne, ale DC67 Si jsou proste vynikajici. Na Damest naramek se take ptal nekdo z WUS. Uz se nepamatuji na vysledek...

A komu by si ho preposlal ? Nevim o nikom, kdo ma Déčka v black verzi. :) :)

edit: samo, poptame se

V pohodě já tahy stejně nerad :)

Sice se to řešilo už ve vedlejším vlákně, ale zajímalo by mě, jestli nějak zlepšují lumi nebo mají pořád stejnou?

• 2 weeks later...

Uz jste tam byli? Pokud ne, zeptejte se Konrada, jestli nema nejaky dalsi plany s tim 42mm pouzdrem.. Me prijde dost povedeny a stve me, ze 3XX modely maj tu vnitrni jakoze lunetu. Zapojit do toho tak tu modrou vterinovku a vypustit ten rehaut..

Uz jste tam byli? Pokud ne, zeptejte se Konrada, jestli nema nejaky dalsi plany s tim 42mm pouzdrem.. Me prijde dost povedeny a stve me, ze 3XX modely maj tu vnitrni jakoze lunetu. Zapojit do toho tak tu modrou vterinovku a vypustit ten rehaut..

To radši ne, měl bych brouka v hlavě. A ta vteřinovka by mi šla k autu Jo jo jen se zeptejte a mi budeme doufat...

• 1 month later...

To bude nejspíš jako s tim vtipem.

"Pane vrchní, vy ste na nás zapomněl? Ne, já se na vás normálně vysral.."

:).

Tak, ti co to zpunktovali, uz tu "nejsou", takze reportaz patrne nebude... Koho to zajima, muze se obratit skrzeva SZ na Saciho bagra, nebo na Janka. Verim, ze nam o vyletu neco reknou, kdyz budeme mit zajem.

Hlavni myslenka z navstevy byl blud o pravidelne vymene loziska u vsech strojku ETA, zatimco Damasko to ma poresene (sice nikdo nevidi do budoucna, ale je to tak). Ta informace byla vyvracena, ale nasledoval flejm, ktery vedl k urazenemu odchodu nekterych clenu......a pozdeji opet k jejich navratu..............nebo tak nejak :-)

Hlavni myslenka z navstevy byl blud o pravidelne vymene loziska u vsech strojku ETA, zatimco Damasko to ma poresene (sice nikdo nevidi do budoucna, ale je to tak). Ta informace byla vyvracena, ale nasledoval flejm, ktery vedl k urazenemu odchodu nekterych clenu......a pozdeji opet k jejich navratu..............nebo tak nejak :-)

To vidim malinko jinak:).

To chapu

Dik:).

Presto mam pravdu

Urcite, take nic nenamitam. Alles klar:).

Ja bych to uplne jako "hlavni" myslenku nevidel...spis jako prvni vlastovku, kterou ty dalsi, z vyse uvedenych duvodu, uz nenasledovaly... Ale to uz je ted, tak nejak jedno ;)