Chronomag Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Odesláno 11. března 2006 Ahoj všichni. Tak jsem se rozhoupal, vytáhl 300 USD z peněženky (=jedny slušné hodinky v čudu) a proběhne upgrade fóra. Vzhledem k tomu, že upgrade dělá dodavatel, nevím přesně, kdy k němu dojde. Nové diskusní fórum bude na bázi Invision Power Board http://www.invisionpower.com/ Přeneseny by měly být jak všechny diskusní příspěvky, tak vaše uživatelské účty. Budete se ale muset znovu přihlásit, protože nebudou používány staré cookies. Při té příležitosti upozorňuji, že staré fórum rozlišuje velká a malá písmena v uživatelském jméně, takže bude potřeba na to při přihlašování pamatovat. Jestliže mám login "Chronomag", nemohu se přihlašovat jako "chronomag" atd. Vzhledem k tomu, že licence fóra je vázaná na url, zkontrolujte si prosím, zda používáte adresu forum.chronomag.cz (a nikoliv starší forum.chronomag.info) - starší URL nebude podporováno a než se poperu s DNS forward, bude to trvat Nové fórum se vám snad bude více líbit. Tak držte palce, ať všechno dobře dopadne, zálohu databáze mám pro každý pád a kdyby se stalo, že chvíli něco nefunguje, prosím o strpení...
RomanP Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Odesláno 11. března 2006 Taky se těším. "Nové fórum se vám snad bude více líbit. " Nejsem proti pokroku, ale tohle přece taky nebylo ošklivé
Petr_S Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Odesláno 11. března 2006 Vida, děkujeme, ó mocný To je málo! Děkujeme, ó všemocný
aCIDfire Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Já jsem v některejch věcech zastáncem "co funguje,neměň". Tohle fórum bylo skvělý svojí přehledností i jednoduchostí barevného vzezření,tak snad tyto hodnoty u nového designu zůstanou zachovány k naší spokojenosti. Každopádně díky!
georg Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 A co bude raálným přínosem pro nás - řadové členy? Možná se ptám blbě, sorry, ale v čem to bude lepší?
Jeremy Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 No - taky nejsem příznivcem novot, ale když za něco dal Chronomag 300 babek ze svýho, tak bych mu věřil zcela bez debat - bude vědět, co dělá
odklizec Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Podle mne to hodne bude zalezet na zapnutych modulech, ale minimalne by mohly pribyt moznosti hlasovani, lepsi moznosti formatovani prispevku bez nutnosti psat formatovaci tagy rucne, hledani v ramci jednoho prispevku, co urcite ocenime hlavne u nekolikastrankovych diskuzi typu PRIM a urcite i lepsi moznosti pro adminy, mozna chat a kdo vi co jeste? Mrkni na RLT fora.
31682 Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Chat by byl opravdu potřeba, někdy ho tu supluje diskuse. A ještě soukromé zprávy. Tyto dvě vychytávky by fórum podstatně zpřehlednily.
Chronomag Odesláno 13. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Chat by byl opravdu potřeba, někdy ho tu supluje diskuse. A ještě soukromé zprávy. Tyto dvě vychytávky by fórum podstatně zpřehlednily. Ano, jak psal Odklízeč, přibudou tu nové funkce jako přehlednější vyhledávání i v rámci fóra (dneska se najde, že v tom foru to je, ale ve fóru si to musíte najít sami), lepší editace příspěvků (wysiwig editor), možnosti hlasovat. Budou tu vzkazy mezi členy, takže si budete moci posílat soukromě otázky. Bude tu blog (zatím mu asi dám jméno Chlubníček), kde si budeme moci zdokumentovat (a jak název napovídá, pochlubit se) se svými úlovky veřejně a nemotat to do diskuse. Důležité jsou také věci pro moderátora (já, Odklízeč atd) - například dneska nejde rozdělit fórum v momentě, kdy se změní téma diskuse a udělat z něj nové fórum, které by odpovídalo novému tématu. Dost to ničí logickou vyhledávatelnost čehokoliv. S tou administrací - ono to vypadá, jako legrace. Ačkoliv tu máme "pouhých" 400 uživatelů, máme tu přes 11 000 příspěvků (já vím, 10% dělá Odklízeč ) a to už je docela hodně - tolik mají většinou diskusní fora s tisícovkou lidí. Navíc tu bude nově kalendář, do kterého si budeme moci zapisovat akce, kterých už se taky pár událo a většinou šlo špatně dohledávat, kdy a kde atd. Všechno tohle si můžeme dát do kalendáře... Samozřejmě ty funkce nemusíte používat. Vzhledově to bude mírně jiné - ne o moc. Podívejte se třeba na tohle české fórum: http://www.ideon.cz/veg/modules/Forum/ Takhle nějak to asi bude vypadat. čili trošku jiné to je, principiálně ale ne a jen jsou tam někde porozmístěné vstupy do nových funkcí...
RomanP Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 To se mi líbí. Ná tomto "engine" nevím jak to nazvat, běhá dost fór. Docela bych se přimlpoval i za tu jejich decentní a uklidňující modrou. Já tuhle zelenou nějak... nevím, jestli vojna nebo co, ale nemusím. Vím, že si ji tady mohu zmenit :-) Na chlubníček se těším, člověk se tak bude moci třeba i soukromě poptat na zkušenost s hodinkami, které jiný evidentně má. Hlasování je taky prima, ale co by bylo dobrý... Když mi už asi třetí den nejde www.presnycas.cz tak jsem hledal tu druhou adresu v příspěvcích hrozně zdlouhave. Vyhledávání v příspěvcích by bylo super.
Petr_S Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Uvítal bych, pokud by se dalo přecházet mezi jednotlivými vlákny v rámci výběru posledních příspěvků pomocí tlačítek ´následující´ a ´předchozí´. Nyní je třeba se vždy vrátit na výběr a někdy to skočí rovnou na základní stranu (index).
watch Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Neni lehke najit nejake prispevky. Nekdy vim, ze jsem neco nekde cetl, ale nevim kde. Napriklad ve vlakne ohledne CH le je spousta informaci, ale tezko se tam neco hleda. Tesim se na nove vyhledavani. Urcite to usetri spoustu casu. Kdy to vypukne??
saboter Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Ty voe, to budeme mať fakt taký hustý matroš ako má RLT ..... žuch. .. buch ... argh .. uf .. no už som sa zase vyškriabal na stoličku. Super, to je naozaj krok správnym smerom. Podporuje invision aj RSS ? Ale len zasielanie notifikácii mailom ?
Chronomag Odesláno 16. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Podporuje invision aj RSS ? Ale len zasielanie notifikácii mailom ? Jojo, ta verze má i RSS...
saboter Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Podporuje invision aj RSS ? Ale len zasielanie notifikácii mailom ? Jojo, ta verze má i RSS... Fajn. Už sa teším.
falkkon Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Odesláno 17. března 2006 Teda tady lítají samý cizí slova,doufám že nejsou sprostý,já s PC moc nekamarádím ale snad se nějak přeškolím.A když ne, ušetřím spoustu peněz za další hodinky!!!
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 další měsíc fuč a stále nic - už jem z toho nervózní, Chronomagu - honem! alespoň info...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se