Heim Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Dobrý den všem, moc se mi líbí Tag Heuer Monaco. V kolekci mám dva horké favority. Jednak chronograf s modrým ciferníkem a nebo hodinky s hnědým. Našel jsem je na ebayi, mohli byste mi případně i poradit, co si myslíte o těch konkrétních nabídkách? Na chronografech se mi trochu nelíbí, že nemají safírové sklo, asi by skončily dost poškrábané. Navíc stopky v praxi nevyužiji. Ale na druhou stranu Steve McQueen ... modré: http://cgi.ebay.com/NEW-TAG-HEUER-MONACO-M...1QQcmdZViewItem hnědé: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-TAG-HEUER-MO...1QQcmdZViewItem Děkuji Heim
mnovace Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Jistě víš, že legenda s názvem TH Monaco musí být chrono a s modrým ciferníkem! Plast alespoň vybrousíš a přeleštíš, to je v poho.
African Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Tak, když MONACO, tak modré, jsou super" Ale to sklo trochu nechápu, plast na hodinkách za 50 papírů ? Ano, je to legenda a opravdu krásné, povedené hodinky, ale mě osobně by ten plast odradil. Safírek je safírek"
Heim Odesláno 14. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 ještě obrázky: 2 Vlastimil7664: No právě, pokud by ty chronografy měly safírové sklo, měl bych rozhodování určitě snazší.
Filipes Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 modrý jsou nutnost, jako druhý hodinky uvažuj o těch hnědých
Hanz21 Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 U mě také vede modrá (prostě Steve a Le Mans) a hesalitu/plast nebo co to má, toho bych se tolik nebál. Mám ho na Speedmasterech a po půl roce pohoda. Navíc se tu někde řešilo, že vyměnit je u Speedmasterů není cenově drahé, tak to u těchto Tagů může být podobné (i když je to jiné sklíčko). Přeci jen s takovejma hodinkama, když jdeš, tak se sakra hlídáš
odklizec Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Jednoznacne modre! Jednak vypadaji dobre a jednak je pravda vsechno to, co tu lidi psali o plastovem sklicku. Plast prelestis, v nejhorsim vymenis za ne az tak krvave penize. Safiru staci maly nesikovny tuk a mas krasne hodinky + spoustu strepu. A to si pis, ze hranaty safir bude pekelne draha zalezitost A Tag Heuer Monaco proste NEMUZE byt v jine barve nez modre a s dvema ciferniky Navic az je budes chtit jednou prodat (nikdy nerikej nikdy), modre se prodavaji vzdy za vic, nez cerne a jinak barevne varianty (bavime se o oceli)! Tak na to pamatuj.
African Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Na svých Tissotkách V8 mám safír, hodinky dostávají zabrat 5 let. Pouzdro je již docela poškrábané, ale sklíčko, když vyleštím, tak ani nevím, že ho tam mám. Připadá mi občas nezničitelné" Nedokážu si představit, že bych tam měl plast:( Jaký je důvod Monac, že tam nedají safír? Při této ceně už by snad bylo jedno, kdyby stáli o dalších 5 tisíc víc snad, Né? Anebo je to dáno neobvyklým tvarem?
Návštěvník Snow Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 (upraveno) Jó hochu, o jiných než modrých ani neuvažuj ! Upraveno 14. srpna 2007 uživatelem Snow
odklizec Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Na svých Tissotkách V8 mám safír, hodinky dostávají zabrat 5 let. Pouzdro je již docela poškrábané, ale sklíčko, když vyleštím, tak ani nevím, že ho tam mám. Připadá mi občas nezničitelné" Nedokážu si představit, že bych tam měl plast:( Jaký je důvod Monac, že tam nedají safír? Při této ceně už by snad bylo jedno, kdyby stáli o dalších 5 tisíc víc snad, Né? Anebo je to dáno neobvyklým tvarem? Ja bych rekl, ze to je z historickych duvodu. Mela to byt v podstate replika puvodnich Monac, tak se asi rozhodli dodrzet puvodni materialy? A nebo v dobe kdy snima znovu zacali jeste nemeli potrebne technologie/zdroje na hranate safirove sklicka? Dneska uz to evidentne problem neni, tak se treba casem dockame obnoveneho modreho modelu se safirem?
decebal Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 (upraveno) Na svých Tissotkách V8 mám safír, hodinky dostávají zabrat 5 let. Pouzdro je již docela poškrábané, ale sklíčko, když vyleštím, tak ani nevím, že ho tam mám. Připadá mi občas nezničitelné" Nedokážu si představit, že bych tam měl plast:( Jaký je důvod Monac, že tam nedají safír? Při této ceně už by snad bylo jedno, kdyby stáli o dalších 5 tisíc víc snad, Né? Anebo je to dáno neobvyklým tvarem? Jen počkej až safír dostane ten správný ťukanec. Je odolný proti odření ale poměrně citlivý na "naťuknutí". Mám oboje safír i hesalit, oboje plní funkci OK. Nemluvě o tom, že když se mi na Moonwatch objevil škrábaneček, zjistil jsem, že mi to nevadí, nějaká oděrka je nemůže rozhodit, ostatně jsem si kupoval tyhle hodinky proto, že vydržely cestu na Měsíc a zpět, ne jako nějaký salonní model. A až to bude moc, že neuvidím ciferník, tak to za pár set vyměním. Upraveno 14. srpna 2007 uživatelem decebal
Heim Odesláno 14. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 (upraveno) Jó hochu, o jiných než modrých ani neuvažuj ! Ten obrázek mne potěšil. A vo tom to je ... No je dokonáno, zatracuji kacíčskou myšlenku jít do těch hnědých (ale stejně s tím pythonem vypadají dost hezky). Máte prosím někdo názor na tu nabídku na ebayi? http://cgi.ebay.com/NEW-TAG-HEUER-MONACO-M...1QQcmdZViewItem Mně to přijde dobrá cena a důvěryhodný prodejce ... Upraveno 14. srpna 2007 uživatelem Heim
odklizec Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Gratuluju k moudremu vyberu! Nabidka vypada OK, ale pocitej s tim, ze se ti to jeste prodrazi o CLO/DPH! V pripade takovych drahych hodinek se tomu na 99% nevyhnes. S prodejcem nedoporucuju smlouvat o podhodnocenim, navic by se tim snizilo pripadne pojisteni.
Heim Odesláno 14. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Gratuluju k moudremu vyberu! Nabidka vypada OK, ale pocitej s tim, ze se ti to jeste prodrazi o CLO/DPH! V pripade takovych drahych hodinek se tomu na 99% nevyhnes. S prodejcem nedoporucuju smlouvat o podhodnocenim, navic by se tim snizilo pripadne pojisteni. Díky. Clu a DPH se pevně doufám vyhnu, objednám si je ke kolegovi do Států, v září by mi je mohl přivézt, ehm ...
odklizec Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 To je potom jina, ale moc bych se o tom nesiril Nepritel nasloucha! Pokud mas takovou moznost, zkusil bych poslat kolegu do nejakeho kamenneho kramu. Mohlo by se mu podarit domluvit zajimavou slevu, pripadne koupi za stejnou cenu a budes mit jistotu klamenneho obchodu. Na ebay sice nejsou spatne ceny, ale v americe je mozne ledacos?
Heim Odesláno 14. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 To je potom jina, ale moc bych se o tom nesiril Nepritel nasloucha! Pokud mas takovou moznost, zkusil bych poslat kolegu do nejakeho kamenneho kramu. Mohlo by se mu podarit domluvit zajimavou slevu, pripadne koupi za stejnou cenu a budes mit jistotu klamenneho obchodu. Na ebay sice nejsou spatne ceny, ale v americe je mozne ledacos? Nepritel naslouchat nemuze. Priveze mi je totiz do Anglie Kamenny obchod nechavam proverovat paralelne. Ale na druhou stranu si myslim, ze nekdo s 4180 referencemi, z nichz neni ani jedna negativni, prece nemuze udelat nejaky podraz. Snad nejsem moc naivni ...
Messiah Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 ber modry puvodne jsem nane mel taky zalusk nakonec vyhrala jina znacka :-) Skoda ze nemaji ar safir :-(
ballover Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Taky v nejbližší době budu objednávat přes tohoto prodejce, i když trochu něco jiného. Lepší ceny jsem zatím neviděl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se